Şimdi Ara

25.000 TL ye kadar otomatik vitesli araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdığıma 25.000 Tl ye kadar otomatik vitesli araba almayı düşünüyoruz.
    Aklımızdaki markalar honda jazz
    toyota yaris, honda civic, toyota corolla,
    Nissan note, reanult clio ve birde mercedes A serisi.
    Bu arabalardan hangisini almak daha uygun olur gerek bakım fiyatları gerekse kullanırken arıza yapmaması (özellilkle otomatik vitesi) gibi durumlarda.
    Özellikle nissan note ve Mercedes A serisi donanımına göre uygun fiyatlar sunabiliyor...

Sizlerinde önerileri var ise memnuniyetle dinlerim.

Selamlar...

• Selam,

Toyota Corolla mı satmayı düşünüyorum. 2007 Class ve MMT Şanzmanlı.

Sahibinden de ilanım var. Son fiyat 28.000

Aracım 54100 KM de bu modelde bulabileceğiniz en düşük km li araç.

3000 TL yok diyebilirsiniz tabi fakat
    Aracın tüm lastikleri yeni ( Alacağınız aracın lastiklerini değiştirmeniz demek 200 x 4 = 800 TL )
    Bakımı henüz yeni yapıldı tüm filitreleri, balatalar, yag, klima bakımı vs yapıldı.) Servis bakımı 400 - 500 TL
    Bu modeldekilerden farklı olarak Toyota Fabrika garantisi dahilinde geçen sene baskı balatasını ve MMT şanzuman kontrol motorlarını garantiden bedelsiz değiştirdi. Araç Hill Holder özellikli yeni şanzumanlar gibi oldu.
    Yakıt tüketimi de çok düştü.

Bir yatırım yapacağım ve yeni bebeğim olması nedeni ile eşim kullanmıyor o nedenle satıyorum.
    Ben şirket aracımı kullandığım için evin 2. arabası o nedenle satıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-cok-temiz-toyota-corolla-80973255/detay/

Not : Bu aracı aldığımda CIVIC lere çok bakmış hatta bir tanesini neredeyse alıyordum. Bagajları çok küçük. Senin için bir kriter ise bagaj kapasitelerini karşılaştırmanı tavsiye ederim.

İlanı inceleyebilirsin.
    Gerekirse mmyorganci@gmail.com dan mail atabilirsin.

Kolay gelsin.

• Merhabalar,
    arabayı tek kişi kulanacak onun için bagaj çok önemli değil.
    Birde otomatik vitesi klasik otomatik (tork konvertoru olan )olmasını tercih ediyoruz.
    birde bizim için maaxxxx rakam 25.

Yinede teşekkürler..
    selamlar...
  • Toyota'dan uzak durun. Ben 2010 model MMT şanzıman Corolla'dan zor kurtuldum. Auris'de durum daha vahim. Yokuş çıkmıyor diyenler var.
    En iyi seçenek Honda olacaktır. Honda civic kullandım zamanında, vitesi gayet iyidir. Corolla'dan sonra bir daha Toyota'ya yaklaşmama kararına vardım.
  • Ben de en fazla 30.000 TL'ye kadar otomatik araç bakıyorum.Eşim Ankara trafiğinde rahat araç kullanabilsin diye ancak bir marka henüz belirleyemedim.honda civic,jazz,octavia ve opel astra kafamdaki araçlar.Biraz da performans istiyorum.Otomatik araç bulmak biraz zor gibi manuele oranla :(
  • bende arıyorum hatta geçenlerde bir konu da açtım ama pek yardımcı olan çıkmadı. halen de arayıştayım. otomatik konusunda kimse yanaşmıyor..

astra ve focus aklımdaki arabalar. araştırmaya devam ediyorum ben..
  • arkadaşlar ben neredeyse 6 aydır araştırıyorum. bakmadığım marka kalmadı. otomatik vitesi sorunsuz olan şimdiye kadar honda civic ve opel astrayı keşfettim. toyota ve fordun otomatiklerinden hiç iyi bahsetmiyorlar
  • benım kafamda otomatık vardı hep ama clıo aldım manuel onu sattım tekrar otomatık arıyorum,yaklasık 100 kısıden 90 ı japon arabalarını önerıyor özellıkle honda ve toyota korolla opel astraya hıc gırmeyın derım otomatık sanzımanda bmw mercedes alamıyorsam japon arabalarını tercıh ederım her zaman
  • Toyotanın MM şanzımana sahip araçları sorunlu. Memnun olanlar elbet vardır fakat genelde kullanıcılar şikayetçi.

Fakat toyota 2010 sonrası benzinli araçlarından ( auris, corolla ) klasik 4 ileri otomatik vites çıkardı ki bu şanzıman en güvenilir şanzıman ( biraz fazla yakar ama en garantili şanzıman )

Bende aynı şartlarda araç arıyorum. Kendi fikrimi söyleyeyim.

Corolla HB ( 2007 altı ) ( Klasik 4 ileri tam otomatik ) ( Sol veya Terra ) ( Lpg uyumlu )
    Focus 2 ( 2006 ve üstü ) ( Klasik 4 ileri - Tiptronik ) ( Mümkünse gia ) ( Lpg uyumlu )
    Golf 2004 altı ( Tiptronik klasik otomatik ) ( Mümkünse 1.6 comfortline ) ( Lpg uyumlu

Bu 3 araç C sınıfı sorunsuz otomatik araçlar. Fiyat aralıkları donanım özellikleri, km, kazası vs düşünüldüğünde 24000-30000 arasında değişiyor.

Bunların dışında ben bir de DSG şanzımana şans veriyorum. Golf 2005 üstü 6 ileri veya 7 ileri 30.000 altındaki bir araç da olabilir. Fakat yine düz 1.6 motor almak lazım. Lpg uyum sorunu olmasın diye.

Satmayı düşünen varsa bana da haber versin :)

• B segmenti iş görür derseniz i20 müthiş'tir sınıfında...
    2011 Prime CVVT otomatik vites i20 troy, 28.000 TL gibi rahatlıkla alınabilir...

Dört cam otomatik, ESP, 2 airbag(Güvenlik paketli olursa 4 sanırım), ABS+EBD, dijital klima, u.k. merkezi kilit, alarm, sis farı, park sensörü, USB, ipod bağlantısı, vs vs...
    Yakıt tüketimi şehir içi ort. 8-8.4 lt (1.4 motor otomatik vites için), şehirdışı 5.5-6 lt...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açık-pozisyon -- 16 Ağustos 2012; 12:06:56 >
  • 4 ileri vites ne kadar randıman verir onu bilemiyorum, bir de yakıtta sıkıntı yaratabilir.Focusun otomatiği nasıl acaba ?
  • Arkadaşlar nissan note (AT) ile ilgili hic yorum gelmedi,
    her ne kadar bu araba çok tutmamış olsada bence çok güzel bir araba ,
    ama kulllanan arkadaslar servis ve arıza konusunda bilgi verirlerse sevinirim.
  • arkadaşlar ben nerdeyse 3 yıldır 2006 model octavia 2 (a5 kasa ) 102 beygirli hitler motorlu tiptronik vitesli lpg li olarak kullanıyorum,rutin bakımları harici ekstra masraf hiç çıkarmadı her 60 binde otomatik tiptronik olduğundan işçilik dahil 200 tl bi otm yağ değişimi oluyor zaten neredeyse bu manuel vitesin debriyaj değişim fiyatına denk geliyor ,ben çok memnunum ,araç şuan 152000 de ,inşallah uzun yıllarda değiştirmeyi düşünmüyorum,araçta yolda tık ses yok maşallah
  • önceki aracım 2004 focus ghia otomatikti 120 binde kaza yaptık,pert oldu şimdiki ise 3 yıldır kullanıyorum 2007 focus o.v. ikisinde de ne viteste nede herhangi bir yerinde problem çıkmadı.Sadece yakıtı biraz fazla ve performansı biraz düşük düz vitese göre
  • civic.
  • Puntolara,yada Opel 1.7 Astralara göz at istersen
  • Otomatik honda city ler için ne dersinin acaba şanzımanları civic kadar güvenilir midir?
  • civic alın bence. 2 önceki kasa. 1.6 es vtec
  • cevaplar için teşekkürler sanırm en mantıklı tercih civic gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.