Şimdi Ara

3. FIFA 14 GRT Turnuvası (FUT) (Kazanan: Ostaki_borusu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
2
Favori
4.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce bilgisayarımda bir sorun oluştu, düzeltmeye çalıştım ama olmadi bunun için sizi de beklettim, kusura bakmayın. Sonuç olarak play-off elemelerine kadar geldiğim turnuvada yerimi değerli arkadaşım Hamza'ya bırakıyorum.

Cosuonjx benim yerime turnuvaya devam edecek.

Organizatörluge devam ediyorum , play off kurası bu gece 00.30'da dır. Beklemede kalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

1 hafta önce bilgisayarımda bir sorun oluştu, düzeltmeye çalıştım ama olmadi bunun için sizi de beklettim, kusura bakmayın. Sonuç olarak play-off elemelerine kadar geldiğim turnuvada yerimi değerli arkadaşım Hamza'ya bırakıyorum.

Cosuonjx benim yerime turnuvaya devam edecek.

Organizatörluge devam ediyorum , play off kurası bu gece 00.30'da dır. Beklemede kalın

evet başkan kura?
  • Dünya Kupasından dolayı kura yarim saat ileriye alınarak 01.00'a çekilmiştir.

Link:http://www.random-draw.com/livesweepstake.php?draw_id=23602406

• Play Off Eşleşmeleri ilk sayfaya eklendi.

• Evet Mehmet kardeşimin yerini almış bulunuyorum. Uzun aradan sonra katıldığım turnuvaya playoff'tan başlamak da iyi geldi :)
  • sadece50 her turnuvada karşıma çıkıyor ama hiç ortada yok.
  • Hadi beyler pazar gününe kadar bitirin de çeyrek final maçlarını yapalım.
  • Rakibim daha arkadaşlık isteğini kabul etmedi. 1 hafta içinde kabul ederse önümüzdeki ay maçımızı yaparız
  • Önemli Hatırlamalar :

1-) Play Off maçları rovanslidir ve deplasman golü önemlidir.

2-) Eğer sonuçlar uzatma oynamaya uygun değilse 3. maç yapılır. Yani ilk maç 1-1 , ikinci maç da 1-1 biterse uzatmalar sonra penaltılar oynanır. Kişiler anlaşma halinde penaltıları es geçip bir maç daha yapabilirler. Ama ilk maç 2-1 , ikinci maç 1-2 biterse bu sefer uzatma oynanamayacagindan 3. maç yapılır.

3-) Turnuva yeterince uzadığı için süre ve otomatik eleme sistemine geçilmiştir. Bu pazar gününe kadar yapılmayan maçlar da skorlar tarafimca belirlenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pounce

sadece50 her turnuvada karşıma çıkıyor ama hiç ortada yok.

Birader sana mac yapalim dedim dunya kupasini izliorum dedin sonrada ortalikta yok diosun ilginc walla

• juniorhonour24 1-3 Rust_cohle
    Rust_cohle 0-1 juniorhonour24
  • juniorhonour 1-3 osvaldo1907 (rustlecohle)
    osvaldo 0-1 juniorhonour

Hakem takdir haklarını hep onlardan yana kullandı 2.maçta umudumuzu yitirmesek de aradığımız golleri bulamadık. Gruplardan çıkmak da bir başarı Artık önümüzdeki turnuvalara bakıcaz.
  • Cosuonjx 4-2 hawkskanks
    hawkskanks 0-1 Cosuonjx

Arkadaşı çok yönlü ve eğlenceli futbol anlayışı için tebrik ederim, oynamak ve izlemek çok keyifliydi. Özellikle orta sahadan attığı gol görmeye değerdi ; )

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Cosuonjx/2014/video/192249152
  • Attığı gole bakıp gözünüzü korkutmayın arkadaşlar, kendisi katıldığı 3 turnuvada sırasıyla 1.,2. ve 3. olmuştur. Düşen form grafiğini bozmayıp örüntüyü devam ettirmesi halinde 4. olması kaçınılmazdır

• quote:

Attığı gole bakıp gözünüzü korkutmayın arkadaşlar, kendisi katıldığı 3 turnuvada sırasıyla 1.,2. ve 3. olmuştur. Düşen form grafiğini bozmayıp örüntüyü devam ettirmesi halinde 4. olması kaçınılmazdır

