Şimdi Ara

21 Yaşında Üniversiteye Başlamak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
22.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onurd0

Üstteki arkadaşlardan biri hukuk okumak istiyor ben değil karışıklık oldu galiba :) Fakat şu konuda çok haklısınız ; tatmin olacağım ve mutlu okuyacağım bir yere gitmeyi çok istiyorum. Yeniden hazırlanma fikrimi destekleyen şeylerden bir tanesi de bu.

en basitinden bu yıl kocaeli dişte okuyanların mezuniyet yılları;
    21 Yaşında Üniversiteye Başlamak

21 yaş hiç bir şey için geç değil ha 18de başlamışsın ha 21, hayat 70-80 sene, 3 sene kayıpten ne olacak dandik bir bölümden okuyup mezun olunca 55 senen heba olacak 55 senenin yanında 3 sene hiç bir şey

• Ben 22 yasindayim bu yil bir yandan ise giderken bir yandan da tekrar 0dan üniversiteye hazırlandım. Neden? Çünkü saglik sektöründe mutlu degilim. Neden? Çünkü beni benden iyi bilen yok.

Alacağım puan dogrultusunda kişisel ozelliklerime uygun bir bolum secip her şeye 0dan baslamak istiyorum. Gerekirse sehir disina da giderim.

Soyle dusun 4 yil gec kalmam, tum omrum boyunca mutsuz olacagim bir isi yapmamdan daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvajac -- 21 Haziran 2017; 15:57:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim evladım olursa ben 20 sonrası yollayacağım üniye. kendini daha rahat hisseder bir şeyleri daha çabuk anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şüşko

dershaneye gidecek misiniz, ne hedefliyorsunuz, ne durumdasınız, yaşınız kaç bilmiyorum ki hocam ne söylesem bilemedim.

sadece insan zaman zaman bunalıyor, sınav olayından çok uzak kaldığını düşünebiliyor o tarz durumlarda forumdan güç alabilirsiniz, yani burada takılmayı abartmadığınız sürece motivasyon anlamında çok yardımcı oluyor. bir de illa "yapamazsın, geçti artık" falan diyenler olur, hiç dinlemeyin bile onları

dersaneye gidicem muhtemelen hacettepe hukuk hedef yaş 19
  • 30 yaşındayım seneye sınava girip okuyup mesleğimi değiştireceğim.
  • Benim netler tam beklediğim gibi geldiğinden ve az biraz dersi derste dinleyip beklentilerimi uçurmadığımdan erken zamanda üniversiteli oldum. Bölümdeki en genç 2-3 kişiden biriydim. İlk yılki izlenimlerimi hatırlıyorum da öyle aman aman ooo sen çok geç kalmışsın durumları yoktu yaşı büyük olanlar için. Aksine (yaşına göre davrandıkları müddetçe) daha bir avantajları oluyordu. Daha konsantre olabiliyorlardı konulara derslere.

25 yaşında mezun olan kişi zaten o yıl bu ülkede iş bulamıyor. Bunun askerliği var KPSS si var var oğlu var yani. Yaşa hiç takılma derim kanımca..

Şu ikisinden sana uyanı seçmeni diler; "Allah Yardımcın olsun -ya da- İyi Şanslar." derim
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Normal bir şey 2-3 yıl dediğin nedir ki ?

• 26 Yaşında 1. sınıfa başlıyorum.

Keşke 21'de başlasaydım 23'e bile razıym :)
  • Konuyu uplamak gibi bir niyetim yoktu fakat son kararımı ve gidişatımı belirtmek istedim

Öncelikle yorum yapan, fikir veren herkese teşekkür ederim. Kararımı verdim sınava bir daha hazırlanacağım. Dersaneye ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için dersaneye de kayıt oldum. Artık bundan sonrası bana ve çalışmama kalıyor.Başaracağıma , hedefime ulaşacağıma inanıyorum. Benimle aynı-benzer durumlarda olan arkadaşlara, son sınıfa geçenlere, mezuna kalanlara , kısacası çalışıp hedefine ulaşmak isteyen ve ulaşacağına inanan herkese başarılar

Not: Sene içinde de yardımınıza ihtiyacım var kaçıp gitmeyin öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurd0 -- 28 Temmuz 2017; 18:39:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurd0

Konuyu uplamak gibi bir niyetim yoktu fakat son kararımı ve gidişatımı belirtmek istedim

Öncelikle yorum yapan, fikir veren herkese teşekkür ederim. Kararımı verdim sınava bir daha hazırlanacağım. Dersaneye ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için dersaneye de kayıt oldum. Artık bundan sonrası bana ve çalışmama kalıyor.Başaracağıma , hedefime ulaşacağıma inanıyorum. Benimle aynı-benzer durumlarda olan arkadaşlara, son sınıfa geçenlere, mezuna kalanlara , kısacası çalışıp hedefine ulaşmak isteyen ve ulaşacağına inanan herkese başarılar

Not: Sene içinde de yardımınıza ihtiyacım var kaçıp gitmeyin öyle

Askerliği ne yaptın hocam erteledin mi?

• 23 yaşına yeni girdim. 2 örgün bıraktım. 1 açıköğretim lisansa kayıtlıyım. bu sene tekrar örgüne kayıt olacağım allah izin verirse
  • 18 yaşında insan meslek seçimi konusunda ne yazık ki çuvallamaya çok eğilimli oluyor.

Güzel bir seçimle bence 25 yaşında çok avantajlı olacaksınız. Çünkü bu sefer yeteneklerinizin farkına vardiniz. Bilinç sahibisiniz.

• aykut4118 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten üniversiteye ilk girdiğim sene kendiliğinden tecil olmuştu . Tam anlatamamış olabilirim demek istediğim askerlik sorun olmamıştı. Okulu bıraktım fakat dondurmayacağım hala öğrenci gözükeceğim, yoklama listelerinde adım olacak yine. Nasip olur da seneye istediğim-güzel bir okul kazanırsam da kaydımı kazanacağım okula aldıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurd0 -- 29 Temmuz 2017; 1:43:10 >
  • tanıdığım biri adliyede memurdu. hakim bunu küçümsemiş sonra azmedip hukuk kazanıyo 30 yaşında şuan 40 küsür ve ilin önde gelen avukatlarından . maaşı nasıl dersen de "normal bi doktordan" daha yüksek. belki cerrahlardan bile yüksektir.
  • onurd0 kullanıcısına yanıt
    hocam forumda mısın ne yaptın ben de aynı durumda olucam büyük ihtimal

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.