Şimdi Ara

23YAŞ FTRDEN MEZUN TIP HAYALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese. Ben 2015 ve 2016 da sınava girip 22k ile ftrye 2016 da başladım ve bu sene mezun oldum . 4 sınıfta iken stajlarda giderken tyt ayt ye baktım . 25k civarı bekliyorum . Tam çalışmadım tytde cozdugum deneme sayısı 15 i geçmez ayt den iyi çözdüm ama tek kaynaktan çözebildim ve zaman sıkıntısı olduğu için hızlı hızlı bitirdim üstüne zamanı 1 ay geriye aldılar . Sınav günüde tytde sıçınca tıp hayali gitti .Şunuda söyleyeyim hayalim tıptı her zaman.Şuan yaş 23 ve babam fabrikada çalışıyor adam 55 yaşında ve yaptığı iş zor .Bu yüzden sınava hazirlanirsam vicdan azabı çekeceğim biliyorum çünkü baba parası yemek artık koyuyor insana fakat bir yanda tıp hayali var . Akraba faktörüde var tabi onlarin söylecekkleri . Şuan öyle bir konumdayim ki ne yapsam bilmiyorum .Şunuda eklemek istiyorum sınava caliscak güç var mı bilmiyorum artık çok yoruldum . Bunu hem derdimi paylaşıp rahatlamak için hemde sizin görüşlerinizi merak ettigim için paylaşıyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnbnbnbnbnbbnbn -- 14 Temmuz 2020; 0:25:3 >

• Güç varsa içinizden test kitaplarını parçalamak geliyorsa kalın derin ben yaşça küçük Bi kardeşiniz olarak
    Tabi demesi kolay ama 50 yaşında bile kazanan var
    Ekonomik şartları sağlarsınız kalın bence
  • ben diş mezunuyum . ne için tıp istiyorsunki ünvan içinmi para içinmi insanlara yardim etmek içinmi nerden tutsam anlamsiz geliyor istegin
  • Hepsi desem
  • Gücün yok yoruldun ama tıp okuyacaksın :D elinde para kazanabilecegin bir mesleğin olsun. Hayallerin için hayatın gerçeklerinden kaçma. Tekrar hazırlandın olmadı ne yapacaksın ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D86254FD -- 14 Temmuz 2020; 9:42:15 >
  • Çok benzer durumdayım.Bilmiyorum ne yapılır
  • Doğrudur
  • Septsept kullanıcısına yanıt
    Vallahi çok sıkıntı bir durum . Düşünsene hayata bir kez geliyorsun ve bunu istemediğin bir mesleği yaparak geçiriyorsun
  • Bence anlamsız değil bu üçü dışında bu mesleği farklı bir nedenle seçen var mı bana kalırsa yok gibi
  • Tıp okursan en az 30 yaşında kadar babandan para almaya devam edeceksin,hayatının düzenini ancak 40 yaşında oturtabileceksin.Bence tıpa başlamak için geç bir yaş.
  • 24 yaşındayım diyetetik mezunuyum bu sene eczacılığa başlayacağım inş.
  • Gönlünüzden geçen neyse onu yapın.
  • respectable_man kullanıcısına yanıt
    Niye bu yaşta ecza ?
    Aile mesleği mi
  • Septsept kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.