Şimdi Ara

21000 LİRAYA KADAR ARAÇ TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şu an elimde 2000 leon var ama performansı bana düşük geliyor. Bunun sebebi ise bundan önceki ve ilk aracım olan 97 Vectra 2.0 diye tahmin ediyorum. :) Bu aracım satılık şu an satılınca inşallah başlıktada belirttiğim gibi 21 binlik araçlar bakıyorum. En fazla çıkabileceğim fiyat 22000'dir. Ancak kafam çok karışık vaziyette.
    Gencim ve performanslı bir araç istiyorum tahmin edersiniz ki. Ailemlede biniyorum ama araç sürekli olarak bende. Ve yılda araçla yapılacak km en fazla 8000 km'dir.

Kriterlerime gelecek olursak;
    -Kesinlikle manuel vites olacak.
    -Yakıtı,vergisi çok fazla önemli değil ama yakıyorsa eğerde bastığım an hakkını vermesini dilerim. Böyle olursa eğer önemli değil.
    -Marka fanatikliğim kesinlikle yok.
    -En önemlisi araçta biraz donanım olsun istiyorum. Başlıca olarak da sunroof kesinlikle istiyorum. Yanında deri koltukta mükemmel olur ama o sunroof gibi şart değil.
    -Tek kapılı araç uygun olmaz çünkü bazen ailemlede binmek durumundayım.
    -Dizel,Benzin/LPG hiç farketmez. Performansı tatmin etsin gerisi teferruat.
    -Model takıntım yok.

Arkadaşlar tüm yorumlara,tavsiyelere fazlası ile ihtiyacım var.
    Yapılan araç tavsiyelerinin bilinen ilan siteleri üzerinden link olarak verilebilirse incelemem açısından kolaylık olur.
    Şimdiden yorum yapan,tavsiyelerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

İyi forumlar.

• Furqann kullanıcısına yanıt
    o paraya temiz bulunurmu bilmem ama aradıklarınızı impreza gt karşılar
  • Dostum bende genc adamim sunroof donanim ve performans istiosn birazda tip olsun diosan 1997 bmw e36 lar aradigin kan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E36 çok eski geliyor bana kasa olarak yoksa donanim performans 10 numara bi arac.e46 ya gucum yetsede keske alabilsem o kasanin tam anlami ile hastasiyim.

Impreza gt, bilgi sahibi degildim simdi ufak bi goz gezdirdim aracin durusu guzel performansda beni kesinlikle tatmin eder ama saniyorum piyasasi olmayan bi arac. alim satim isi yapmiyorum ama dunyanin bin turlu hali var acil bi ihtiyac dogar nakite cevirebilmem gerekir. Ve masraf cikarirsa benim belimi buker diye simdiden gozum korktu ne yazikki.

Tesekkurler arkadaslar,yorumlari bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzamdaki araç,
    manuel 2.0 ts leride bulunur...
    bunun dışında laguna 2.0 bulunur ama aile arabası olarak tasarlandığından sportif karakterli bi araç değil...
    laguna 1-2-3 kasa kullnadım, 3 tanede alfam oldu, alfa 156 tavsiye ederim, zaten o fiyatlara çok fazla seçenek yok, 2000 model altına inmen gerekir, ama 03 ve üzeri alfa bulunabilir, deri+sunroof lu da bulunur, donanımda iyidir, dijital klima cruise control felan var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginkocaman

imzamdaki araç,
    manuel 2.0 ts leride bulunur...
    bunun dışında laguna 2.0 bulunur ama aile arabası olarak tasarlandığından sportif karakterli bi araç değil...
    laguna 1-2-3 kasa kullnadım, 3 tanede alfam oldu, alfa 156 tavsiye ederim, zaten o fiyatlara çok fazla seçenek yok, 2000 model altına inmen gerekir, ama 03 ve üzeri alfa bulunabilir, deri+sunroof lu da bulunur, donanımda iyidir, dijital klima cruise control felan var...

