Şimdi Ara

248 TL Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye (Blue Switch) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cherry olmadığını tahmin edebiliyoırum ama umarım dediğin gibi kaihl veya outemu'dur. Ben de 200 liraya coolermaster'ın ikinci el bi klavyesini alacaktım cherry mx diye. Ama hem garanti yok hem de ikinci el olduğu için philips markasına güvenip bu ürünü satın aldım. Çok iyi bi şey beklemiyorum ama umarım vasat bi ürün değildir. Gelince buraya yorumlarım klavyeyi.
  • Ahh ahh

Gigabyte FORCE K83 Mekanik Cherry MX Red klavye vardı piyasası 220TL'di. Elimdeki sıkıntılı çıktı iade ettim sonrasında bir daha bulamadım. O kadar üzgünüm ki..

248 TL Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye (Blue Switch)
  • Herkese tekrar merhaba, klavye geldi kendimce izlenimlerimi yazayım.

Öncelikle klavye tam tuş takımına sahip olmasına rağmen masada az yer kaplıyor bu hoşuma gitti. qwerty'nin üzerindeki sayılar ile f1-f2-f3 gibi tuşların arasındaki mesafe biraz kısa. Buna alışmak biraz zaman alabilir.

Tuşları önceki klavyeme göre biraz yüksek geldi. Bilek desteği olsa daha rahat kullanılır ama buna da alışılır.

Tuşların actuation point gerçekten de 2-3 mm gibi. Çok az bassanız bile aktif oluyor bu güzel. Actuation force ise kitapçıkta 60g+-10g diye belirtilmiş. Klavyeyi ilk kullanınca bu değer doğruymuş dedirtti biraz ağır geldi ama yarım saattir kullanıyorum hızlıca alıştım. Şimdi normal geliyor.

Tuşlardan gelen ses cherry mx blue'ya benziyor, bu ses clicky gibi tatmin edici ama tuşlar klavye yüzeyine çarpınca çıkan clack sesi biraz fazla. Aynı odada yaşayan başkası varsa gece rahatsız eder. Benim için sorun değil.

Klavye takıldığında 6kro olarak geliyor. Nkro'ya geçmek için fn+scroll lock tuşuna basmak gerek. Bunu hiçbi incelemede göremedim, klavyenin içinden çıkan kağıdı okumak zorunda kaldım :D

Fn tuşlarıyla yapılan kombolar bana yeterli geldi. Müzik değiştir durdur ses aç kapa durdur ayrıca hesap makinesi müzik çalar gibi kısayollar da atanmış fn tuşlarına. Bunları değiştirebilmek güzel olurdu.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sorunuz olursa cevaplarım.

Fırsatı paylaştığın için teşekkürler @cohannan

• Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Oyuniçi performansından memnun musunuz hocam? Ben de klavye arayışı içerisindeyim, almak istediğim klavyelerin hiçbirini stokta bulamıyorum. Bu klavyenin switchlerinin markasını da bayağı araştırdım, bir türlü bulamadım. SPK8614'le aynı switchi kullanıyor ama ikisininde markası belirsiz.
  • Philips markası basılmış çin klavyesi. Sizde kendi markanızı bastırıp klavye yaptım diyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alanlara şimdiden bol şans
  • Benim beklentilerimi karşıladı diyebilirim. nkro olması ghosting yapmaması yeter zaten.
    Ama sizin bekledikleriniz de önemli. 200 liraya(30-35 dolar) en iyi mekanik klavyelerden birini alayım düşüncesindeyseniz memnun etmeyebilir.

4-5 yıllık garantisiz klavyeye 200 lira vereceğime çekle 210 liraya bu klavyeyi aldım. En azından 2 yıl kafam rahat kullanırım garantili ürünü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.