Şimdi Ara

3. FIFA 14 GRT Turnuvası (FUT) (Kazanan: Ostaki_borusu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
2
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Haydaa Genel averaja bakılırsa ben, ikili averaja bakılırsa jose_gokhan aldı liderliği.

Maçtan önce rambo ya sordum genel mi ikili mi diye ses çıkmadı keşke bişi deseydi
  • Buyrun hatırlatmalarda 3. Kural:

3-) Grup maçları ikişer maçtır ve deplasman golü önemlidir. (Puan eşitliği durumunda ilk önce genel averaja sonrasında ikili averaja bakılacaktır.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık olsun be. Herkes tur atlıyacak değil ya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

Buyrun hatırlatmalarda 3. Kural:

3-) Grup maçları ikişer maçtır ve deplasman golü önemlidir. (Puan eşitliği durumunda ilk önce genel averaja sonrasında ikili averaja bakılacaktır.) 

Başkan benim kafa basmıyor şimdi kim lider oldu söylesen onu. Genel averajdan bahsederken gol averajını da içine katıyormusun.
  • junior ın yaptığı gruplarda güncel puan durumu görünüyo hacım ordan bak..
  • Benim anladigim kadariyla jose_gokhan 1. Oldu

Genel averaj 12 12 esit ikili averaj da gokhan üstün.

Birçok ligin kuralina baktim
    1. Ikili averaj
    2. Genel averaj
    3. Atilan gol sayisi

Diye belirtilerek gidiyor. Kuralda atilan gol sayisi belirtilmedigi icin jose_gokhan diyorum ben

• Ben yorum getirmiyorum. Merak ettim ondan sordum. Yoksa junior jose_gokhan diyor ama oluşturduğu puan durumu da nsyparker diyor. Zaten turnuva moderatörünün oluşturacağı puan durumunda belli olur.
  • Averaj işi karışık bir iş.Rambo 10 ne derse ben kabul ediyorum şimdiden.Maçları çabuk bitirinde fikstür çekilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Averaj işi karışık bir iş.Rambo 10 ne derse ben kabul ediyorum şimdiden.Maçları çabuk bitirinde fikstür çekilsin.

Bizim gruptan boca1907 çekildiğini söyledi dün yazdığımda, rambo başkanı bekliyoruz bakalım bizim grup için.
  • Dediğim gibi öncelik genel averaj arkadaşlar, eşitliği durumunda ikili averaja bakılacak. Her ikisinde de eşitlik bozulmamışsa atılan gol sayısı fazla olan üst sırada yer alacak.

Bu durumda arkadaşın yaptığı puan durumuna göre, puanlar ve genel averajlar eşit. Sonrasında baktığımız ikili averajda ise Jose_Gokhan'ın önde olduğu görülüyor. Yani lider Jose_Gokhan.

Turnuvaya gelirsek, şu aralar biraz yoğundum ve bilgisayarımda sıkıntılar vardı arkadaşlar, birkaç güne toparlayacağım inşallah, sabrınız için teşekkür ederim.
  • Herkesden özür dilerim....

• Erengiray7 ve ddd11 nickli arkadaşlar işine yaradıkları gibi kafadan skor girmişler. Ve bunun için herkesten özür dilemek istiyorlar, kabul ediyor musunuz özürlerini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambo10 -- 13 Haziran 2014; 19:26:23 >
  • yanlış bişey yaptım arkadaşlar affetin her turlu coins cezası olarak ödemeye kabulum herkesten özür dilerim.
  • ben farketmistim aslinda 2 macta berabereydi sonra birer galibiyet e degistirdiler 2 ser puan cepte

Bence sorun yok devam etmelerinde puan durumuna suan bakmadim ama birer puanlariyla devam etsinler.

Cakallar

• quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

ben farketmistim aslinda 2 macta berabereydi sonra birer galibiyet e degistirdiler 2 ser puan cepte

Bence sorun yok devam etmelerinde puan durumuna suan bakmadim ama birer puanlariyla devam etsinler.

Cakallar

fenerbahce gibi sike yapmislar:)))))

• şurda zevk almak için oynuyoruz yapılanlara bak..2 arkadaşın diskalifiye olması taraftarıyım
  • Özellikle aynı grupta olan arkadaşlardan yorum bekliyoruz, bizden çok sizin hakkınız yendi çünkü. 1 kişinin bile haklı olarak resti hem erengirayın hem de serkaantoprakın men edilmesine yeter.
  • Turnuva ne alemde baskanlar belli oldumu ust turlar

• Hocam Erengiray7 ve ddd11 ile aynı gruptayım bence diskalifiye olmaları gerekir.
  • Gruptaki bir arkadaşın bile kabul etmemesi durumunda men edileceğinizi söylemiştim. Turnuvadan men edildiniz!!

Gerekçe: Grup maçlarını kendi lehine olacak şekilde skor yazma.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.