Şimdi Ara

3.DEStansı Kostüm kime gelir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evelynn a gelebilir bu arada skinleri çok berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demedi demeyin Sion'a gelicek ya da Sion'a legendary kıvamında bir visual update yapıcaklar.
  • Beyler Zed e Khazix e geleceğini sanmam popüler olmayan herolara geliyor sürekli dikkat ederseniz. Legendaryler vs Nocturne Kayle Udyr Rumble. Gelirse bence Sion yada Maokai'ye gelir diyorum.
  • Twisted fate yada karthus a gelecek demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Urgot

Bunu görmek için girmiştim

• umarim khazixe gelir ama bence rengara gelecmbilir , ormancocugu rengar tarzi bi skin yolda efektleri cok degisik olacaga benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurie

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

unutulan sampiyonlara yapiyorlar genelde . Pulsefire oncesi hanginiz ezreal oynuyordu ? Veya Sgu oncesi kaciniz udyr main main diye geziniyordu ?

Vladimir , Irelia , Ashe , Belki rengar benim dusunduklerim. Vladimire gelebilir diye dusunuyorum 2 ay once vladimir bu sene suprizimiz var demislerdi Na forumunda nerf olmaz buff olmaz ya skin gelir ya da visual update . Vu gelmez yoksa bloodlord satamazlar normal skin gelse almam bloodlord tan daha iyi olmaz muhtemelen Vladimire gelebilir diye dusunuyorum.

Vladimir için en iyi sürpriz yeni çıkacak olan spell vamp itemi olacak. Ki dört gözle bekliyorum onu

Ala ala öyle bir item mı çıkacak ?

Evet.

• Sion olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: GumusVuvuzela

Demedi demeyin Sion'a gelicek ya da Sion'a legendary kıvamında bir visual update yapıcaklar.

+1
  • En az oynanan herolardan birine geleceği kesin.
  • gidip saçma bir şampiyona çıkarmazlar inşallah çok kullanılan bir şampiyona yapsınlar alalım direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

zac quinn veya jayce

quinn ve jayce müsait destansı kostüme bence bunlar olabilir
  • Mordekaiser veya veigar

• İrelia gelecek arkadaşlar , Katarina'ya gelmediği sürece almam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

unutulan sampiyonlara yapiyorlar genelde . Pulsefire oncesi hanginiz ezreal oynuyordu ? Veya Sgu oncesi kaciniz udyr main main diye geziniyordu ?

Vladimir , Irelia , Ashe , Belki rengar benim dusunduklerim. Vladimire gelebilir diye dusunuyorum 2 ay once vladimir bu sene suprizimiz var demislerdi Na forumunda nerf olmaz buff olmaz ya skin gelir ya da visual update . Vu gelmez yoksa bloodlord satamazlar normal skin gelse almam bloodlord tan daha iyi olmaz muhtemelen Vladimire gelebilir diye dusunuyorum.

Vladimir için en iyi sürpriz yeni çıkacak olan spell vamp itemi olacak. Ki dört gözle bekliyorum onu

Evet.

Özellikleri belli mi ? Yeni spell vamp itemi cidden iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanlıç

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

Özellikleri belli mi ? Yeni spell vamp itemi cidden iyi olur.

Tam belli değil fakat geleceği kesin. Spell vamp ın oyundaki en eksik unsur olduğunu söylüyordu riot çunun biri. Dengelemek adına sağlam bir item getirirler diye düşünüyorum

• Buda sorumu ? Sorakaya gelecek PulseFire Soraka olacak ismide

• Dragonmaster Swain Ultimate olarak gelebilir.
  • Ben İrelia diyorum
  • Destansı yı bilmem de rivene skin gelmeden nerflemişlerdi hatırlatayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.