156 şimdi inceledim araçlar çok hoş. Ön görünüşü mükemmel arkaya da bişeyler yaparız :) Alfa forumlarını kontrol etmem lazım. okumam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furqann -- 28 Ağustos 2013; 10:43:00 >
  • 97-2000 passat 1,8 t al tüple keyfine bak :)
  • Km'ler tavan vaziyette yoksa onlarda aklımda.

•  21000 LİRAYA KADAR ARAÇ TAVSİYELERİ

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-degisen-boya-yok-105.000-km-135608009/detay/

Arkadaşlar şöyle bir araç buldum aradım konuştum kendisi ile galerici değil. Araç aklıma yattı tek birşey çıkarsa expertiz masrafların bana ait diye çok fazla iddaalıda konuştu sahibi. Alfa romeo 156 hakkında yorumlarınız ne olur özellikle de bu araç hakkında. Fiyat biraz fazla geldi bana elbet pazarlık yapılacak ama ben bu aracı kaça alırsam tam değerini vermiş olurum. Alfa bölümümüzü tam anlamıyla hatmettim @enginkocaman tavsiyesi sonucunda. :) Yorumlarınıza gerçekten fazlasıyla ihtiyacım var.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furqann

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-degisen-boya-yok-105.000-km-135608009/detay/

Arkadaşlar şöyle bir araç buldum aradım konuştum kendisi ile galerici değil. Araç aklıma yattı tek birşey çıkarsa expertiz masrafların bana ait diye çok fazla iddaalıda konuştu sahibi. Alfa romeo 156 hakkında yorumlarınız ne olur özellikle de bu araç hakkında. Fiyat biraz fazla geldi bana elbet pazarlık yapılacak ama ben bu aracı kaça alırsam tam değerini vermiş olurum. Alfa bölümümüzü tam anlamıyla hatmettim @enginkocaman tavsiyesi sonucunda. :) Yorumlarınıza gerçekten fazlasıyla ihtiyacım var.
    Teşekkürler.

araç güzel ama senin arabandan pek farkı olmicak performans konusunda sen 1.6 vti 4 sedan civiclere bak bence

• Hocam çok rahat o fiyata 1.6 prv. laguna 2 alınır 2004 model civarında sunroof olur bazılarında bence en mantıklısı bu .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-model-privilege-paket-sunroof-lu-lpg-li-135753598/detay#

Deri koltuk esp falan mevcut
  • bu araç 1.6 120 beygir bildiğim,okuduğum kadarıyla. Ve bence o kasa civicler o paraları haketmiyor. Yorumun için teşekkürler.

Laguna'lar evet hoş araçlar incelediğim kadarıyla onu listeme ekledim.Teşekkürler.

• Hocam laguna 115 beygir 1.6 82 kv 151 tork gücünde bir araç bence çok iyi bagaj hacmi 450 lt bence çok iyi forumda bir arkadaşımız zaten incelemişti bu arac
    http://forum.donanimhaber.com/m_79080578/tm.htm
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-degisen-boya-yok-105.000-km-135608009/detay/

Teşekkürler.

fiyatı abartmış,
    temiz bi MK'2 (03 sonrası) 156 gayet iyidir, tasarımı iç-dış olarak gayet sportif ve malzeme kalitesi yüksektir, alfa 156 sert süspansiyonlu yer eyakın araçtır o açıdan bozuk yollarda yavaş gitmek arabayı kollamak gerekir, yağ yakma problemi vardır, her 2bin kmde ortalama 1-1.5 lt yağ yakması normaldir, yapğını düzenli kontrol etmek gerekir, ...bakımları yapılmış arızası olmayan bi 156 ya keyifle binilir, ben 1 tane 1.6 almıştım 1 sene kullandım, sonrasında 1 sportwagon selespeed, ve şuandada sedan selespeed im var, 2.0 selespeed ler aslında en alınası 156 dır, çünkü 1.6 motor performans olarak vasat kalır diğer araçlarla hemen hemen aynıdır, yani 1.6 reno megab-fokus-civic-corolla gibi araçlarla kafa kafaya gider..ama 2.0 performans olarak gayet iyidir, 0-100 8,8 sn idi sanırım 2.0 da, motor sesi 1.6 dada 2.0 dada gayet güzeldir, ...yol tutuş oldukça iyi (focus la hemen hemen aynı seviyede ancak daha sportif hissettirir)

