Şimdi Ara

250 TL EDİT CHAR İSTEYEN :)) (ALINTIDIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse Uzun Lafa gerek yok bildiğiniz gibi KSC uzerinde oynama yapılamaz türkçe resmi foruma girerseniz olay hakkında daha geniş bilgi sahibi olabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azraeel -- 28 Mayıs 2009; 13:56:59 >

• Tamamda Str si 255 olan playerin elinde item olmasa bile attackı biraz fazla olmuyormuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

Tamamda Str si 255 olan playerin elinde item olmasa bile attackı biraz fazla olmuyormuydu?
    KSC'nin üstüne .jpg ile resim cekilmiş ksc diyorsun.
  • quote:

Tamamda Str si 255 olan playerin elinde item olmasa bile attackı biraz fazla olmuyormuydu?
    shell giyen priest hell breaker takamaz diye birşey söz konusu değil!! 68 level olan bi adam shellde giyer eline hell breaker +6 da takar.
  • quote:

Evet Dostum aynen tam oyle kalıyor hatta ........ sitede stat verebiliyorsun gir ve bak :)

ASLINDA BURADA SORULMASI GEREKEN SORU O DEĞİL

KSC üzerinde oynmaya yapılamaz (Oynanıyorsa Vay Halimize )

EDİT Chari kim yapıyor (250 TL MSN'de satıyo adam )

KSC ile ban atılıyor (Ya Oynama Yapılabiliyosa ?)
    EDİT Char (+5 Uniq takı bile olsa hp o kadar olmuyo cıplak bir charda sadece statlarla alakalı )

NEYSE HERKESE İYİ OYUNLAR

OYUNLAR DERKEN WOW'DAN BAHSEDİYORUM
  • quote:

Bende areste oynuyorum MrsPriesti de tanırım

Editte değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastcha0s1

Bende areste oynuyorum MrsPriesti de tanırım

Editte değil

Alıntıları Göster
    Hepinize zaten tartısılan konu hakkıında cevap vermeyeceğim .

Buyurun Link :

http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=36275&st=0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azraeel

Hepinize zaten tartısılan konu hakkıında cevap vermeyeceğim .

Buyurun Link :

http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=36275&st=0

Alıntıları Göster
    bu oyun birgün kapanacak hiç açılmamak üzere..sonu bu ..haber falan da vermicekler..öyle sap gibi kalcaz.oh ne güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

bu oyun birgün kapanacak hiç açılmamak üzere..sonu bu ..haber falan da vermicekler..öyle sap gibi kalcaz.oh ne güzel

Alıntıları Göster
    Daha dün gece denk geldim ko orjinal forumunda kafam davul gibi oldu.. Herkes birşey söylüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho.Sensei

Daha dün gece denk geldim ko orjinal forumunda kafam davul gibi oldu.. Herkes birşey söylüyor..

Alıntıları Göster
    Valla arkadaslar madem amac PK atmak gelin aksam 80 LVL PVP Server bulalım :)) Paramızda cebimizde kalsın ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho.Sensei

Alıntıları Göster
    GinzaGirl <<<<<<<< GinzaGirI

burda kulandığım harfler açıkça farkı belirtiyor....ama oyunda fontlardan dolayı ikiside aynı gözükür....

bu ortalığı karıştırayim diyen birinin işi olabilir..

alakası ne diyebilirsiniz..

ben bir nick seçiyorum (harfleri oyundaki bir nickle oynandığında anlaşılmayacak bişey ,bizim elimizdeki durum gibi ) ve bir şekilde ss i editliyorum
    belki de ksc denilen programın benzerini yapıyorum prog bilgimle..daha sonra charımı editlemiş gibi bir ss alıyorum ve ortaya veriyorum.....
    noluyor sonra....250 tl ye edit char satıyorum..ortalık birbirine giriyor ...

kimisi diyorki böyle bi char yok>>>>> kingofknight tan ss alınıyor ( dikatinizi çekerim harf benzerliği burda ortaya çıkıyor ) charın var olduğuna dair..

kimisi ksc değiştirilemz diyor>>>> peki ksc wiever türevi bişey ile ortaya atılırsa bu ?

kimisi koxp ile yapılmış olabilir diyor relog atınca sıfırlanır diyor >>>>>>satan şahıs id pass verip bakılmasına izin veriyormuş ,bakanlar ksc ile aynı oduğunu söylüyorlar

durum çok ilginç bi hal aldı gerçekten...

ben şöyle bi yorum yapayım:

elimde edit char var ,bunu satamya kalkarsam ban yerim (elimde kokain var polise satıyorum gibi bişey )

bunu elde edebilecek bir şahıs varsa da charla değil itemle uğraşır onu geçelim statları editeyebiliyorsan lvl ı da 83 yaparsın..neden 66 lvl charı editleyip
    ulu orta mekana reklam yapıyorsun ?yani bunu yapmak senin elindekini de yapmak istediklerini de elinden alıcaktır..

birde onu bunu bırak öyle bi char 250 tl gibi komik bir rakama satılır mı ?

eğer böyle bir durum varsa ,ki ben ihtimal vermiyorum bu oyun direk batar....biter .....

gerçeten de oyun tarihinde bf itemlerinin silinesi gibi yankı yapacak bi olay bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Menthalion

GinzaGirl <<<<<<<< GinzaGirI

burda kulandığım harfler açıkça farkı belirtiyor....ama oyunda fontlardan dolayı ikiside aynı gözükür....

bu ortalığı karıştırayim diyen birinin işi olabilir..

alakası ne diyebilirsiniz..

