Şimdi Ara

2h Warrior/Cleric açmayı düşünüyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2h Warrior/Cleric açmayı düşünüyorum ama daha önce hic europe char oynamadım charı açtım ama baktım 15 sn de 1 pot basıyor peki europe charlar pvp de nasıl kendilerine heal basabiliyorlar yada 15 sn pot un basmasınımı bekliyorlar vigor diye duydum ama onunda 50 tanesi 1m :S buna paramı dayanır bi açıklarsanız warriorla oynamayı cok istiyorum

• Tam sana gore çar var .
    Bu konuyu ıncele bence
    http://forum.donanimhaber.com/m_32812707/tm.htm
  • char aramıyorum sadece europe charlar nasıl kendilerini healliyorlar pvplerde onu merak ediyorum
  • eu charlarda pwp de en dayanıklı olan char Warrior-Cleric charlardır hem dayanıklı olup atack gücü de ch lere göre yüksektir elindeki silahının crt i de yüksekse pwp de çok güçlü olabilirsin Cleric in skill i ile kendine heal basabiliyorlar eu larda oynuyabileceğin en rahat charlardan birtanesi Warrior-Cleric tir ama sp sıkıntısı çok çekersin lvl inde götürmen imkansız .
  • farm yap 2h/1h/axe/cleric ol

ptlerde warri ya da cleric olarak yer bulur, pvpde ortalığı yalan edersin.. ama farm şart
  • konusu açılmışken bende sorayım soruları mı bari

şu anda ong farm yapmakta olduğum charımda 1,3m sp var. nivlam'dan bütün warrior ve cleric skillerini maxladığınızda 2,4m gibi bir rakam çıkıyor. ancak hangi skillerin ne işe yaradığını bilmediğim için hepsini maxladım.

hepsini maxlamak gerekiyor mu ? hepsi gerekli skiller mi ?

not: 3 silahın skillerini de açacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.