özet olarak 156 tavsiye edilir, ama ilandaki araç fiyatta abartmış ederi 24-24.5 tur, alır 1-2 sene sonra satmak sitersen bu araçta çok kayıp yaşarsın!, + 156 lar öyle çok çabuk satılmaz gerçi 1.6 da problem yok, 2.0 lar zor satılıyor...
    156 alırken kısa bi test sürüşü yapıp motordan ve yürüyen aksamdan (burçlar-ön takım) ses gelip gelmediğine bakmak lazım, içerdede plastik aksamda kırık eksik varmı (havalandırma ızgaraları, cam-açma vb. vb.) bide koltuk özellikle sürücü koltuğu mekanizma çalışıyomu, sırtlığında boşluk varmı, bakmak lazım...

• @Samet0647 ; Biliyorum bu makineleri ve hastasıyım. :) Yalnız GT değil cdx istiyorum ve 2000 vea üstü makyajlı olmasını isterim. Bakıyorum onlara aklımda var ama istediğim opsiyonları çok az araç karşılıyo vectra'da. Biraz askıya almış yani kısacası vectra'yı şu anda. Teşekkürler.

@Tuğberk01 ; Lagunayı kesinlikle listeme aldım ve onu da düşünüyorum. Tam bir f/p aracı gördüğüm kadarı ile. Teşekkürler bu tavsiyen için.

@enginkocaman ; hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten çok teşekkürler. Anlamadığım bazı kısımlar var; ilk olarak 23-24 gibi alsam bile satmak istediğimde en azından aynı fiyata satamaz mıyım ? Bir de evet biliyorum 2.0l beni uçurur. :) Ama selespeed şansumanı araştırdım forumlarda olsun özellikle burda olsun sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek denmiş ve maliyeti beni gerçekten zora sokar. 2.0 manuel 03 sonrası var evet yok değil ama km'ler uçmuş 2-3 tane ancak var ilan sitelerinde. O yüzden aklım onda ama selespeed şanzumana bilmiyorum güvenemedim. Manuel'in robotlaştırılmış hali imiş anladığım okuduğum kadarı ile. Ve son olarak bu araç 1.6ts motor mk2 156,2003 ve sonrası 1.6 Civic'lerle motor olarak ne durumdadır ? Kafa kafaya mı gider yoksa fark mı yer yoksa burun farkı mı atar ? Çünkü o bahsettiğim civicler performans olarak beni tatmin etmişti. O yüzden bir hesap ölçüsü olarak soruyorum.
    Değerli yorumların,tavsiyelerin için tekrar tekrar teşekkür ederim hocam.

• laguna hakkında birşey soyleyeyim aklında bulunsun eniştem laguna 2 2.0 litre araç aldı araba motor soguyunca calısmıyordu genelde usta usta gezdi servis servis çözüm bulunamadı sonra antepde sanayide bi usta tarafından 1.500 tl karsılıgında yazılım atıldı ve araç düzeldi ama alan adam motor konsunda sıkıntı çekmez artık çünkü degismeyen yer kalmadı nerdeyse şimdide şanzıman sıkıntısı vermeye basladı araç yaptırılmadan satılıacak haberin olsun sıfırı 3000 bin tl eniştim şuan 14 e verecek arabayı sanruflu ve deri koltuklu
  • quote:

@Samet0647 ; Biliyorum bu makineleri ve hastasıyım. :) Yalnız GT değil cdx istiyorum ve 2000 vea üstü makyajlı olmasını isterim. Bakıyorum onlara aklımda var ama istediğim opsiyonları çok az araç karşılıyo vectra'da. Biraz askıya almış yani kısacası vectra'yı şu anda. Teşekkürler.