ben bir nick seçiyorum (harfleri oyundaki bir nickle oynandığında anlaşılmayacak bişey ,bizim elimizdeki durum gibi ) ve bir şekilde ss i editliyorum
    belki de ksc denilen programın benzerini yapıyorum prog bilgimle..daha sonra charımı editlemiş gibi bir ss alıyorum ve ortaya veriyorum.....
    noluyor sonra....250 tl ye edit char satıyorum..ortalık birbirine giriyor ...

kimisi diyorki böyle bi char yok>>>>> kingofknight tan ss alınıyor ( dikatinizi çekerim harf benzerliği burda ortaya çıkıyor ) charın var olduğuna dair..

kimisi ksc değiştirilemz diyor>>>> peki ksc wiever türevi bişey ile ortaya atılırsa bu ?

kimisi koxp ile yapılmış olabilir diyor relog atınca sıfırlanır diyor >>>>>>satan şahıs id pass verip bakılmasına izin veriyormuş ,bakanlar ksc ile aynı oduğunu söylüyorlar

durum çok ilginç bi hal aldı gerçekten...

ben şöyle bi yorum yapayım:

elimde edit char var ,bunu satamya kalkarsam ban yerim (elimde kokain var polise satıyorum gibi bişey )

bunu elde edebilecek bir şahıs varsa da charla değil itemle uğraşır onu geçelim statları editeyebiliyorsan lvl ı da 83 yaparsın..neden 66 lvl charı editleyip
    ulu orta mekana reklam yapıyorsun ?yani bunu yapmak senin elindekini de yapmak istediklerini de elinden alıcaktır..

birde onu bunu bırak öyle bi char 250 tl gibi komik bir rakama satılır mı ?

eğer böyle bir durum varsa ,ki ben ihtimal vermiyorum bu oyun direk batar....biter .....

gerçeten de oyun tarihinde bf itemlerinin silinesi gibi yankı yapacak bi olay bu...

Alıntıları Göster
    YUH artık diyorum başka bir şey demiyorum ya.+5 ROF görsem bu kadar şaşırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Nett0x1c00

YUH artık diyorum başka bir şey demiyorum ya.+5 ROF görsem bu kadar şaşırmam

Alıntıları Göster
    nickim çalınmış lææ benim telif haklarım varjavascript:void

(mrsPR1EST)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

shell giyen priest hell breaker takamaz diye birşey söz konusu değil!! 68 level olan bi adam shellde giyer eline hell breaker +6 da takar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DoGGy_

kı adam 50-83 seek acmıs :))) 75 lvl felan sanırım shellerı str basar =P hb de alır
    hem defans ucar hem atack olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

quote:

Orjinalden alıntı: DoGGy_

kı adam 50-83 seek acmıs :))) 75 lvl felan sanırım shellerı str basar =P hb de alır
    hem defans ucar hem atack olur

Alıntıları Göster
    Ki zaten KSC lerdeki çarın sol üst köşedeki canına bakarsanız bir kopyalama olduğu apaçık ortada

• quote:

Ki zaten KSC lerdeki çarın sol üst köşedeki canına bakarsanız bir kopyalama olduğu apaçık ortada

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: handosm3

Kopyalama Derken ? İtemsiz çıplak bir charın Hp = 3854 BU Kopyamı ozaman gir kingofknight'a o KSC deki ismi yaz bakem 3854 yazıyomu yazmıyomu ama doğru orayıda kopyalamıslardır

İYİ OYUNLAR SANA ARKADASIM

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: handosm3

Kopyalama Derken ? İtemsiz çıplak bir charın Hp = 3854 BU Kopyamı ozaman gir kingofknight'a o KSC deki ismi yaz bakem 3854 yazıyomu yazmıyomu ama doğru orayıda kopyalamıslardır

İYİ OYUNLAR SANA ARKADASIM

Alıntıları Göster
    msn adresini pm den yazarmısınız lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Otto Skorzeny

msn adresini pm den yazarmısınız lütfen

Alıntıları Göster
    Yahu Ksc üstüne Foto çekmişler paintlede düzeltmişler. Strsinin 255 olduğu doğru fakat Hp ve Dex paint ile editlenmiş.resime yaklaştırıp baktığınızda Dex ve hp nin ne kadar yamuk olduğunu görüceksiniz ama kimse uğraşmamış buyrun foto masaustune kaydedıp ayrıntılı sekılde gorebılırsınız
    http://img35.imageshack.us/my.php?image=asdal.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky.Junge -- 27 Mayıs 2009; 19:09:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky.Junge

Yahu Ksc üstüne Foto çekmişler paintlede düzeltmişler. Strsinin 255 olduğu doğru fakat Hp ve Dex paint ile editlenmiş.resime yaklaştırıp baktığınızda Dex ve hp nin ne kadar yamuk olduğunu görüceksiniz ama kimse uğraşmamış buyrun foto masaustune kaydedıp ayrıntılı sekılde gorebılırsınız
    http://img35.imageshack.us/my.php?image=asdal.jpg

Alıntıları Göster
    Str 255 doğru demieditlenmis demissin ok tamam hp paint ile editlenmis demissin orada dur :) malum siteye kok gir charın ismini yaz orayıdamı editlediler

• quote:

Str 255 doğru demieditlenmis demissin ok tamam hp paint ile editlenmis demissin orada dur :) malum siteye kok gir charın ismini yaz orayıdamı editlediler

Alıntıları Göster
    Evet aslanım kendinle çelişiyosun.herif 255 str verdi ise canı 3800 lere nasıl çıkıyor.Kingofknight sitesine gir bak bakim canı kaç yazıyor.Kendinizi kandırırsınız anca yok bu ps, paint vs. adam kameraya çekse onada bişey bulursunuz siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Stand Resolute -- 28 Mayıs 2009; 10:11:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.