|
215/55R17 Lastikl Ölçüsü için Sava / Dunlop / Falken hangisini Tercih Etmeliyim. (2. sayfa)
-
-
Son durumda sava mı falken mi arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sava uhp 2 yada debica presto uhp 2..
İkisi de aynı lastik, etiket degerleride süper performans da gayet iyi.
Tam f/P lastik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hangisi ucuzsa onu al 3 lastik te iş yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbm333 -- 20 Eylül 2020; 21:48:10 >
Kışlıkta açık ara sava, yazlıkta falken önde ama çok fark yok.quote:
Orijinalden alıntı: davut5
Son durumda sava mı falken mi arkadaşlar? -
teşekkürler arkadaşlar. sanırım yazlık falken alacağım... :) -
Hocam savalarda son durum.nedir ?
Memnun musunuz hala?
Sava kışlık ve yazlık kullanıyorum. çok memnunum.
-
Sava eskimo s3 karda ve camurda çok güzel dir sessizdir de kışlık olarak yani. Tek eskisi yanaklar hassasdır yarılma kesilme balon yapma ihtmali falken ve Goodyear a göre bi tıık fazladır havalar tam çukurlardan uzak durmak lazım mümkün oldukça yazlık kullanmadım yorumum yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sava nın bu modelinin Falken de karşılığı Azenis FK510 modeli.Falen Adac testin de çok iyi görünüyor.Falken Fk510 veya Sava alınabiir.
https://www.tyrereviews.com/Article/2021-ADAC-Summer-Tyre-Test---225-50-R17.htm
-
Kışlık sava eskimo var
Karda iyi is çıkarıyor
Simdi yazlık alıp taktim
225/45/17
Şimdilik sorun yok
Hankook alın
Falken dunlop petlas üretimi.
Milletin övdüğü kadar iyi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Multistrada
Hankook alın
Falken dunlop petlas üretimi.
Milletin övdüğü kadar iyi değil.Falken petlas üretimi değil, yanlış bilgi.Falkenin marka içinde premium marka olarak konumlandırıldığı Sumitomo Rubber, Bridgestone dan sonra japonların en büyük ikinci lastik üreticisi.Ako grup Falkenin Türkiye distribütörü ve Çankırıdaki fabrikanın yüzde 20 ortağı, fabrikada üretilen lastiklerin yüzde 20 'si yerli pazara , yüzde 80'i de ihraç ediliyor.Avrupa pazarlarına da Falken lastikler Türkiye den gidiyor.Yerli pazarda dağıtım ağı Petlas grubunda.Hankook ta Güney kore markası, ancak Macaristanda fabrikası
-
quote:
Orijinalden alıntı: kizashiFalken petlas üretimi değil, yanlış bilgi.Falkenin marka içinde premium marka olarak konumlandırıldığı Sumitomo Rubber, Bridgestone dan sonra japonların en büyük ikinci lastik üreticisi.Ako grup Falkenin Türkiye distribütörü ve Çankırıdaki fabrikanın yüzde 20 ortağı, fabrikada üretilen lastiklerin yüzde 20 'si yerli pazara , yüzde 80'i de ihraç ediliyor.Avrupa pazarlarına da Falken lastikler Türkiye den gidiyor.Yerli pazarda dağıtım ağı Petlas grubunda.Hankook ta Güney kore markası, ancak Macaristanda fabrikası
Alıntıları GösterFalken eski japon falken değil ..
Tata da dünyanın en çok araç üreten firması ama çöp.
Hankook Macaristan da üretiyor ama BMW orjinal ekipman tedarikçisi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MultistradaFalken eski japon falken değil ..
Alıntıları GösterNasıl eski japon değil, adamlar avrupaya bizim ülkemizden ihracat yapıyor japon olmuyormu? Hankook ta iyi markadır.Hankook ve Falken de birçok üreticiye orijinal ekipman veriyor.Mesela Vw de ikisi de orijinal ekipman olarak bulunur.Orijinal ekipman tedarikçisi olarak Porche'ye de Hankook ve Falken lastik veriyor.Porche Macan orijinal ekipman lasitiği Falken fk510 suv mesela.Yani bunları geçelim, Falken Petlas üretimi dediniz bende yanlış bilgi olduğunu anlattım, ısrar etmeyin boşuna ortada somut bir gerçek varsa değişmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kizashiNasıl eski japon değil, adamlar avrupaya bizim ülkemizden ihracat yapıyor japon olmuyormu? Hankook ta iyi markadır.Hankook ve Falken de birçok üreticiye orijinal ekipman veriyor.Mesela Vw de ikisi de orijinal ekipman olarak bulunur.Orijinal ekipman tedarikçisi olarak Porche'ye de Hankook ve Falken lastik veriyor.Porche Macan orijinal ekipman lasitiği Falken fk510 suv mesela.Yani bunları geçelim, Falken Petlas üretimi dediniz bende yanlış bilgi olduğunu anlattım, ısrar etmeyin boşuna ortada somut bir gerçek varsa değişmez.
Alıntıları GösterTamam sizsiniz.
Ben gerçek japon imalatı falken'i de kullandım Çankırı imalatı olanı da ...
2. Sınıf falken lastikleriniz ile size iyi günler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 28 Mart 2021; 13:50:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MultistradaTamam sizsiniz.
Ben gerçek japon imalatı falken'i de kullandım Çankırı imalatı olanı da ...
2. Sınıf falken lastikleriniz ile size iyi günler dilerim.
Alıntıları GösterBenim aracımda Hankook ventus prime 3 var, falken de kullandım.Falkeni beğenmeyebilirsiniz saygı duyarım, ancak Petlas üretiyor bilgisi yanlış idi onu düzeltmek istedim, size de iyi günler güvenli sürüşler dilerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MultistradaFalken eski japon falken değil ..
Alıntıları GösterDünyanın en çok araç üreten firması TATA' MI??? Yook artık. TATA ilk 10 da bile değil, bunu nereden çıkardınız??? Hankook BMW araçlarına Lastik vermesi onun en iyi marka olduğunu göstermez, her araç firması işine gelen ve belirli kaliteyi tutturan herhangi bir Lastik firmasıyla anlaşabilir. Mesela Dacia lar Fabrika çıkışı Continental lastikle geliyor, bu durum da Continental, Hankook tan daha mı kötü Lastik??? BMW 5 Serisinin Fabrika çıkış Lastikleri Goodyear ve Dunlop buna ne diyeceksiniz???
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X