@Tuğberk01 ; Lagunayı kesinlikle listeme aldım ve onu da düşünüyorum. Tam bir f/p aracı gördüğüm kadarı ile. Teşekkürler bu tavsiyen için.

@enginkocaman ; hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten çok teşekkürler. Anlamadığım bazı kısımlar var; ilk olarak 23-24 gibi alsam bile satmak istediğimde en azından aynı fiyata satamaz mıyım ? Bir de evet biliyorum 2.0l beni uçurur. :) Ama selespeed şansumanı araştırdım forumlarda olsun özellikle burda olsun sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek denmiş ve maliyeti beni gerçekten zora sokar. 2.0 manuel 03 sonrası var evet yok değil ama km'ler uçmuş 2-3 tane ancak var ilan sitelerinde. O yüzden aklım onda ama selespeed şanzumana bilmiyorum güvenemedim. Manuel'in robotlaştırılmış hali imiş anladığım okuduğum kadarı ile. Ve son olarak bu araç 1.6ts motor mk2 156,2003 ve sonrası 1.6 Civic'lerle motor olarak ne durumdadır ? Kafa kafaya mı gider yoksa fark mı yer yoksa burun farkı mı atar ? Çünkü o bahsettiğim civicler performans olarak beni tatmin etmişti. O yüzden bir hesap ölçüsü olarak soruyorum.
    Değerli yorumların,tavsiyelerin için tekrar tekrar teşekkür ederim hocam.

1.6 atmosferik araçlar pek performanslı olmaz zaten, ben çok kafa kafaya kapışmadım ama düzde fark yiyceğini sanmam, ama daha keyifli olacağını garanti ederim, bende ilk 156 mı selespeed ten korkarak 1.6 almıştım, :)...
    156 ile civic i hiç bi şekilde karşılaştırmam tamam civic japon kalitesidir, sorunsuzdur ama temiz civic im olcaana kirli 156 m olsun:)...
    şaka bi yana civic tamam sorunsuz ama sıradan bi araç iç tasarım gayet sıradan (07 öncesi için konuşuyorum), 07 sonrası biraz daha güzel ama 156 ile değişmem...4
    156 mk 2 de iç tasarım çok güzel, çok sportif, malzeme kaliteli, özellikle gece harika görünüyor, sportif göstergeler, orta göğüs sürücüye dönük ve saat-hararet-yakıt göstergeleri orada, aydınlatmalar kırmızı ve gece çok güzel görünüyor, motor sesi sportif! ,
    yani, 156 özene bözene tasarlanmış bi araç, zaten tasarım ödüllü...
    hatta otomotiv fabrikasında (toyota da çalıştım) 4.5 yıl çalışmış ve az çok bilgi sahibi olmuş biri olarak söyleyebilirimki 156 gibi bi araç bi daha kolay kolay gelmez:)...
    sebebi: tasarım ve üretim maliyeti yüksek bi araç...

laguna da kullandım hemde 3 kasasını da kullandım, kesinlikle laguna da fiyat/performans olarak çok iyidir, zaten 2. ele bakım renault megane dan ucuzdur (renault firmasının C sınıfı olarak ürettiği megane Türkiye'de D sınıfı laguna dan pahalı!, 2. elde tabi)...ancak lagunada sportiflik bulamazsınız, konfor-genişlik ve kullanışlılık iyidir...

• Hocam lagunanın ucuz olmasında aslında 2001 de üretilmesi fakat türkiyede 2003 ten itibaren gelmiş olması olabilirmi

Alfa romeo bütçenizi aşmıyormu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğberk01 -- 29 Ağustos 2013; 15:16:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.