Şimdi Ara

30 yaş üstü forumdaşlar kendilerini yaşlı hissediyorlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya da şunu merak ediyorum , 20 yaşındayken falan "30 yaşına gelince ayvayı yedik , artık yaşlandık" diye düşünüyor muydunuz?

• 31 olmus gidiyorum..

Gecmisten alip yanima koyamadigim 18'imi cebimde her zaman az olan paranin tek sigaraya yettigini..Evimde olmayan Pc'lere ozendigimi,kizakli telefonlara hayran oldugumu.

Onden sen cik askim biri gorurleri,arkadaslarimla sık bulustugum zamani,Kendi kendime hat alabildigimi,gelen askerlik gunumu,ilk opucugumu,bir ay yetmeyen 5000 smsi bakmadan yazdigim tuslu telefonu.

Basit ama her yeri ani kokan o eski mekanlari. Lise onunde kiz bekleyislerini, 99 depremini, İlk kez yakinim olusune tanik oldugumu. Annenneme veda edisimi ve daha nicelerini..

Artik bunlari duymuyor ve konusmuyorum.

Bir elimde koca bir cinar,diger elimde simdi ki ben var.

Tipki sonbahar da renksizlesen yaprak gibi uzerime dokuluyor tum yasim.

Saclarim cansizlasti,sakalimda beyazlar olmaya basladi. Kilo aldom. Sorunlarim cogaldi.. Yoruldum. Yasamin neresinden tutsam elimde kaliyor..

O yuzden.. Zamani gerekliliklerine yerine getirmek veya gereklileein zamanina geri donmek kaliyor elinde. Ama; donemiyorsun cunku yaslaniyorsun..

Selam olsun icimdeki kiremit renkli o cocuga..
  • Evet hissediyorum. Sene seneyi aratır derler doğruymuş. Bizatihi yaşıyorum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Evet hissediyorum. Sene seneyi aratır derler doğruymuş. Bizatihi yaşıyorum bunu.
    Biraz daha detaylı olabilir misin hoacm
  • Yaşım 38 oldu evet hissediyorum örnek olarak eskiden mahallede ki çocuklar abi falan derdi şimdi amca diyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 34 yaşındayım kardeşim yaşlanma hızımın arttığını düşünüyorum.Malum ekonomik sorunlar,geçim derdi vs insanı daha hızlı yıpratıyor.
  • benimde merak ettiğim bir konuydu aslında. Nedense 30 dan sonra yaşlılığın başladığını benimsemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cold459 -- 10 Ekim 2018; 23:33:51 >
  • 2014 ü arıyorum. 2014te 2010 , 2010da 2005i 2005te 2000i özlüyordum :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 yaşındayım. Hala 25-30 arası hissediyorum. Son bir kaç seneye kadar yaşımı hiç göstermediğim söylenirdi. Şimdi kimisi yanii diyor, kimisi hala göstermiyorsun diyor.

20'li yaşlardayken 30'u gözümde büyütmüyordum açıkcası. Çok şükür hala fiziki olarak ağır bir fark hissetmiyorum spor yaparken gezerken tozarken...

Ha ama dezavantajları da var. 20'lerin başındaki kızlar veya üni okuyan kızlar çocuk geliyor. Daha okulu bitecek, işe başlayacak vb. diye veya okul, ders muhabbetler sıkacak düşüncesi oluyor, sıkıyor da gerçekten.

E napalım diyorsun, 25+'ya bakalım diyorsun. Tabii ki çevreyle de alakalıdır ama benim çevremde,karşılaştıklarımda 25+ yaş olup kendini salmamış veya bir şeyleri fazla fazla yaşamamış kıza denk gelmedim.

Böyle bir araftasın yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 10 Ekim 2018; 23:37:36 >
  • Maalesef hissediyorum ki otuzlu yaşların bitmesine 1 yıl kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

Ya da şunu merak ediyorum , 20 yaşındayken falan "30 yaşına gelince ayvayı yedik , artık yaşlandık" diye düşünüyor muydunuz?

Sorma kardeş ya biz forum'un azınlık grubuyuz yani bizi üzmeyin ben 41 yaşındayım ne zaman öleceğimi Allah bilir ama yolun yarısını geçtik galiba

• 31 olmus gidiyorum..

