Şimdi Ara

3-4000 TL ARASI TAVSİYELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 3000-4000 tl ARASI FOTOĞRAF MAKİNESİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, BİLEN VE ANLAYAN ARAKDAŞLAR BANA NE ALMAMI TAVSİYE EDERLER.

• Öncelikle, fotoğrafçılık bilginiz var mı? Ne tür fotoğraf çekeceksiniz? Bu soruların cevabını yazın ki daha iyi yardımcı olalım... Ayrıca şu başlıktaki yazıları da mutlaka okumanızı tavsiye ederim : FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER
  • TABİİKİ FOTOĞRAF ÇEKİM İLE İLGİLİ TEKNİK BİLGİLERE SAHİBİM, GENELDE MANZARA FOTOĞRAFLARI ÇEKMEYİ SEVERİM BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
  • oncelikle:buyuk harfle yazmak pek hos birsey degil
    ne tarz fotograftan ziyade ne tarz bir makine istiyorsunuz diye sorayim. nex tarzi mi yoksa dslr mi?
  • Nikon D7000,
    bulursan temiz, D700
    D300s.
    Bu üçünde de objektifin önemli. ISO performansı en güzel olan D700 bu arada. Video'su iyi olan da D7000.
  • dslr tarzı olsun diyorum nikon d7000, d3100, a77 gibi aklıma geliyor ama hala tam bir karar veremedim belki bu fiyatlara daha iyileri vardır belki piyasada. Bu arada video ile işim olmaz, seri çekim ve hızda önemli değil kaliteli çekim yapayım yeterli.
  • İkinci el Canon 5d Mark II + 11-16mm tokina eğer bütçenizi aşarsa 15-35 Tamron alın.

ikinci el Nikon D700 + 15-35mm Tamron
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

FF gövde benim için çok önemli değil APSC sensörlü olsun daha fazla objektifim olsun , daha küçük hafif taşıması rahat bir şey olsun derseniz...

Pentax K5 + 12-24 Sigma yada 12-24 Pentax DA + çanta + tripod + ...

Nikon D7000 + 12-24 nikon yada tokina 11-16mm + çanta + tripod + ...

Canon 60D + 11-16 tokina + çanta + tripod ... ihtiyacınız olan her hangi birşey :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gövde giriş ve giriş ileri seviyede olsun mühim değil objektiflerim sağlam olsun derseniz...

Nikon D5100
    Canon 600D
    -------------------
    Objektifleri sonra konuşuruz :D :D :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CCD sensörlü aletler hala benim için on numero... Renklerine keskinliklerine bayılıyorum derseniz...

Nikon D200 yada Pentax K10D ikinci el alın... Artan paraya da tonlarca objektif :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 16 Nisan 2012; 13:55:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence govdeye cok fazla para ayirmaya gerek yok yani 3500 liraya govde alip 500 liralik objektifle takilmak yerine 1500 2000 liralik govde + 2000 liraya bir yada iki objektif alin.
    canon 60d
    canon 600d
    nikon d5100
    sony A57 alabilirsiniz. lenslere daha sonra karar verirsiniz. her marka icin ayni aralikta lensler genelde bulunuyor. 60d digerlerinden daha ileri bir seviye govdedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.