Şimdi Ara

+21 ib mi iyi dir . +8 chtın bow mu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alabilmesi imkansız diil bu knightın zaten içine ettiler ama ben sana tafsiye edem dön asasa elindeki para ile dual +8 shard al üstüne de kıyafet çek ok mi sen beynini buralarda kasmaa
  • +21 rebirth daha iyide gereksiz topic gibime geldi yani alamıcan ama soruyon belki merak etmişindir ama alcam deyip yalan sölemen gerekmezdi
  • Çok Çok saçma bir soru tabi ki +21 ib diye bir şey yok o +21 rebirtdir bana sorsan tabi ki ib ama bu kadar iyi bir itemi alacak kadar zenginsen oyundan da azçok çakman lazım böyle bir soru nasıl sorarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

Orjinalden alıntı: KOPRUBASILI

beyler ben sıze tanışayım dedım bazılarınız havadan sudan konuşuyo alacağım kardeşım ben bu işler içerısındeyım char alır sasatrım ...

alacağin charın adımı ib +21

• quote:

Orjinalden alıntı: __SİLENT__

Salamıyor önceden açılmıştı.http://forum.donanimhaber.com/m_11215884/mpage_1/key_%252B21//tm.htm#11266599

O ps bence çünkü gösteren adamın elinde Sword Breaker var.
  • bu forumda yorum yapan çogu insan yorumlarında hakaret içeriyor böle yaptıkda forumdan üye kaybedilior
    çocuk sormuş sadece +8 cb mi daha ii +21 rebirht ib mi
    ikisinden birini söle kapak konuyu
    anca rüyanda alırsın
    sallama lan
    hayall kurmak beleş
    bizde salağız yiyoruz gibi mesajlar yazmayın

bence tabiki ib
    bitti
  • Arkadaş Private Serverdan Bahsediyor Galiba
  • %9283447923478092348723 kolpaaaa
  • bende +21 mirage sword mu alıyım +8 two handed mı karar weremedım yaw ben dıom her foruma bı tane numunelik gelıo sen +21 ib yı ruyanda göremezsın hayret bısı ya bırak +21 ib yı +8 cb göremessın
  • Yorumlara bak abi adamın alıp alamaması sizi ne ilgilendirir adam size bi soru sormus hangısını alayım diye cins cins cvplar veriyorsunuz
  • tabi jnm oyunda kaç kişide varda sen alıcan demi ama bende var arkındı item oyunu bırakıyodu bana verdi duruyo oyle bi rouge kasıyom şimdilik elinde komik durmasın diye

+21 ib mi iyi dir . +8 chtın bow mu ?

ps deil alın teridir ltfen saçma span şeyler yazmayın (bu ps jnm, kimi kandırıyon v.b)

bu arada sadece 1 iteme 820 ytl vermek baya saçma +21 alma +8 al.Ama eğer darphaneniz falan varsa git al +21:D

• quote:

Orjinalden alıntı: RazieL

+9 ıb olsun bende salakmıyım rebırth basıcam

+1903
  • adam polemik topici açmış sonrada kaçmış
  • +21 ib rüyasına girmiş sanırım...
    madem char alıp satıyorsun o kadar deneyimlisin +21 ib mi +8 cb mi bilmen gerekir.
  • al kardeş al all ben o parayı bi cami yapımına veririm yada bir ailenin 2 aylık giderini karşılarım vicdanım rahat uyurum
    ama sen +21 al kaçırma ucuz fiyau
  • +21 IB alacagına inanmıyorum ama hadi alacaksan bile alma. kesin dupedir o. Verdigin para buhar olur ucar
  • quote:

alacakğım kardeş ytl ile 820 ytl

Pahalı ama Süper item hele bide ardream charının elinde alırsam varya kimse durduramaz seni
  • quote:

hangısı bırısını alcam da...

nereye alıosun +21ib hem hanqi serwerde war sallama yapmıyalım
  • IB ama CB +9 olsaydı o zmn CB derdim
  • adamın alıp almaması bizi ilgilendiriyomu bize mi alıyo
    sadece cevabı söle çık
    ib daha ii
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.