Şimdi Ara

2gb kartlar daha ne kadar gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi çoğu ekran kartı 2gb belleğe sahip.Peki bu ekran kartları ne kadar süre bellek sıkıntısı yasamaz?
    ÖRN:gtx770,760.

• en az 2-3 yıl
  • Ustaları çağırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

en az 2-3 yıl

+1
  • 3 gb olanlar 2-3yıl giderde 2gb olanlar sınırda ...
  • 2-3 yılsa çok iyi.
  • Çıkıcak oyunlara bağlıdır.
  • Açıkcası ben 1.5-2 yıl diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan 2 gb kartların yetersiz kaldığı oyun bolluğu yok zaten ama genellemeye vuracak olursak en az 1-2 yıl arası değişebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdxdxdxdxdx

Ustaları çağırayım.

Ben 3 yıl çok iyimser bir tahmin diyorum.. Yüksek ayarlarda oynamayı seviyorsan taş çatlasa 2 yıl gider 2 GB modeller.. :)
  • Forumda 2 gb ekran kartlarına sli yapılmaz diyenler war. Ne kadar doğru bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 25 Ocak 2014; 11:10:10 >
  • Yarın son bulur 2GB modellerin ömrü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

Forumda 2 gb ekran kartlarına sli yapılmaz diyenler war. Ne kadar doğru bu.

Evet dogru soylemisler. Ornegin 2 tane gtx 770 cok guclu bir sistem olur. Cogu oyunu ultra ayarlarda 2k cozunurlukte oynar. 2gb bellek o durumda yetersiz kalir, 4gb gereklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 25 Ocak 2014; 12:13:51 >
  • Çözünürlük değişmedikçe 3 yıl rahat gider.
  • 4k monitörler çok uzakta değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

4k monitörler çok uzakta değil.

O monitörü kullanacak arkadaşın mevcut kullandığı kartın ömrü ile ilgileneceğini zannediyorsan çok yanlış yoldasın.

Hala 512mb kartlar bile gidiyor. Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz daha spesifik olmanız gerekli bence. Kart bozulmadığı ve arayüz değişmedikçe gider 2gb kartlar. Yeni nesil konsolları bile öldürebilirler bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 25 Ocak 2014; 14:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

O monitörü kullanacak arkadaşın mevcut kullandığı kartın ömrü ile ilgileneceğini zannediyorsan çok yanlış yoldasın.

Hala 512mb kartlar bile gidiyor. Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz daha spesifik olmanız gerekli bence. Kart bozulmadığı ve arayüz değişmedikçe gider 2gb kartlar. Yeni nesil konsolları bile öldürebilirler bana göre.

Şöyle diyeyim ucuz 4K monitörlere çok kalmadı

• quote:

quote:

quote:

Beklemedeyiz.

• quote:

quote:

quote:

4k monitör aldın diyelim,windows 4k ya uyumlu değil ekran görüntü verir ama yazılan mini minnacık kalır , mac osta öyle değil mesela çözünürlük artsada font boyutu hep aynı büyüklükte, full hd windows laptoplara bakın asa üstü bilgisayarlardaki gibi büyük yazılar yok , zor okunuyor ..

4k için büyük monitör alırsan bu seferde insanın gözünü yoruyor bence 24 inç sınır , olursa 2 k olsun, 24 inç 2k yeterli bence

• 2 GB, 1080p'de 2014 sonlarına kadar gider. Yeni gonsollara göre yapılmış oyunlar çıktığında, sıkıntı çıkmaya başlayabilir.

----

Oyun için 4K monitörü ne yapacaksınız merak ediyorum doğrusu? 4K için özel fov falan belirlenmezse, o kadar yakından alan hakimiyetiniz kalmaz. Uzaklaşırsanız, bu sefer 4K'nın bir farkı olmaz.
    1440p bile, birçok durumda lüzumsuz kalıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

Forumda 2 gb ekran kartlarına sli yapılmaz diyenler war. Ne kadar doğru bu.

Evet dogru soylemisler. Ornegin 2 tane gtx 770 cok guclu bir sistem olur. Cogu oyunu ultra ayarlarda 2k cozunurlukte oynar. 2gb bellek o durumda yetersiz kalir, 4gb gereklidir

Çöğu oyuncu, 770 SLI'yı 1080p 120-144Hz için yapıyor, dolayısıyla 2 GB fazla fazla yeter. 1440p'de bile yetmeyeceği çok az durum vardır.

Elbet, bu satten sonra 770 SLI'yı 4 GB modelle yapmak daha güvenli olur; ancak "770 SLI'ya 2 GB yetersiz" diye kestirip atmak büyük yanlış olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.