Şimdi Ara

30-50 TL'ye alınabilecek en iyi kulaklık? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amorph, hayırlı olsun kulaklığın şimdiden.
    Ben denemedim kulaklığı ama baya bir araştırdım.
    Cx300'den çok daha üst düzey bir kulaklık Vibe.

İzalasyon anlamında ufak şikayetler var. Ama şöyle bir durum var.
    İzalasyonu kısmışlar ancak sahneyi genişletmişler.
    Bir kafaüstü kadar olmasa da bir kulakiçiden çok daha iyi sahne performansı varmış.
    Beni cezbeden de bu zaten. Genel manada bakarsak bass kulaklığı diyebiliriz.
    Çok tok bassları varmış. Ama asıl övülen tarafı, bu bassların yanındaki tiz ve mid dengesiymiş.
    Mış mış mış...

Dur bakalım gelsin benimki ben de merak ediyorum.
    Ama çok çok büyük beklenti içerisine girme. İnsanın beklentisi büyüdükçe hayal kırıklığı da büyüyor.
    Bu tavsiyesi için MuttFTS.'ya teşekkürler.

Kablo sorununa gelince. Aslında sanırsam biraz da kullanıma bağlı.
    Şu ana kadar okuduğum kadarıyla kablo sorunu 6 ay sonra kendini gösteriyormuş.
    Tüm sorunlar da jackten kaynaklanan kopma.
    Ama ben bu yönden artımın olduğunu düşünüyorum. Kulaklıkları çok özenli-düzenli kullanan biriyim.
    Beni en azından 1 veya 1 buçuk sene idare etse fena olmaz.

• Tüm sorunlar jackla ilgili değil. O zaman sürücünün yerinden oynamasından dolayı da sağ veya sol taraftan ses gidebiliyordu. Ki benim 2 kere bozulma sebebi budur. Kablo ile ilgili herhangi bir problem yaşamadım. Daha sonra garantiden değiştikten sonra sattım, değiştikten sonra 1 yıl felan oldu sanırım, alıcıdan daha bir ses çıkmadı.

İzolasyon olarak kimsenin bunun izolasyonu yetmiyor diyebileceğini düşünmüyorum. En az CX serisi kadar izolasyonu vardır.

Müzik dinleyin, kafanıza takmadan elinizdekinin keyfini çıkarın. Yoksa bu işin sonu gelmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 29 Ocak 2010; 18:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Tüm sorunlar jackla ilgili değil. O zaman sürücünün yerinden oynamasından dolayı da sağ veya sol taraftan ses gidebiliyordu. Ki benim 2 kere bozulma sebebi budur. Kablo ile ilgili herhangi bir problem yaşamadım. Daha sonra garantiden değiştikten sonra sattım, değiştikten sonra 1 yıl felan oldu sanırım, alıcıdan daha bir ses çıkmadı.

İzolasyon olarak kimsenin bunun izolasyonu yetmiyor diyebileceğini düşünmüyorum. En az CX serisi kadar izolasyonu vardır.

Müzik dinleyin, kafanıza takmadan elinizdekinin keyfini çıkarın. Yoksa bu işin sonu gelmez..

Evet kesinlikle öyle.

İzalasyonunun Cx serisi kadar olması sevindirdi beni şimdi.
    Peki bu sürücülerin yerinden oynamasının sebebi nedir ?
    Kullanıcı kaynaklı değil sanırım.

• Bilmiyorum ama o şekilde durumlar vardı o zaman. Tabi o zaman bu kadar ucuz değildi ve garantiye gönderip yaptırıyorduk (Amerikaya)

Umarım bu problem düzeltilmiştir.. Ben de bir ara alıcam denicem, özledim
    quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Tüm sorunlar jackla ilgili değil. O zaman sürücünün yerinden oynamasından dolayı da sağ veya sol taraftan ses gidebiliyordu. Ki benim 2 kere bozulma sebebi budur. Kablo ile ilgili herhangi bir problem yaşamadım. Daha sonra garantiden değiştikten sonra sattım, değiştikten sonra 1 yıl felan oldu sanırım, alıcıdan daha bir ses çıkmadı.

Evet kesinlikle öyle.

• quote:

Bilmiyorum ama o şekilde durumlar vardı o zaman. Tabi o zaman bu kadar ucuz değildi ve garantiye gönderip yaptırıyorduk (Amerikaya)

Umarım bu problem düzeltilmiştir.. Ben de bir ara alıcam denicem, özledim
    quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Evet kesinlikle öyle.

Ben de Çağkan Abiye siparişi verdirttim. (Dün)
    Sağolsun yardımcı oldu.
    Bakalım kaç günde gelicek.

• Yok yok ben tadinda birakmayi ogrendim artik :) 50 TL uzerine cikmayi dusunmuyorum. Zaten underground rap agirlikli dinliyorum. Malum cok profesyonel kayitlar olmuyor. 320kbps mp3 az bulunuyor.
  • cx 200 almış bulundum

yurtiçi kargo yetkilileri bi getirebilirse görebileceğim nasıl olduğunu...

dhl'le yurtdışına parça gönderiyorum 26 saatte gidiyor!
    4 gündür istanbuldan bursaya bi kulaklığı getiremediler!!!
  • Ertesi gün gelmesi lazım bir sorun olma ihtimali yüksek.
  • Evet muhtemelen bir sorun oluşmuştur.
    Ertesi gün yahut en geç iki gün sonra eline ulaşması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaghrie

cx 200 almış bulundum

yurtiçi kargo yetkilileri bi getirebilirse görebileceğim nasıl olduğunu...

dhl'le yurtdışına parça gönderiyorum 26 saatte gidiyor!
    4 gündür istanbuldan bursaya bi kulaklığı getiremediler!!!

bazen hepsiburada da böyle sorunlar olabiliyor.Ama kulaklıktan yana bi şüphen olmasın gayet güzel
  • sonunda geldi kulaklık gayet memnunum, baslar süper, kablo da dayanıklı duruyor.

Laptopta kullanmaya çekiniyorum. birşey olur mu acaba?

Eski sennhesir mx kulaklığımı (düşük bi model) 2 senedir mp3 çalarla kullanıyordum, laptobla 2 hafta kullanım sonrası sol kulaklık bozuldu.
    böyle bir sorun bunda da olur mu acaba?
  • Belki laptopda kullanırken kablo girişi rahat değilse , kıvrılıyorsa falan sorun olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 4 Şubat 2010; 12:21:17 >
  • GG'dan 50 tl ye pmx 100 sipariş verdim.
    Adam metan bandrolu var dedi. Kulaklık gelsin neticeyi yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 5 Şubat 2010; 20:25:05 >
  • Philips SHE 7750 kulakiçi kulaklık konusunda görüşünüz nedir?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=520&productid=bd84127
  • 30 küsür liraya kulakiçi istersen eğer bence Ep430 fakat biaz daha çıkarım 60 küsür liraaya Ep630 drim ben basslarıda ses kaliteside çok gü<el bu siteden incele öle karar verhttp://creativeci.wordpress.com/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.