|
Bildirim
|
31 olmus gidiyorum..
Gecmisten alip yanima koyamadigim 18'imi cebimde her zaman az olan paranin tek sigaraya yettigini..Evimde olmayan Pc'lere ozendigimi,kizakli telefonlara hayran oldugumu. Onden sen cik askim biri gorurleri,arkadaslarimla sık bulustugum zamani,Kendi kendime hat alabildigimi,gelen askerlik gunumu,ilk opucugumu,bir ay yetmeyen 5000 smsi bakmadan yazdigim tuslu telefonu. Basit ama her yeri ani kokan o eski mekanlari. Lise onunde kiz bekleyislerini, 99 depremini, İlk kez yakinim olusune tanik oldugumu. Annenneme veda edisimi ve daha nicelerini.. Artik bunlari duymuyor ve konusmuyorum. Bir elimde koca bir cinar,diger elimde simdi ki ben var. Tipki sonbahar da renksizlesen yaprak gibi uzerime dokuluyor tum yasim. Saclarim cansizlasti,sakalimda beyazlar olmaya basladi. Kilo aldom. Sorunlarim cogaldi.. Yoruldum. Yasamin neresinden tutsam elimde kaliyor.. O yuzden.. Zamani gerekliliklerine yerine getirmek veya gereklileein zamanina geri donmek kaliyor elinde. Ama; donemiyorsun cunku yaslaniyorsun.. Selam olsun icimdeki kiremit renkli o cocuga.. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cold459 -- 10 Ekim 2018; 23:33:51 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 10 Ekim 2018; 23:37:36 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|