Şimdi Ara

3.999₺ HP Pavilion 15-CS1011NT i5 8265U 8GB 1TB + 16GB Optane MX150 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
8.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HP daha mantıklı hocam bunda grafik kartı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ürünün inceleme videosu var mi ben bulamadim da? 5k verip matebook13 almayi dusunuyordum bunun ondan artilari var ama eski yonleri cok mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü inceledim, kesinlikle çok kaliteli, vatan bilgisayarda 5k imis. optane 16gb i cikarip ssd taksbilirmisiz ve de bu durumda da garantisi bozulmaz dedi. 3899a alinir di mi bu bilgisayar? yoksa 1k fazla verip huawei matebook 13 mu dersiniz? genellikle ofis akacli kullanilcak, bir ihtimal video editing yapilabilir?

• 3 gün önce sipariş geçtik kargoya verildi gelince inceleyeceğiz

• HP.iade kampanyasindan yararlanicamda ..elinde HP bilgisayari olup seri numarasını atan olursa çok sevinirim

• Bende almayı düşünüyorum alıpta eline ulaşan arkadaşların yorumlarına göre hareket edeceğim. Umarım memnun kalır alan arkadaşlar.
  • Visa karta 3900a artı 75 wpuanla aldım. Artı 480 TL de iade olunca bilgisayar 3345 TL'ye gelecek. Bence çok iyi fiyat, piyasada HP indirimi ile bile en ucuz 4000 küsüre alabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Visa karta 3900a artı 75 wpuanla aldım. Artı 480 TL de iade olunca bilgisayar 3345 TL'ye gelecek. Bence çok iyi fiyat, piyasada HP indirimi ile bile en ucuz 4000 küsüre alabiliyorsunuz.
    Iade kampanyası için masaüstü hp kasası seri numarası olur mu?
    Lenovo 720s 8550u nun yerini tutar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 28 Ağustos 2019; 14:54:32 >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Maalesef sadece laptop bireysel serilerde indirim yapıyorlar.

• etoiledorient kullanıcısına yanıt

Merhaba,

500 lira vereyim.

Yönetimden ricam;

Mesaj sayısı belli sayının altındaki kişilerin şu foruma yazması yasaklanmalı.

Saygılar

• La Isla Bonita kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bir pot kırdı isem affola. Kimseyi mağdur ettiğimi düşünmüyorum. Belki forum kurallarına aykırı bir durum oldu bilemiyorum bu ortamlara biraz yabancıyım. Anlayışlı olsanız olmuyor mu biraz? Özelden varsa sıkıntılı bir durum yazar uyarirdiniz, ben de icap eden ne ise onu yapardım.
    Bonkör teklifiniz için teşekkürler. Epey cömertmissiniz. 500 çok siz bir 50 lira harclikta verseniz yeterli olurmuş 👍

• Tarihe bakmadım baştan beri okuyorum. Bu fiyata laptop mu kaldı diyordum ki geçen yılmış :)

• genckutahyali kullanıcısına yanıt

yahu ben de linklere tıklıyorum sürekli boş, diyorum tüm linklerdekilerialmışlar. Fiyatlar da uygun alayım denk gelmişken felan diye dolanıyorum :) Geçen yılın konusuymuş :)

• ameyt88 kullanıcısına yanıt

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: etoiledorient

Bu mesaj silindi.

Niye hortlattin konuyu?

Leptopuna 501 tl vereyim.

• Gece gece hortlamış konu. Kredi kartlarını kontrol ediyorum.. kaç adet alırız diyee...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.