Şimdi Ara

25.000 tl ye kadar sedan araç tavsiyesi- honda civic alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 20-22 bin tl civarında sedan bir araç arıyorum. Aklımda sırasıyla şu araçlar var.
    1- HONDA CİVİC 1.6 LS-ES(2005-2006 model) -Öncelikli tecihimdir-
    2- OPEL ASTRA 1.6 CLASSİC
    3- FORD FOCUS 1.6
    4- RENAULT MEGANE 1.6 benzinli veya 1.5 dizel

Bu araçları biraz takip ettim internetten fiyatları yakın seyrediyor. Sizden istediğim ise aşağıdaki kriterlerime en uygun olanını bana tavsiye etmeniz. Bu konuda bilgisi olan veya bu araçları kullanmış olan arkadaşlar cevaplarlarsa çok sevinirim.
    KRİTERLER
    1- Sağlam ve güvenli olması. (Allah korusun bir kaza anında beni ve diğer yolcuları iyi koruyabilmeli)
    2- Performansı iyi olmalı. (Örneğin araç sollamalarda sıkıntı çıkarmaması lazım. gaza basıldığında performansıyla güven vermeli)
    3- Konforlu olmalı ( x5 konforu aramıyorum Yoldayken küçük çukurları hissttirmesin, aldığıma pişman ettirmesin yeter)
    4- Yakıtı makul olmalı ( çok az yaksın demiyorum ama km de 300 bin de olmasın )
    5- Bana çok fazla sıkıntı çıkarmamalı( hiç arıza yapmasın demiyorum ama servise de sık gitmek istemiyorum)

Şimdiden teşekkürler....

• toyota avensis comfort nissan primera 1.6 tekna yada hyundai sonata 2.0 gls işinizi görür
  • Cıvıc al kafanı agrımasın
  • Bahsettiğiniz 4 araçta sağlamlık ve güvenlik konusunda kendilerini kanıtlamış araçlar. Ayrıca hepsinin 1.6 motor seçenekleriyle ilgileniyorsunuz, dolayısıyla performans açısından da hiçbirisi size sıkıntı yaşatmaz. Manuel vitesle hepsinin yakıtı 20-30 kuruş arasında değişir. Hepsinin de LPG'ye uyumu var bildiğim kadarıyla. Eğer yakıtla sıkıntı yaşarsanız elinizde bu seçenek de mevcut.
    Konfor konusunda da aşağı yukarı hepsi aynıdır. Ben bahsettiğiniz araçlardan sadece Megane'ı kullandım. Konfor en sevdiğim yanı. Süspansiyon konforu ve sessizlik çok iyi. Fakat ateşlemede şansa bağlı sorunlar çıkabiliyor. Bujilerin hepsi ve ateşleme bobini bir kere değişti. Bir kere de klima gazı yenilendi. Bunlar dışında sadece periyodik bakımlarda servise gitti araç.
    Megane'ı almadan önce Honda Civic'in ES donanımlısına bakmıştık ve ben şahsen en çok onu beğenmiştim ama hatırladığım kadarıyla galeri fiyatta sorun çıkardığı için almamıştık.
    Sonuç olarak en iyisi yine araçları sizin denemeniz olacaktır.

• 2007 Megane aracım vardı konforu, performansı, 5 yıldızlı güvenliğiyle gerçekten güzel bir araçtı.
  • bence cıvıc al rahat et
    1.gayet güvenlidir 4 hava yastıgı abs 4 disk fren .......
    2.performansı anlatmama gerek yok
    3.konforu normaldir digerleri gibidir
    4istanbulda 260-280 gibi yakıyor lpg takılabilir (otomatik vitesdir)
    5.bizim araba 115 binde tık ses gelmiyor tabi bakarsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.