Atmadım onu, yedim :)
  • bundan önceki bazı arkadaşların yaptığı olayın bir benzerini turnuvayı hazırlayanında yaptığını görmek gerçekten çok şaşırttı beni... demek istediğim bundan önce gruplarda iki arkadaş işlerine geldiği gibi maç skoru yazmışlar ve böyle bir ciddiyetsizlik yüzünden elbetteki diskalifiye olmuşlardı.. şimdi ise rambo "sebep şu veya bu sebeple ilgilenmiyorum" yarış içerisinde at değiştirerek aklı sıra kazanması en muhtemel arkadaşıyla yer değiştirdi.. yarın öbürgün bu arkadaş kazanır yada kaybeder bununla da ilgilenmiyorum " ki hiç bir önemi yoktur zaten şu dakikadan sonra kimin kazandığının" o kafalarına göre skor yazan arkadaşların yaptıklarından hiç bir farkı yoktur şu playoff zamanında yapılanın... eğer korku toplanılan coinslerin harcanıp elde kalmadıktan sonra kazanana tahsis edilemeyeceği ise bundan korkmaya gerek yok, zira zaten 2bin k bile bugün 5 tl.. sonuç olarak hiç gerek yoktu böylesi bir şark kurnazlığına..

• Öncelikle Cosuonjx'a da söylediğim gibi kendisi herhangi bir ödül kazanması halinde benim bir payım olmayacak.

Olayı söyle açıklayayım ,ekran kartında arıza olduğu için maçları yapamayacaktım ve bunun sonucunda maçlara hükmen girecektim belki bu birilerinin işine gelecek ve ödüle bir tur daha yaklaşacaklardı.

Kuralar çekildiğinden dolayı bu kesinlikle daha adaletsiz olacak bir kişi maç yapmadan direk bir üst tura yükselecekti.

Şuan bu eleştiriler yukarıdaki tabloda da görüldüğü gibi bana saçma gelmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cousonjx

quote:

Attığı gole bakıp gözünüzü korkutmayın arkadaşlar, kendisi katıldığı 3 turnuvada sırasıyla 1.,2. ve 3. olmuştur. Düşen form grafiğini bozmayıp örüntüyü devam ettirmesi halinde 4. olması kaçınılmazdır

Atmadım onu, yedim :)

Skorlara diyecektim

• quote:

Öncelikle Cosuonjx'a da söylediğim gibi kendisi herhangi bir ödül kazanması halinde benim bir payım olmayacak.

Olayı söyle açıklayayım ,ekran kartında arıza olduğu için maçları yapamayacaktım ve bunun sonucunda maçlara hükmen girecektim belki bu birilerinin işine gelecek ve ödüle bir tur daha yaklaşacaklardı.

Kuralar çekildiğinden dolayı bu kesinlikle daha adaletsiz olacak bir kişi maç yapmadan direk bir üst tura yükselecekti.

Şuan bu eleştiriler yukarıdaki tabloda da görüldüğü gibi bana saçma gelmektedir.

Sen takılma hocam böyle adamlara. Ben senin nasıl birisi olduğunu biliyorum. Turnuvaya senin yerine benim katılıp turnuvayı kazanmamı istemek yerine 1-2 tur daha fazla oynayıp da hiç ödül almadan elenmeyi tercih edeceğini de biliyorum. Ben de aynısını yapardım keza. O heyecanı ben yaşamadıktan sonra 1 M coin gelse ne olur. Arkadaşın da belirttiği gibi coin'in en ufak bir değeri de yok şu anda zaten. Ufak tefek oyunlar yapıp kendini rezil etme riskine değmeyecek kadar değersiz.

Turnuvayı da kazanırsam bir sonraki turnuvanın bütün giriş ücretlerini ben ödeyeceğim. Senin PC düzelmezse de kendim düzenleyeceğim ve turnuvadan giriş ücreti de almayacağım. İlk 3'e girenlere de gereken ödülleri dağıtırız yine.

• Arkadaş halen kabul etmedi originden attığım friend invite'ı. Pazara kadar günde 3-4 kere origine bakarım, veya rakibim forumdan ulaşabilir. Aksi takdirde moderatör görevini yapar zaten. Just saying
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.