< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Allah aşkına, herkesin önceliği farklı, önerdiğiniz cihaz ağır, büyük, hantal, şarjı az giden ama karşılığında oyun performansı veren, ofiste kullanılması abes kaçacak kasaya sahip bir oyun bilgisayarı, öncelik oyunsa, cihaz çok taşınmayacaksa, çoğunlukla evde kullanılacaksa elbette daha iyi ama unutmayın ki herkes oyun için cihaz almıyor
Çöp dediğiniz HP-CS1011NT ise 1.8 cm inceliğinde, sadece 1.8 kg, tamamen metal kasa, klavye aydınlatmalı, 15 saat video oynatacak kadar şarjı gidebilen, hızlı şarj özelliğine sahip, çok kaliteli IPS ekranı olan, dahilinde orijinal Windows 10 ile gelen, taşınabilir, sessiz, ısınmayan ve yüksek performanslı bir cihaz. Günümüzde dizüstü tercih edenlerin bir çoğu bu saydığım özellikleri daha yüksek öncelik olarak görüyor... @cohannan hocam siz çöp dememişsiniz ama öncelikler konusunun sizin verdiğiniz tercihi de ilgilendirdiğini düşünüyorum :) |
Tamam, bana bu şekilde 8. Nesil i5 işlemcili, SSD'li, 2 kg dan hafif, 2 santimden ince, hızlı, 15.6 inç, ince çerçeveli, metal kasalı, IPS ekranlı, klavyesi aydınlatmali, şarjı 8 saatten fazla giden cihaz bulur musunuz 3200'e? Hani ederi 3200 ya...
|
Merhaba,
Bir pot kırdı isem affola. Kimseyi mağdur ettiğimi düşünmüyorum. Belki forum kurallarına aykırı bir durum oldu bilemiyorum bu ortamlara biraz yabancıyım. Anlayışlı olsanız olmuyor mu biraz? Özelden varsa sıkıntılı bir durum yazar uyarirdiniz, ben de icap eden ne ise onu yapardım. Bonkör teklifiniz için teşekkürler. Epey cömertmissiniz. 500 çok siz bir 50 lira harclikta verseniz yeterli olurmuş 👍 |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 21 Ağustos 2019; 16:38:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 25 Ağustos 2019; 6:31:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 25 Ağustos 2019; 13:26:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |