Şimdi Ara

250 w psu Gt 710 için yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gt 710 1gb ddr5 64 bit almayı düşünüyorum, 250w psu var yetermi?
    Sistemim:
    Pegatron ip 58 anakart
    İ7 2600 işlemci
    Gt 210 ekran kartı
    6gb ddr3 ram
    1tb seagate harddisk
    Fsp250-50hmn (250 W psu)

• PSU'da sıkıntı yoksa yeterli olur. GT 710 son derece az güç tüketen bir GPU. Şu anda kullandığınız GPU, GT 710'dan birazcık daha fazla güç tüketiyor. Yani şu anda güç bakımından bir sıkıntı yaşamıyorsanız, GT 710 ile de sıkıntı yaşamazsınız.

• ehhalil kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı dediğin nasıl bişey bende şuan sıkıntı yok ekran kartım gt 210 çöp csgo en düşükde 20 fps alıyorum değiştirmek istiyorum 710 la naısl bi sıkıntı çıkar yani
  • yusufaktas2525 Y kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    şu anda güç bakımından bir sıkıntı yaşamıyorsanız, GT 710 ile de sıkıntı yaşamazsınız.

GÜÇ BAKIMINDAN bir sıkıntı diyorum... Yani masaüstü kullanımda sorun yokken oyun açınca reset atma gibi bir durum falan yoksa, güç bakımından sıkıntı yoktur. 20 fps alıyor olman güç bakımından bir sıkıntı değil, GPU ile ilgili bir sıkıntı. Dediğin gibi GPU çöp.

Teşekkür ederim incehesap ta 370 tl gt 710 1gb ddr5 64 bit sence nasıl fiyatı

Günümüz koşullarında GT710 da birçok kullanıcı için "çöp" seviyesinde ve "para vermeye değmez" gözüyle bakılan bir kart.

En azından RX550 gibi bir GPU almanızı önereyim desem, PSU sorun çıkartır mı diye tereddüt ediyorum. RX550 de az güç tüketiyor ama GT710'dan biraz daha fazla güç ister ve elindeki PSU çok zayıf. PSU idare eder mi bilemiyorum.

Sadece CS oynayacağım diyorsanız PSU riskine girmeden GT710 alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhalil -- 4 Ekim 2020; 12:5:37 >
    Evet sadece cs go ve valorant oynuyorum cs go da 90 fps alan kart valorantta 120 falan alıyo bu bana yeterli galiba gta da falan gözüm yok ama 30 40 fps lowda açıyomuş testlerde
    Bu arada o rx550 600 civarı 710 ise 370 lira

Fiyatları biliyorum. Döviz kurları nedeniyle fiyatlar hızla yükseliyor, yapacak bir şey yok...

P/F oranı bakımından RX550 çok daha iyi bir seçenek olacağı için bunu gündeme getirdim.

Yani verdiğin paraya göre çok daha iyi performans alırsın RX550 ile... Ama PSU sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum.

O kadar ihityacım yok ya zaten monitör 60 hz 710 ile 120 fps bile çok yine de teşekkürler

Rica ederim.

"Sadece CS oynayacağım diyorsanız PSU riskine girmeden GT710 alınabilir." demiştim zaten. Sadece CS oynamak için RX550'ye ihtiyacınız olmadığını biliyorum yani. Yarın bir gün başka bir oyuna merak salarsanız ya da ikinci elde satma durumunuz olursa diye düşünerek RX550'den bahsettim.

Örneğin, GT710'u sıfır alıp ertesi gün satmaya çalışsanız 100₺ anca eder... RX550'yi sıfır alıp ertesi gün satmaya çalışsanız 400-450₺ civarı satılabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.