Şimdi Ara

300 Tl Kadar Mp4 Player Tavsiyesi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony X1051 satıyorum biraz bütçeni yükseltebilirsen, çok acelesi yok ilan açmıyorum henüz detayları öğrenmek için PM atabilirsin.
  • tamam.
  • Sony fan boyu ? Biraz oku yeter aslan parçası.
    quote:

Orijinalden alıntı: ayhancansu09

Sony fanboy'u

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

2.el 300e felan bulabilirsen kaçırma a845i. forumda 1-2 kişi satıyordu ama sonra geri çekmişler tabi =)

• Hobaaa... Kral'ı kızdırdık galiba Tamam okuyayım. Ne okumamı tavsiye edersiniz...

quote:

Sony fan boyu ? Biraz oku yeter aslan parçası.
    quote:

Sony fanboy'u

quote:

2.el 300e felan bulabilirsen kaçırma a845i. forumda 1-2 kişi satıyordu ama sonra geri çekmişler tabi =)

• quote:

Orijinalden alıntı: met2505

madem müzisyensiniz ve metalcisiniz, önce kulaklığınızı seçin, player seçmek kolay

ekleme: ben de cowon s9 eya j3 öneriyorum, sıfır almak için şartlandırmayın kendinizi. ikinci el alın, sıfırını alacağınız fiyata sıfır gibisini + ondan daha iyisini alın.

Aslında 2. el çok daha iyi aletler bulunuyor ama garanti sıkıntısı oluyor ve elimde patlamasından korkuyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

quote:

madem müzisyensiniz ve metalcisiniz, önce kulaklığınızı seçin, player seçmek kolay

ekleme: ben de cowon s9 eya j3 öneriyorum, sıfır almak için şartlandırmayın kendinizi. ikinci el alın, sıfırını alacağınız fiyata sıfır gibisini + ondan daha iyisini alın.

Aslında 2. el çok daha iyi aletler bulunuyor ama garanti sıkıntısı oluyor ve elimde patlamasından korkuyorum:)

son karar sizin tabiki. ben sadece öneri de bulundum

• quote:

Hobaaa... Kral'ı kızdırdık galiba Tamam okuyayım. Ne okumamı tavsiye edersiniz...

quote:

Sony fan boyu ? Biraz oku yeter aslan parçası.
    quote:

Jules Verne, Denizler altında 20bin fersahfelan ?
    Sony fanboy'u

quote:

• Dikkatli kullanırsın bişey olmaz korkma okadar

• Kötü kullanmıyacağımdan eminim ama piyasada çok üçkağıtçı var kimden alıcam vs. o başlıbaşına bir problem zaten sipariş ile ilgili problemlerden bıktım ipod nano buldum bayağı uygun kullanıcıların yourmlarını alabilirmiyim?
  • kaçıncı nesil?
  • 5.nesil
  • ipodum var diye hava atarsin al nolcak =)
  • Hava ile işim olmazda :) fiyat aralığını yükselttim biraz erteledim stüdyo provaları vs. hepsine yetişemiyorum biraz daha bekliyeceğim Tavsiyeler İpod Classic nasıldır Touch mu tavsiye edersiniz ? yada touch mu classic mi ?
  • Hocam bu kadar kararsız olma yaw

Touch daha avantajlı Classic'e göre... Ama ben genede J3 yada S9 öneririm...
  • cowon fan boy
    quote:

Hocam bu kadar kararsız olma yaw

• Büyüceksin, yavaş yavaş öğrenceksin bu işleri acele etme

quote:

cowon fan boy
    quote:

Hocam bu kadar kararsız olma yaw

• arkadaşlar ben de ses kalitesi güzel olan bir taşınabilir medya oynatıcı arıyorum (mp3/mp4 fark etmez) archos 2 visionı beğendim (16 gb dahili hafıza ve arttırılabilir hafıza desteği beğenmemi sağladı) ancak şarj süresi biraz kısa geldi açıkçası, arttırılabilir hafızalı; ses kalitesi iyi olan ve şarjı da çok mükemmel olmasa bile iyi giden bir ürün öneriniz var mı?
  • Son olarak İpod kullanıcılarına ve test etmişlerine soruyorum İpod Classic ile Touch arasındaki ses farkı nedir Touch daha önce kullandığım iphone ile ses kalitesi aynımıdır ? yani iphone ile touch arasında ses farkı varmıdır ve touch ile classic arasında varmıdır ?
  • quote:

Son olarak İpod kullanıcılarına ve test etmişlerine soruyorum İpod Classic ile Touch arasındaki ses farkı nedir Touch daha önce kullandığım iphone ile ses kalitesi aynımıdır ? yani iphone ile touch arasında ses farkı varmıdır ve touch ile classic arasında varmıdır ?

Kendi beğenilerime göre cevap vereceğim..
    Ben ne ipod classic in nede touch ın sesini beğenmedim..
    Classic 7. nesildi.. Touch dan daha iyiydi ama o fiyata daha iyi birçok alternatif var..
    Touch 3. nesil kullandım.. Sesini hiç ama hiç beğenmedim.. Sadece multimedia özellikleri güzeldi..
    Hangi iphone u kullanıyorsunuz yazmamışsınız ama iphone 4 bariz daha iyi..

Edit: Film izlemeyi düşünerek mp4 almak istiyorsanız S:flo2 yada (yani) Teclast T51 tavsiye ederim..
    Hem ses hemde görüntü yönünden fazlasıyla tatmin eder..
    Kulaklık çıkışından bası biraz az veriyor bana göre.. Belirteyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 20 Şubat 2011; 0:47:12 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.