Şimdi Ara

27 inç Full HD Samsung Oyuncu Monitörü 899 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 27 inç bu fiyata başka monitör bulamadım 24 inç markasız olanlar bile bunun minumum 100-150 lira aşağısından başlıyor. Neredeyse geçen senenin fiyatından satılıyor Şuan. Kullanıcı yorumlarıda fena değil 27 inç ihtiyacı olanlar için iyi fiyat olarak düşünüyorum.
    https://www.trendyol.com/samsung/ls27f350fhmxuf-27-4ms-analog-hdmi-full-hd-freesync-pls-oyuncu-monitor-p-2469560?boutiqueId=394163
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Linki göremeyenler için: LİNK

Piyasadan 150 TL daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 21 Ağustos 2020; 1:22:45 >
  • Oyuncu dediği emülatörle dos oyunu oynayanlar olsa gerek.

Dvi yok, display port yok, 60hz, 4ms.

Allah sevdigine bagislasin 500 lira eder anca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda Trendyol ile yaşadığım skkıntılar çok arttı. Hiç müşterisi tarafında durmuyor firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Oyuncu dediği emülatörle dos oyunu oynayanlar olsa gerek.

Varsa 500 e alalım hocam. Dediğiniz şeyler olunca fiyatı 2 katına çıkıyor. Çok detaya takılmadan PCyi HDMİ Kabloyla monitöre bağlayıp büyük ekranda iş görecekler için bu ekran. Böylesine temel özellikler için bile birçok para istiyorlar maalesef

• Tasarım için önerir misiniz? Ara sıra forza oynuyorum onun haricinde pek oyun oynamıyorum.

• hacidesdemir H kullanıcısına yanıt
    Satıcı samsung türkiye ama ölü piksel vs olursa sorun çıkarırlar mı? Trendyol’un nasıl olduğunu biliyoruz o yüzden güvenip alamadım yoksa sipariş geçecektim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] - SATILDI
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın bilmiyorum. Uygun fiyatlı bişey arıyordum bende bugün denk geldi satın aldım. Ama satıcısından dolayı iade de sorun olacağını sanmıyorum.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    27 incde yakından bakınca pikseller rahatsız eder. Bu işten para kazanıyorsanız bu boyutta 2k çözünürlüklü monitör almanızı tavsiye ederim.

• 27 inç 60Hz 1080P 4ms

Bu özelliklerle oyun ekranı olarak satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 21 Ağustos 2020; 4:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Oyuncu dediği emülatörle dos oyunu oynayanlar olsa gerek.

Samsung 27 İnç R350 hocam bunu önerirmisin? 1200₺ kadar önereceğin yada indirimle bekleyip alabileceğim tavsiye bir monitör var mı? 24 inch de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ll BLooD ll -- 21 Ağustos 2020; 11:56:3 >
  • Fiyat artmış

• Arkadaşlar bende kullanıyorum bu modelleri çift ekran yaptım. Renk kalitesi filan çok iyi. Tek sıkıntısı ışık sızması var. Amd kartla 72 hz oluyor fiyatına göre cok iyi öneririm.

Mesela mutfağa tv mi lazım al bi uydu bi hoporlör tak buna 70 ekran tv. Suan en ucuz 22” tvler 1200 tlden baslıyor

27 inç Full HD Samsung Oyuncu Monitörü 899 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat artmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.