Gecmisten alip yanima koyamadigim 18'imi cebimde her zaman az olan paranin tek sigaraya yettigini..Evimde olmayan Pc'lere ozendigimi,kizakli telefonlara hayran oldugumu.

Onden sen cik askim biri gorurleri,arkadaslarimla sık bulustugum zamani,Kendi kendime hat alabildigimi,gelen askerlik gunumu,ilk opucugumu,bir ay yetmeyen 5000 smsi bakmadan yazdigim tuslu telefonu.

Basit ama her yeri ani kokan o eski mekanlari. Lise onunde kiz bekleyislerini, 99 depremini, İlk kez yakinim olusune tanik oldugumu. Annenneme veda edisimi ve daha nicelerini..

Artik bunlari duymuyor ve konusmuyorum.

Bir elimde koca bir cinar,diger elimde simdi ki ben var.

Tipki sonbahar da renksizlesen yaprak gibi uzerime dokuluyor tum yasim.

Saclarim cansizlasti,sakalimda beyazlar olmaya basladi. Kilo aldom. Sorunlarim cogaldi.. Yoruldum. Yasamin neresinden tutsam elimde kaliyor..

O yuzden.. Zamani gerekliliklerine yerine getirmek veya gereklileein zamanina geri donmek kaliyor elinde. Ama; donemiyorsun cunku yaslaniyorsun..

Selam olsun icimdeki kiremit renkli o cocuga..

• Otuz yaşında insanlar 19 yaşında kızlarla birlikte oluyorlar o yüzden bence bu soruyu kızlarımıza sormamız lazım :)

• Hissediyorum saçlarımda sakalımda beyazlar çıktı yaş 30, ama 20 yaşıma dönmek istemem açıkçası, ama imkan olsa 1998 yılına dönmek isterdim 10 yaşındaydım hayat çok güzeldi 2018 yılında 10 yaşıma dönmek istemem ayrıca.

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    Olmuyorlar 19 yaşında kızlar 30 yaşında erkeklere bakıyorlar doğanın kanunu bu, 20 yaşımdayken yaşıtım 100 kızdan anca 5 tanesi bakardı yaş 30 oldu 19 luk kızların geneli bana bakıyor hatta yanında sevgilileri olmasına rağmen, aynı oranda 29-30 yaşındaki kızlar yine bana bakmıyor 40 yaşındaki erkeklere bakıyor, sebebini bilmiyorum ama böyle.

Mesela genç 20 yaş erkekler hatta 30 da olabilir 40 yaş kadınlara bakıyor, mesela 30 yaşındayım cinsel partnerim olsa ya 20 lik kız isterim yada 40-45 arası isterim yaşıtım pek istemem.

Çok saçma aslında ama böyle yani

• Yaşım 30 ve son iki yıldır kendimi çok yaşlı hissediyorum ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 yaşında olmama rağmen ben bile yaşlı hissediyorum kendimi.
  • Ucundayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 32 yaşındayım. Yıllardır bu forumdayım. Ben her yaşın ayrı yeri olduğuna inananlardanım. Bahsettiğiniz gibi bir çok heyecan verici durumlarda yaşadım, kavgalarda, aşklarda, arkadaşlıklarda... Hayat şimdi de güzel, eşimle, 7 aylık oğlumla ama şu forumda sırf bizlere özel bir bölüm olsun isterdim. Atıyorum 5 yıldır üye olmayanın yazamadığı, yaş sınırı olan, gerçekten forumun eski hallerini özleyen kesim için, "Konu Dışı VIP" gibi bir bölüm açıp gönlümüzü alabilirlerdi. Bu gidişle bir çok akranımız gibi zamanla bizlerde uzaklaşacağız buralardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knight bölümünde resimlerim var 16-17 yaşındayken şimdi 29 Yaşındayım zaman ne cabuk geciyor ama yaşlı hissetmiyorum kendimi aksine genç hissediyorum hala beni görende 22 yaşında sanıyor gerci ama ,eski günleri özlüyorum knight bölümünü özlüyorum,arkadaşlarımı özlüyorum,ilk okulu özlüyorum ,ilk okulun önünden gecerken hüzünleniyorum durup izliyorum falan icime sanki kelebekler giriyor değişik şeyler hissediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.