Şimdi Ara

3. DH Hearthstone Turnuvası [Sona Erdi] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok da önemli değil; olursa hoş olurdu gibisinden yazdım.

Başarılar dilerim @WildDestiny, @ALAK_.

Sonucu heyecanla bekliyoruz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar WildDestiny adlı arkadaş 2-1 beni mağlup ederek yarışmanın birincisi oldu, kendisini ve katılan diğer herkesi tebrik ediyorum. Benim için çok eğlenceliydi. Diğer turnuvayı iple çekiyorum
  • Final maçında ALAK_ arkadaşımızı 2-0 yenmiş bulunmaktayım. Teşşurkler turnuvada emeği geçen herkese. Oyundakı 3 deckımı ve tum macları yukleyıp lınk verıcem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Final maçında ALAK_ arkadaşımızı 2-0 yenmiş bulunmaktayım. Teşşurkler turnuvada emeği geçen herkese. Oyundakı 3 deckımı ve tum macları yukleyıp lınk verıcem.
    Tebrik ederim @WildDestiny.

Katılımcı tüm arkadaşlara da teşekkür ederim.

Sıradaki turnuvalarımızda tekrar görüşmek dileğiyle;
  • WildDestiny kullanıcısına yanıt
    Tebrikler
  • Youtube yerine programı kaydettigim Raptr a yukledım daha hızlı sekılde yukledıgı ıcın. Sayfamın lınkını atıyorum sımdılık çeyrek fınal maçları yuklu dıgerlerını de yavas yavas yuklucem.http://raptr.com/mkeskin/wall
  • quote:

Final maçında ALAK_ arkadaşımızı 2-0 yenmiş bulunmaktayım. Teşşurkler turnuvada emeği geçen herkese. Oyundakı 3 deckımı ve tum macları yukleyıp lınk verıcem.

2-1 hatalı olmuş yalnız, 2-1 olucak o hakkımı yeme : )

• ALAK_ kullanıcısına yanıt
    özür dilerim yanlışlıkla yazmısım zaten duzeltılmıs bracketde de :) evet zoo la baya terlettınız benı. 2. oyunda zoo ya karsı handlock almak rısklıydı ama dusundugum gıbı sansıma hellfire molten giant gelmıstı onlarla cevırdım oyunu zaten :)
  • quote:

Youtube yerine programı kaydettigim Raptr a yukledım daha hızlı sekılde yukledıgı ıcın. Sayfamın lınkını atıyorum sımdılık çeyrek fınal maçları yuklu dıgerlerını de yavas yavas yuklucem.http://raptr.com/mkeskin/wall

Dostum tebrikler öncelikle Cok güzel maçlar çıkarmışsaın şimdili izlediğim kadarıyla, sadece yarı finalin 2.maçında lethal kaçırmışssın 7. Turda sanırım turnuva heyecanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tebrikler WildDestiny
  • Katılan herkese teşekkürler. Umarım bir sonraki turnuva daha kalabalık bir kadroyla gerçekleşir.
  • 1 aylık rütbeniz tamam. Tekrar tebrik ederim @WildDestiny.

Turnuvaya olan desteğiniz için de size ayrıca teşekkür ederim @Chronos1121.

• Tesekkurler evet ben de fark ettim 7.turnde 2 giant bır de earthen varmıs 19 dmg + power overhelminng 4 dmg + hellfire 3 dmg + soulfire 4 dmg = 30 dmg ediyormus zaten o el gorememısım yerdeki 9 canlı twilighta odaklanmısım :)

tesekkurler @andrei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WildDestiny -- 26 Ekim 2014; 17:50:11 >
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam :)
    Sonraki turnuvaya belki yetkileri bırakıp ben de katılıcağım :)) özledim oynamayı
  • Arkadaşlar çok özür diliyorum, beklenmedik bir durum sebebiyle turnuva vaktinde bilgisayar başında olamadım. Umarım oynayan arkadaşlar keyif almıştır. Beklettiğim arkadaşlar, tekrardan kusura bakmayın.
  • ah be konuyu görmedim görseydim katılırdım
  • Tek maç yapabildim ama baya eğlenceli oldu maçlar sık sık yapalım bence turnuvayı aksilikler olsa da güzel bir şekilde bitti bence. Katılan herkes de eğlenmiş görüldüğü üzere.
  • WildDestiny kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam finale sizinle kalırım diye düşünmüştüm nasip olmadı Alak_ ' tan trion beklerken kaybettim oyunu süpriz yaptı.
  • Kasım ortasında bir turnuva daha yapalım o halde, fazla açmayalım arayı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.