Şimdi Ara

25-28 bin araligi hb arac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhabalar. Butcem en fazla 28 bin . cok fazla arac arasinda kaldim kafam karmasa icinde.
    Ben ic tasarima konfora hiza onem veren birisiyim.ama tabiki bunların hepsi bu paraya olmuyor kafamfa olan araclar şunlar.

Ford focus
    Fiat punto
    Ford fiesta
    Wolkwagen golf

Sizce nasil bir secim yapmaliyim golf yada focus olursa model dusuyor normal olaraktan Farkli tavsiyeleriniz varsa düşünebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Punto konforlu tavsiye ederim ama bütçen temize uygun değil şöyle bi 34 35 e çık 1.3 multijet al bin gez.28 e zor

• Punto alınmaz , Focus’dan başka da tercih yapılmaz. Alın bir focus , alman tankına binin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Punto alınmaz , Focus’dan başka da tercih yapılmaz. Alın bir focus , alman tankına binin.

Focuslar 220 binin altinda yok sizce bu km sorun çıkarır mi yoksa expertize sokup alinirmi temizse .

• Bende takip edeyim konuyu. Çünkü benimde bu iekilde bir düşüncem var.

• keops09 K kullanıcısına yanıt
    Ben Ankara’da 500.000 km devirmiş focus gördüm , bu araçların motoru taş gibidir. Sıkıntı çıkarmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Ford Alman değil Amerikan yalnız.

Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak 150.000 km altı 1.3mjet grande puntolara bakın, bütçenize uygun. O fiyattaki Fiesta’lardan daha iyidir, Focus bütçenize uygun değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2012 palio var dilersen mesaj at
  • 2007 sonrasîMegan2 hb

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Ford Alman değil Amerikan yalnız.

Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak 150.000 km altı 1.3mjet grande puntolara bakın, bütçenize uygun. O fiyattaki Fiesta’lardan daha iyidir, Focus bütçenize uygun değil.

Puntolar city mod arizasi iceri yol sesi vermesi bide fiat la ford farkli dünyalar ilk dusuncem punto ydu ama sogudum biraz onun da temizini bulmak cok zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.