Şimdi Ara

25 kağıda passat yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25bin dediğime bakmayın temizse 26-27 hatta 28 de çıkabilir. siyah lacivert (koyu lacivert) yesil haric manuel lpg li 1.8T 98 üstü B5 passat yok mu ? Fiyatlar çok ama çok orantısız kafam karıştı Allah rızası için 2 dakikanızı ayırıp alınabilecek ilan varsa atabilir misiniz ?

Mobilciler ilan no veya ss nası kolayınıza gelirse işte.

Teşekkürler....

• Bi sirket sahibiyim diyorsun sonra şirkette şu kadar araba var diyorsun.

Bak şimdi geçen seferki konunda koyduğun bizim sirketin dediğin Doblo varya ne tesadüf adını duymadığım bir 2. El sitesinde çıktı

Yani diyorum ki insanları kandırıp zamanını almaktan vazgeç. Bu açtığın kaçıncı konu ama ortada araba yok.

25 kağıda passat yok mu ? 25 kağıda passat yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O parayı hak etmeyen bir araç. B5 kasa Audi A4ler var aynı paraya hem de, onları öneririm.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Ben dediğimde bana bunu attı.Bir de üstüne inkar etti.

İlhan böyle yapma sana yakışmıyor. C63 AMG'ne bin ve uzaklaş buralardan.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    şu forumda yalan dolan konu açanlara kıl oluyorum

• 26750 2.0 tdci boyasız kazasız otomatik full ghia 2007 mondeo aldık iki hafta önce.............
    Düşünürsen çok iyi bir altarnatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

O parayı hak etmeyen bir araç. B5 kasa Audi A4ler var aynı paraya hem de, onları öneririm.

o passat o a4 ten daha iyi bile diyebilirim incelerseniz anlarsınız .. parasını haketmediği zaten gerçek keza o araçlar 22 23 civarı rahatlıkla temiz bulunur , birde turbo problemi vardı 97 lerde o yüzden 98 99 2000 almakta fayda var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 8 Şubat 2015; 16:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Bi sirket sahibiyim diyorsun sonra şirkette şu kadar araba var diyorsun.

Bak şimdi geçen seferki konunda koyduğun bizim sirketin dediğin Doblo varya ne tesadüf adını duymadığım bir 2. El sitesinde çıktı

Yani diyorum ki insanları kandırıp zamanını almaktan vazgeç. Bu açtığın kaçıncı konu ama ortada araba yok.

araştırmacı gazeteci can dündar

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Bi sirket sahibiyim diyorsun sonra şirkette şu kadar araba var diyorsun.

araştırmacı gazeteci can dündar

Konuşma şekli ve insanlara karşı tavırlarına gıcık oldum. Konuya bakarken bu resmi gördüm.

Google a bordo fiat doblo yazdım anında çıktı bu sahtekarlardan sıkıldım forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

O parayı hak etmeyen bir araç. B5 kasa Audi A4ler var aynı paraya hem de, onları öneririm.

o passat o a4 ten daha iyi bile diyebilirim incelerseniz anlarsınız .. parasını haketmediği zaten gerçek keza o araçlar 22 23 civarı rahatlıkla temiz bulunur , birde turbo problemi vardı 97 lerde o yüzden 98 99 2000 almakta fayda var ..

Çok yakından inceledim. B5 Passata 4 ay bindim, A4 B5'i de 1 yıla yakın süredir kullanıyorum. Motor vs hemen hemen aynı ama Audi'nin öne çıkan çok özelliği var. İç tasarımları hemen hemen aynı, düğmelerin yerleri vs. ama malzemr kalitesi olarak Audi çok önde. Dokundugun an iyi bir arabaya bindiğini hissediyorsun. Ses sistemleri farklı, ayırt edilebilecek derecede ses farkı var. Aynı paraya iki araç varsa ve bir diğeri bir tık ondeyse ben onu alırım. Fiyatlarının aynı olmasının tek sebebi birinin piyasası gucluyken, digerinin zayıf.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Çok yakından inceledim. B5 Passata 4 ay bindim, A4 B5'i de 1 yıla yakın süredir kullanıyorum. Motor vs hemen hemen aynı ama Audi'nin öne çıkan çok özelliği var. İç tasarımları hemen hemen aynı, düğmelerin yerleri vs. ama malzemr kalitesi olarak Audi çok önde. Dokundugun an iyi bir arabaya bindiğini hissediyorsun. Ses sistemleri farklı, ayırt edilebilecek derecede ses farkı var. Aynı paraya iki araç varsa ve bir diğeri bir tık ondeyse ben onu alırım. Fiyatlarının aynı olmasının tek sebebi birinin piyasası gucluyken, digerinin zayıf.

hocam ses farkı donanım farkından kaynaklanabilir ama 2 side hemen hemen aynı araba sadece bi kaç ince fark var genişlik olarak falan fark var , ama şu var bende a4 ü tercih ederim ..

• Okul acilcak ya krize girmişler.bu gunlukde idare edin😃

• Malum sitede yazıp aratsana kardeş babanın uşağı mı var ?

Varsa vardır yoksa ne yapalım Passat alıp sana mı satalım ?
  • cevap vermeye de gelememiş yememiş şunu bi bloklayalım da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.