Şimdi Ara

3. FIFA 14 GRT Turnuvası (FUT) (Kazanan: Ostaki_borusu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
2
Favori
4.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi ama beyler 3-5 maç için 2 hafta bekletilmez. Bu kadar mı kısıtlı zamanınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Hadi ama beyler 3-5 maç için 2 hafta bekletilmez. Bu kadar mı kısıtlı zamanınız?

Haklisin. Bu arada rakiplerim uygun oldugu saatleri pm den atarlarsa sevinirim. Bilgisayari pek acmiyorum haliyle origin de acilmiyor. Aksam ve gece gec saatler icin uygun olurum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir zaman belirlensin artık maçların oynanması açısından. Forumda özelden yazalım arkadaşlara dönmüyorlarsa hükmen girilsin. Finali veya bütü olan arkadaşların 7/24 çalıştığını düşünmüyorum, turnuvaya katılırken aldıkları maçları bitirme sorumluluğunu gerekirse ders arasında yerine getirsinler lütfen...
  • serzenişte bulunmak istemem ama 3 hafta geçti ama hala grup maçları dahi bitmedi.. daha bunun elemeleri var finali var ve o süre zarfından sonra birinci olan 300k yı alsa nolur almasa nolur.. bi işe yaramayacağı için.. bunu yazmamdaki asıl amaç turnuvadaki heyecanın kaybolmasıdır.. yoksa yemişim 300k yı... umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
  • Ben konuyu takip ediyorum hergün..bizim grupta mehmet ile yeni gelen arkadaş(kim bilmiyorum) onlarla maçım kaldı cuma aksamdan itibaren musaitim

• Turnuva iptalmi oldu rambo baskan

• quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

Turnuva iptalmi oldu rambo baskan

Tabiiki hayır , bazı problemlerden dolayı aksaklık oldu .

Bitirilmeyen grup maçlarını bitirin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

Turnuva iptalmi oldu rambo baskan

Tabiiki hayır , bazı problemlerden dolayı aksaklık oldu .

Bitirilmeyen grup maçlarını bitirin arkadaşlar.

Akşam maçımızı yapalım mehmet ..yeni gelen arkadaş kim bu arafa

• bitirelim arkadaşlar artık şu grup maçlarını
  • aarda kullanıcısına yanıt
    Boca1907 nin ayrıldığından bile haberim yok , ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım da . Herkese hükmen gireriz büyük ihtimalle.

• rambo10 kullanıcısına yanıt
    anladım abi..ben eve geldim bu arada musaitsen yapalım maçlarımızı senle bi senle kaldı ozaman
  • Beyler hadi bitirin maçları şurda 3-4 maç kalmış zaten.
  • juniorhonour24 1-2 JoseM42
    JoseM42 0-3 juniorhonour24

uzun bi aradan sonra gruba devam ediyoruz. Herkese kolay gelsin. Bugün yarın biter diye düşünüyorum.
  • B grubundaki diskalifiye olanlar yüzünden, puan durumunu tekrar gözden geçirdim.

aranızdaki maçları yaparsanız kim 2. kim 3. belli olur. Kolay gelsin arkadaşlar.

http://www.haxball.gr/league/view/136650
  • hocam biz monacorromla maçımızı yapmıştık yazmayı unutmuşuz şuan skorlarıda unuttum ama iki maçıda ben kazanmıştım monacorrom da burdan onaylarsa B grubuda bitmiş oluyor

Puan durumlarına baktım da D grubu gerçekten ölmüş

B grubu
    1. Ostaki_Borusu
    2. hawkskanks
    3. monocorrom
  • CruciaLion1905 4-0 JoseM42
    JoseM42 1-5 CruciaLion1905
  • Roaxrin de çekildiğini belirtti bütün gruplar tamamlandı ve 1. ler 2. ler 3. ler belli oldu. Hayırlı olsun. En yakın zamanda kuraları çekersek hızlı bi şekilde turnuvaya dönmüş oluruz. Az heyecan beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

Roaxrin de çekildiğini belirtti bütün gruplar tamamlandı ve 1. ler 2. ler 3. ler belli oldu. Hayırlı olsun. En yakın zamanda kuraları çekersek hızlı bi şekilde turnuvaya dönmüş oluruz. Az heyecan beyler

RoaxRin çekildiğini bana da belirtsin , kurayı cekelim hemen. Benden önce haberiniz oluyor, tebrik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

Roaxrin de çekildiğini belirtti bütün gruplar tamamlandı ve 1. ler 2. ler 3. ler belli oldu. Hayırlı olsun. En yakın zamanda kuraları çekersek hızlı bi şekilde turnuvaya dönmüş oluruz. Az heyecan beyler

RoaxRin çekildiğini bana da belirtsin , kurayı cekelim hemen. Benden önce haberiniz oluyor, tebrik ederim

Bu turnuvada maalesef sorumsuzluk ve iletişim problemi baş gösterdi. Biran önce kuraları çekerseniz belki beklettiğimiz kişiler canlanır Mertkai de turnuvadan çekildiğini belirtti özel mesajda sitemli bir şekilde. Turnuva uzadığı için kendi adıma özür diliyorum herkesten. Hadi gençler kura gelir bugün yarın playofflar başlasın.

• kura çekimi bu akşammı? şu play offlarda oynansada artık zevki gelse şu turnuvanın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.