alabilmesi imkansız diil bu knightın zaten içine ettiler ama ben sana tafsiye edem dön asasa elindeki para ile dual +8 shard al üstüne de kıyafet çek ok mi sen beynini buralarda kasmaa
+21 rebirth daha iyide gereksiz topic gibime geldi yani alamıcan ama soruyon belki merak etmişindir ama alcam deyip yalan sölemen gerekmezdi
Çok Çok saçma bir soru tabi ki +21 ib diye bir şey yok o +21 rebirtdir bana sorsan tabi ki ib ama bu kadar iyi bir itemi alacak kadar zenginsen oyundan da azçok çakman lazım böyle bir soru nasıl sorarsın
quote:
Orjinalden alıntı: federaL
quote:
Orjinalden alıntı: KOPRUBASILI
beyler ben sıze tanışayım dedım bazılarınız havadan sudan konuşuyo alacağım kardeşım ben bu işler içerısındeyım char alır sasatrım ...
O ps bence çünkü gösteren adamın elinde Sword Breaker var.
bu forumda yorum yapan çogu insan yorumlarında hakaret içeriyor böle yaptıkda forumdan üye kaybedilior çocuk sormuş sadece +8 cb mi daha ii +21 rebirht ib mi ikisinden birini söle kapak konuyu anca rüyanda alırsın sallama lan hayall kurmak beleş bizde salağız yiyoruz gibi mesajlar yazmayın
bence tabiki ib bitti
Arkadaş Private Serverdan Bahsediyor Galiba
%9283447923478092348723 kolpaaaa
bende +21 mirage sword mu alıyım +8 two handed mı karar weremedım yaw ben dıom her foruma bı tane numunelik gelıo sen +21 ib yı ruyanda göremezsın hayret bısı ya bırak +21 ib yı +8 cb göremessın
Yorumlara bak abi adamın alıp alamaması sizi ne ilgilendirir adam size bi soru sormus hangısını alayım diye cins cins cvplar veriyorsunuz
tabi jnm oyunda kaç kişide varda sen alıcan demi ama bende var arkındı item oyunu bırakıyodu bana verdi duruyo oyle bi rouge kasıyom şimdilik elinde komik durmasın diye
ps deil alın teridir ltfen saçma span şeyler yazmayın (bu ps jnm, kimi kandırıyon v.b)
bu arada sadece 1 iteme 820 ytl vermek baya saçma +21 alma +8 al.Ama eğer darphaneniz falan varsa git al +21:D
quote:
Orjinalden alıntı: RazieL
+9 ıb olsun bende salakmıyım rebırth basıcam
+1903
adam polemik topici açmış sonrada kaçmış
+21 ib rüyasına girmiş sanırım... madem char alıp satıyorsun o kadar deneyimlisin +21 ib mi +8 cb mi bilmen gerekir.
al kardeş al all ben o parayı bi cami yapımına veririm yada bir ailenin 2 aylık giderini karşılarım vicdanım rahat uyurum ama sen +21 al kaçırma ucuz fiyau
+21 IB alacagına inanmıyorum ama hadi alacaksan bile alma. kesin dupedir o. Verdigin para buhar olur ucar
quote:
alacakğım kardeş ytl ile 820 ytl
Pahalı ama Süper item hele bide ardream charının elinde alırsam varya kimse durduramaz seni
quote:
hangısı bırısını alcam da...
nereye alıosun +21ib hem hanqi serwerde war sallama yapmıyalım
IB ama CB +9 olsaydı o zmn CB derdim
adamın alıp almaması bizi ilgilendiriyomu bize mi alıyo sadece cevabı söle çık ib daha ii