Şimdi Ara

[3.964 TL] Lenovo Legion 27' Y27q-20 65EEGAC1TK 2k 165hz 1ms IPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Resmi sitesinden link:
    psrefapi.lenovo.com
    Lenovo Monitors,Lenovo Legion Y27q-20,Model:65EEGAC1TK
    https://psrefapi.lenovo.com/Detail/Lenovo%20Monitors/Lenovo_Legion_Y27q20?M=65EEGAC1TK

[3.964 TL] Lenovo Legion 27" Y27q-20 65EEGAC1TK 2k 165hz 1ms IPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 9 Eylül 2020; 21:52:6 >

• kaç hz? ürün açıklamasında yazmıyor
  • Petrichor kullanıcısına yanıt
    165 hz hocam başlıkta yazmıştım
  • Firma güvenilir mi? Bu monitör LG nin nano IPS panelini kullanıyor ve kalite kontrolünün çok iyi olduğunu okumuştum. Ama webdenalın iade işlemleri vs nasıl hiç bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indieGenie

Firma güvenilir mi? Bu monitör LG nin nano IPS panelini kullanıyor ve kalite kontrolünün çok iyi olduğunu okumuştum. Ama webdenalın iade işlemleri vs nasıl hiç bir fikrim yok.
    Firma güvenilirdir, eskiden daha çok ön plandaydı, sonradan yeni firmalar ortaya çıkıp piyasada daha fazla reklam ile ön plana çıktılar.
  • 2k olarak ips panel en f/p ürün diyebilir miyiz? Kullananlar gelirse çok iyi olur. Tüm aradığım özellikler var ama 1ms olayı yalandır kesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu üründe 27GL850-B de ki panelin aynısı var. 165 hz e overclocklanmışı, alanlar daha sağlam yapılı olduğunu söylüyorlar ve kalite kontrolünün çok iyi olduğunu belirtiyorlardı, normalde satış fiyatı 27gl850-b den daha yüksekti ama galiba firma fazla satamayıp dünya çapında LG ile aynı fiyata çekmiş. 4000tl bu monitör için bence gayet iyi fiyat. Unutmayalım coronadan sonra gelen gümrük vergisi yüzünden bundan sonra piyasaya girecek monitörler çok pahalı girecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.