Şimdi Ara

2GB GTX 1050'de PubG ve GTA5 oynadık l MSI GV72 incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI'ın oyun dizüstü bilgisayarlarından GV72 7RD şirketin uygun maliyetli ürün gamı altında sunduğu modellerden biri. Nvidia'nın GeForce GTX 1050 ekran kartını kullanan bilgisayarın detaylı incelemesini yapıyor, termal analizini yapıyor ve GeForce GTX 1050 ile ne derece oyun performansı sunduğunu mercek altına alıyoruz. 

• Turkmenistandan salam

• oyuncu laptopu almak yerine masaüstü alıp ev tipi bir laptop ile de laptop ihtiyacını gidermek en doğrusu gibi sağlık açısından da masaüstü kullanmak daha iyi geliyor bana laptop sadece taşınabilirlik açısından gerekli oyun için masaüstü derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

oyuncu laptopu almak yerine masaüstü alıp ev tipi bir laptop ile de laptop ihtiyacını gidermek en doğrusu gibi sağlık açısından da masaüstü kullanmak daha iyi geliyor bana laptop sadece taşınabilirlik açısından gerekli oyun için masaüstü derim ben

Ben masaüstünün hantallığını sevmiyorum.Yıllardır masamın üzerinde dizüstü kullandım.Bence de masaüstü almak mantıksız geliyor.Şu an bu kadar güçlü dizüstüler varken hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dowletbasse

Turkmenistandan salam

Aleyküm selam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kreat kullanıcısına yanıt

• Hiçte ucuz bir bilgisayar değil. Bunun fiyatına gtx1050ti lı laptoplar var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monster Abra 15 v12 4 gb 1050 ile 3300 1000 tl fark neye veriyoruz? Kerizliğimize mi? Monster'dan memnun olan var olmayan var ama 1000 TL farklık bir durum asla olamaz.

• 3500 liraya dell in 4 gb 1050 olan modeli varken bu kesinlikle alınmaz, ssd parasınıda eklesen dahi 4gb vram olmasına karşı daha ucuza geliyor

• Bende de ASUS FX553VD-DM160 var.

Bundan farkı ; i7 7700 HQ'ya sahip olması ve GTX 1050'nin 4 gb olması. Ha ben aldığımda 3750 TL'ye almıştım 2 ay önce. Bunun fiyatı fazlaymış.

GTX 1050 gayet iyi bir kart , throttlingi iki buçuk saat aralıksız CS:GO oynadıktan sonra hissetmiştim. Daha bu kart Full HD medium ayarlarda uzun süre götürür gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Bende de ASUS FX553VD-DM160 var.

Bundan farkı ; i7 7700 HQ'ya sahip olması ve GTX 1050'nin 4 gb olması. Ha ben aldığımda 3750 TL'ye almıştım 2 ay önce. Bunun fiyatı fazlaymış.

GTX 1050 gayet iyi bir kart , throttlingi iki buçuk saat aralıksız CS:GO oynadıktan sonra hissetmiştim. Daha bu kart Full HD medium ayarlarda uzun süre götürür gibi.

Oyuncu bilgisayarı ile Linux. O da güzel.

Ben bilgisayarıma Deepin Linux kurayım dedim ama UEFI tarafını bir türlü aşamadım.

Rufus ile USB oluşturdum olmadı.

Boot modunu Legacy'e aldım o da olmadı.

Bir kurup kurcalasaydım iyiydi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan Memedov -- 23 Kasım 2017; 5:41:21 >

• Kenan Memedov kullanıcısına yanıt
    Valla ben paso oyun oynuyorum , Steam'de var olan uyumlular ve Wine olmasa illa Windows kullanmak zorunda kalırdım tabi.

Ben Mint kullanıyorum , hiç sorun olmadı Uefi vs. Gpt olarak yazdırdığına emin ol ve biostan secure bootu kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 23 Kasım 2017; 9:19:16 >
  • 3200 tl gibi bir fiyata gx1050 4gb, i57300hq, Fhd 17 ekran HP laptop aldım son derece memnunum ısınması bile yok .
  • Bunun 15.6 IPS olan modelini inceleseydiniz daha iyi olurdu. 2 3 ay kadar önce HB KDV indiriminden 3200TL gibi bir fiyata aldım. 8 gb ram + Samsung 960 evo 256 ssd ile birlikte 3900 civarı maliyeti oldu.
    Bu modele göre artıları :
    - Ekran IPS ve çok güzel.
    - Daha hafif ve taşınabilir.
    - Fiyat gayet makul (güncel fiyat değişmiş olabilir.)

Merak edenler için konu açmıştımhttps://forum.donanimhaber.com/msi-gv62-ana-konu-kullanici-klubu--128916831

• Bu ADAM'ın yaptığı incelemeleri sinemada film izler gibi izliyorum.. Emeğine sağlık üstad..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dowletbasse

Turkmenistandan salam

Ankaradan sosis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunahana bak sen:D

• quote:

Orijinalden alıntı: swcedays

Bunun 15.6 IPS olan modelini inceleseydiniz daha iyi olurdu. 2 3 ay kadar önce HB KDV indiriminden 3200TL gibi bir fiyata aldım. 8 gb ram + Samsung 960 evo 256 ssd ile birlikte 3900 civarı maliyeti oldu.
    Bu modele göre artıları :
    - Ekran IPS ve çok güzel.
    - Daha hafif ve taşınabilir.
    - Fiyat gayet makul (güncel fiyat değişmiş olabilir.)

Merak edenler için konu açmıştımhttps://forum.donanimhaber.com/msi-gv62-ana-konu-kullanici-klubu--128916831

Aga 3900 iyi fiyat ya. Ünideysen Windows da beleş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.