Şimdi Ara

3.999₺ HP Pavilion 15-CS1011NT i5 8265U 8GB 1TB + 16GB Optane MX150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
8.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Piyasanın bayağı altında fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah aşkına, herkesin önceliği farklı, önerdiğiniz cihaz ağır, büyük, hantal, şarjı az giden ama karşılığında oyun performansı veren, ofiste kullanılması abes kaçacak kasaya sahip bir oyun bilgisayarı, öncelik oyunsa, cihaz çok taşınmayacaksa, çoğunlukla evde kullanılacaksa elbette daha iyi ama unutmayın ki herkes oyun için cihaz almıyor

Çöp dediğiniz HP-CS1011NT ise 1.8 cm inceliğinde, sadece 1.8 kg, tamamen metal kasa, klavye aydınlatmalı, 15 saat video oynatacak kadar şarjı gidebilen, hızlı şarj özelliğine sahip, çok kaliteli IPS ekranı olan, dahilinde orijinal Windows 10 ile gelen, taşınabilir, sessiz, ısınmayan ve yüksek performanslı bir cihaz. Günümüzde dizüstü tercih edenlerin bir çoğu bu saydığım özellikleri daha yüksek öncelik olarak görüyor...

@cohannan hocam siz çöp dememişsiniz ama öncelikler konusunun sizin verdiğiniz tercihi de ilgilendirdiğini düşünüyorum :)
    Merhaba,
    Bir pot kırdı isem affola. Kimseyi mağdur ettiğimi düşünmüyorum. Belki forum kurallarına aykırı bir durum oldu bilemiyorum bu ortamlara biraz yabancıyım. Anlayışlı olsanız olmuyor mu biraz? Özelden varsa sıkıntılı bir durum yazar uyarirdiniz, ben de icap eden ne ise onu yapardım.
    Bonkör teklifiniz için teşekkürler. Epey cömertmissiniz. 500 çok siz bir 50 lira harclikta verseniz yeterli olurmuş 👍
  • ben bu bilgisayar ile arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı?

• Çöp

• Bunu öneririm
    www.gittigidiyor.com
    Acer AN515-42 NH.Q3REY.009 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/acer-an515-42-nhq3rey009_spp_700146?id=458768393

• 4399 TL HP Pavilion 15-BC500NT i5 9300H 8GB 1 TB GTX1050 3GB Freedos 15,6 inç Notebook 6ZP73EA
    urun.gittigidiyor.com
    HP Pavilion 15-BC500NT i5 9300H 8GB 1 TB GTX1050 3GB Freedos 15,6 inç Notebook 6ZP73EA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-pavilion-15-bc500nt-i5-9300h-8gb-1-tb-gtx1050-3gb-freedos-15-6-inc-notebook-6zp73ea-461863914

• Fiyat güzel, geçen ay Acer Swift3 almamış olsam direk alırdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • urun.gittigidiyor.com
    Lenovo V155 81V50010TX Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-v155-15api-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-notebook-81v50010tx-467932283

Yukarıdaki ürün mü yoksa HP mi? Artı 480 TL de iade yapacaklar ne dersiniz? İşyerine alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 21 Ağustos 2019; 16:38:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezmez

Bunu öneririmhttps://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/acer-an515-42-nhq3rey009_spp_700146?id=458768393
    Allah aşkına, herkesin önceliği farklı, önerdiğiniz cihaz ağır, büyük, hantal, şarjı az giden ama karşılığında oyun performansı veren, ofiste kullanılması abes kaçacak kasaya sahip bir oyun bilgisayarı, öncelik oyunsa, cihaz çok taşınmayacaksa, çoğunlukla evde kullanılacaksa elbette daha iyi ama unutmayın ki herkes oyun için cihaz almıyor

Çöp dediğiniz HP-CS1011NT ise 1.8 cm inceliğinde, sadece 1.8 kg, tamamen metal kasa, klavye aydınlatmalı, 15 saat video oynatacak kadar şarjı gidebilen, hızlı şarj özelliğine sahip, çok kaliteli IPS ekranı olan, dahilinde orijinal Windows 10 ile gelen, taşınabilir, sessiz, ısınmayan ve yüksek performanslı bir cihaz. Günümüzde dizüstü tercih edenlerin bir çoğu bu saydığım özellikleri daha yüksek öncelik olarak görüyor...

@cohannan hocam siz çöp dememişsiniz ama öncelikler konusunun sizin verdiğiniz tercihi de ilgilendirdiğini düşünüyorum :)

• Bu ürünü 200 tl.indirimli.almak isteyen PM.atsin

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Türkiye'nin ultrabook mantığını anlaması için bence 10 20 seneye daha ihtiyacı var hocam sakin olun gülün geçin

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Önerdiğim dizüstü 2.2kg, oldukça ince. İşlemci ve grafik kartı yalnızca oyun için gerekli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 25 Ağustos 2019; 6:31:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx150 nin iki tane versiyonu var onu araştırarak alın.
  • CS1011NT'de daha üstün olan MX150-0 var yani sorun yok :)

• 2 Gün önce Acer nitro vardı 4400e bu bilgisayarı 4kya almak saçmalıktan başka bir şey değil ederi max 3.2

• acer nitro nerde o fiyata vardı ? tekrar olur mu acaba?
  • optane bellek ne oluyor açıklayabilecek birisi var mı?

normalde 8gb ddr4 2400mhz bellek var sanırım.

• zero-man kullanıcısına yanıt
    Optane HDD'yi hızlandırıyor SSD'ye yakın bir performans vermesini sağlıyor cihazla birlikte gelince uzun bir süre ssd almaya gerek kalmıyor

• Hepsiburada sattı. Kdv indirim günlerinde belki her ürün gerçekten ucuz olmuyor ama yine de güzel fiyatlar çıkabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

2 Gün önce Acer nitro vardı 4400e bu bilgisayarı 4kya almak saçmalıktan başka bir şey değil ederi max 3.2
    Tamam, bana bu şekilde 8. Nesil i5 işlemcili, SSD'li, 2 kg dan hafif, 2 santimden ince, hızlı, 15.6 inç, ince çerçeveli, metal kasalı, IPS ekranlı, klavyesi aydınlatmali, şarjı 8 saatten fazla giden cihaz bulur musunuz 3200'e? Hani ederi 3200 ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 25 Ağustos 2019; 13:26:15 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.