Şimdi Ara

25-40k BİLGİSAYAR MÜH. YAZACAKLAR TOPLANIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siz nerede okuyorsunuz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatikan islam tarihi ve felsefesi :)yukarıdaki mesajından anlaşılıyor gtüde olduğum ama :)

• dragontooth11 kullanıcısına yanıt
    :)) aynen hocam Ege'de okuyana soruyorum sakın GTÜ ye gitme diyor GTÜ de okuyanlarda genel olarak çok övüyor, çok kararsız kaldım şuan

• yeni_hayatt kullanıcısına yanıt
    izmir kötü değil , iyte urla da merkeze 40k çeşmeye 35km uzaklıkta ulaşımı zaten sıkıntı konaklamayı okul yurdunda yapmak lazım millet urlada felan ev tutuyormuşta para gidiyor diyorlar. izmir bornova tarafında olsa okul tadından yenmez cok güzel ortam felan var (Ege üni misal) bunlar eksileri

okul sürekli gelişmeni sağlayacak şekilde davranıyor ve teknokenti vs var sağlam da eğitim veriyor hazırlığı pek üst düzey deil diyorlar ama benim için konum önemli değil diyorsan okunur
  • 33.900 üm bende hocam iyte bm istiyorum insallah olur

• quote:

Orijinalden alıntı: dragontooth11

Gtüyü bırakıp hukuğa geöçiyorum diyen arkadaşı pek dikkate almamalıyız bence gtüde böyle kendine güvenemeyip kaçan çok eğrer sen kendine güveniyorsan ismi geçen üniler arasında 1 numarada gtü var. Devlet ünişerşini sıralarsak şöyle olurdu herhalde odtü boun itü gtü hacettepe iyte ytü iyte ile ytü değişebilir.
    Bu dediğin de kesinlikle haklısın. Burda bir şey yazan biri varsa iyi veya kötü diğer dediği şeylere de bakmanız gerekli. Adam hukuğa gideceğim diyor sonra okul kötü diyor zor diyor. Senin istediğin bir şey değilmiş baştan zaten bu niye zorladın ki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_hayatt

:)) aynen hocam Ege'de okuyana soruyorum sakın GTÜ ye gitme diyor GTÜ de okuyanlarda genel olarak çok övüyor, çok kararsız kaldım şuan
    Şöyle bakalım. GTÜ nerede ? şifa mahallesinin yanında . Etrafında olan teknoloji merkezleri
    - Gebze Teknopark
    - Tubitak Teknopark
    - İstanbul Kurtköy Teknopark
    - Kurulmakta olan GTÜ Teknopark
    - Kurtköy ve anadolu yakısında ki sayısız teknoloji firması
    - gebze teknopark dışında sayısız teknoloji firması

Avrupa yakası tarafında İTÜ ve etrafında ki sayısız yazılım donanım firması

hadi bir de egeye bakalım

- ege teknopark

???

İzmir yazılım veya bilgisayar dünyasının kalbinin attığı bir yer değil
  • labittimla kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekil hocam,İYTE düşünüyordum ama hem tutmayacak gibi hem de GTÜ ye çok benzer anlatıyorlar,GTÜ nün en büyük avantajıda istanbulun dibinde,o yüzden GTÜ'yü İYTE nin önüne yazabilirim.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aydınlattığınız için,sizce eğitim ve sosyallik anlamında İYTE ve GTÜ yü hemen hemen aynı tanımlayabiliriz miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Şöyle bakalım. GTÜ nerede ? şifa mahallesinin yanında . Etrafında olan teknoloji merkezleri
    - Gebze Teknopark
    - Tubitak Teknopark
    - İstanbul Kurtköy Teknopark
    - Kurulmakta olan GTÜ Teknopark
    - Kurtköy ve anadolu yakısında ki sayısız teknoloji firması
    - gebze teknopark dışında sayısız teknoloji firması

Avrupa yakası tarafında İTÜ ve etrafında ki sayısız yazılım donanım firması

hadi bir de egeye bakalım

- ege teknopark

???

İzmir yazılım veya bilgisayar dünyasının kalbinin attığı bir yer değil

Alıntıları Göster
    Bu teknoparklara elektronik okuyanlarda gidiyor değil mi? bilgisayara göre ne oranla alır elektronikçileri teknoparklar

• quote:

Orijinalden alıntı: thesisoul

Bu teknoparklara elektronik okuyanlarda gidiyor değil mi? bilgisayara göre ne oranla alır elektronikçileri teknoparklar

Alıntıları Göster
    Alanina ve yetenigize gore bir alan bulursunuz elbet. Telekominikasyon , gomulu sistemler vsvs

• Up
  • ghostgamer1 kullanıcısına yanıt
    yeni_hayatt kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa aşağıda laf edilmiş dinleme diye ama haklı olduğu bir kaç konu var. Dediği gibi kampüs büyük ama boş. İçeride size tutacak vakit harcatacak bir şey yok. Aksi gibi kampüs tam kocaeli istanbul sınırında yani okuldan çıktığınızda yapacağınız bir şey yok. En yakın yer tuzla marina oraya da tek vesaitle gidemiyorsun otobüs geç geldimi 1-1.5 saatten önce gidemezsiniz. Araba olmadan bir yere gitmek zor olduğundan bir yerden sonra gezme olayı kafanızda çok büyüyor ve genel olarak okul ev arası geçiyor. İngilizce konusunda ise düzenli çalışırsan geçersin. Sadece gösterdiklerinden fazlasını soruyorlar kısmı biraz doğru. Sonuç olarak şu an giderseniz sosyallikten baya uzak ama iyi eğitim alacağınız bir yere gitmiş olursunuz. Burada da seçim size kalıyor eğer benim için geleceğim işim imkanlarım önce gelir sosyallik olmasa da olur okumaya gidiyoruz sonuçta kafasındaysanız bence sizin için güzel bir fırsat. Hocalar iyi öğrenci sayısı çok değil. Ama benim için ikisi de olmalı diyorsanız ege daha mantıklı. Onun dışında sorun varsa sorabilirsin.Aklıma gelmişken şunu da ekleyeyim bu sene marmaray açılıyor okulda da durak var geçen senelere göre istanbula gidip gelmek daha rahat olur. Bir nebze can sıkıntısı olayı azalır.

• Clawson kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkürler,dediğiniz gibi marmaray ciddi bir kolaylık sağlayacak gibi
  • yeni_hayatt kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de sıralamam 33k ben de gtü bilgisayar yazmayı düşünüyorum. Gelir mi sizce?
  • Burakasa kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.