o parayı vericeğine sende dupeyi öğren ve elde et +21 rebirth ib yi
Yeni NesLin Hayal Gücü de Bayağı GüçLü Yaw .l
eğleniyor işte bakıo kim ne yazacak diye şimdi PC basında saçma sapan gülüoduk genclik işte ne yaparsın
GALİBA CYPHER' DASIN.. AMA BANA SORARSAN CHİTİN BOW'U AL. NEDEN CB DERSEN AL KULLANDIKTAN SONRA İİKİDE ALMIŞIM DERSİN. SAKIN ATAĞINA BAKMA SEN CHİTİN BOW'U AL... KORKMA PİŞMAN OLMAZSIN ....
BU ARADA GALİPA TAKAS EDİYOSUN?? NELER WERİYOSUN BOWLARA KARŞI??? MERAK ETTİM
Ben +7 rebirth bastim 132 atak +21 cok zor
bi kerede basamaz 500 cashlik kagitlardan almasi lazim +21 e 20 tane almasi lazim
5 tanede oldu diyelim (olmazya) 100 kagit lazim sadece kagidi $ 500 yapar
800m zaten maliyeti diyelim oda sansa basarsan maliyetine neden versin
zaten sorundan bizle kafa yaptigin belli
10 buyuktur 8 mi der gibi soru sormussun
quote:
Orjinalden alıntı: KOPRUBASILI
beyler ben sıze tanışayım dedım bazılarınız havadan sudan konuşuyo alacağım kardeşım ben bu işler içerısındeyım char alır sasatrım ...
alacağin charın adımı ib +21
quote:
Orjinalden alıntı: federaL
quote:
beyler ben sıze tanışayım dedım bazılarınız havadan sudan konuşuyo alacağım kardeşım ben bu işler içerısındeyım char alır sasatrım ...
alacağin charın adımı ib +21
server ne ares dies filansa alabilir ama lagos dersen inanıcak değilim zumruduanka +7 uniq basti ama çok zor fiyatıda uçuktur zaten 100 150 ytl lik gb çekmesi lzm
şikayet edin ya da buraya pm atmayın uyarılanıyorsunuz gereksiz topicmiş bu konular
Sorumu bu simdi pfff.. +21 rebith ib herhalde
NO SS NO GÜVEN BAŞKA FORUMA HADİ.
quote:
Orjinalden alıntı: 41P3R
quote:
Orjinalden alıntı: nuub
+85 horn crossbow
+86sı daha iyi
varya onların bi yenisi cıkmıs acayipmiş atağı 1443 mus +150saka bi yana kardes ole bi item cok zor bulunurr alıcaksanda +8 cb daha ii gibime geliyor
+10 ibmi +8 cbmi birini alacağım affedersin ama hakaret etmek istemiyorum sana banlanırım diye yalan söylediğin o kadar belliki
+8 cb al FarkLı bi$i sölemek istedim tabiki ib
+10 bow çek süper olur...
sende olması imkansız(dupe yoqsa tabi) ama bence kesinlikle +21 ib
quote:
alacakğım kardeş ytl ile 820 ytl
hocam sen kafayımı yedin 820 ytl werilirmi bu salak oyun için
Hocam ordan 3 kilo iron bow versene.. Mi dicen adamlara.. Sadece yazık sana ya ötesi yok coluk cocuk kandırıyo..
YAAAALLLLLAAAANNNN KARDEŞİM DAHA ÖNCEDE RESMİNİ VERMİŞLERİ VE O RESİNDE YALAN BÖYLE İNEKLER Bİ KONU AÇIYOR DİĞER SIĞIRLARDA CEVAP VERİYOR GÖRENİNİZ OLDUMU HİÇ OYUN İÇİNDE BU TÜR KONULARA