Şimdi Ara

3000 tl sessiz oyun bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cümleten selamın aleyküm arkadaşlar,

Ramazan ayının ilk haftası sistemi almayı planlıyorum.Vatan kayseriden alınacaktır sistem
    Ben yeni donanımlar hakkında fazla bilgi sahibi değilim,forumu biraz araştırdım.sistem tavsiyeleri adlı konuları okudum.
    Son olarak da sizde tavsiye bekliyorum,sonuçta bir kere alacağım bu makineyi ve hataya düşmek de istemem
    İsteğim oyun performansında sıkıntı olmayan,Günün büyük bölümünde çalışıp sıkıntı çıkarmayacak özellikle sessiz ve ısıma probleminin mümükün olduğunca olmadığı bir sistem olacak.Bütçem kasa için 3000 tl.

-ayrıca monitör de tavsiye ederseniz sevinirim.(3000 tlye monitör dahil değil orta yollu,oyuna ideal bir monitör)

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.İyi forumlar iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: x245x

Öncelikle cümleten selamın aleyküm arkadaşlar,

Ramazan ayının ilk haftası sistemi almayı planlıyorum.Vatan kayseriden alınacaktır sistem
    Ben yeni donanımlar hakkında fazla bilgi sahibi değilim,forumu biraz araştırdım.sistem tavsiyeleri adlı konuları okudum.
    Son olarak da sizde tavsiye bekliyorum,sonuçta bir kere alacağım bu makineyi ve hataya düşmek de istemem
    İsteğim oyun performansında sıkıntı olmayan,Günün büyük bölümünde çalışıp sıkıntı çıkarmayacak özellikle sessiz ve ısıma probleminin mümükün olduğunca olmadığı bir sistem olacak.Bütçem kasa için 3000 tl.

-ayrıca monitör de tavsiye ederseniz sevinirim.(3000 tlye monitör dahil değil orta yollu,oyuna ideal bir monitör)

orta yollu monitör alacağına toplam şöyle yapalım sana bak

MSI
    Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    398 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    620 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    232 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 300WR GAMING ATX MidT PENCERELİ SİYAH KASA
    199 TL

CORSAIR
    VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
    155 TL

ASUS
    GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2B 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI
    900 TL

SAMSUNG
    120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
    229 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_91352145/f_//tm.htm

ASUS
    23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR
    430 TL

monitör son zamanların en iyi f/p ' si HDMI li bir IPS monitörü bu paraya kaçırmayın çok kalmaz zaten yakında stokları biter.

Toplam : 3350 TL

Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.

Tartışmasız bu paraya en iyi intel - nvidia sistemdir.

• çok teşekkür ederim.listeme alıyorum hemen inceleyip aklıma takılan bişey olursa sorarım
  • sıvı soğutma iyi gider o sisteme
  • x245x X kullanıcısına yanıt
    Hocam sessiz kasa istiosan işlemci soğutucusu şart 100 tllik falan orta yollu bi işlemci soğutucuyuda fiyata eklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi z97 gaming 3

İ5-4690k

Seidon120v

Msi gtx780

Seagate barracuda 7200 rpm 1 tb disk

Zalman z11 plus+corsair hx750 yada corsair 400r

Gskill 2x4 1600mhz ram

Monitör olarak çok bilgim yok.bocekgrafik adlı arkadaşa danışmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğutucu olarak hangi modeli almalıyım peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Öncelikle cümleten selamın aleyküm arkadaşlar,

orta yollu monitör alacağına toplam şöyle yapalım sana bak

MSI
    Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    398 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    620 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    232 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 300WR GAMING ATX MidT PENCERELİ SİYAH KASA
    199 TL

CORSAIR
    VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
    155 TL

ASUS
    GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2B 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI
    900 TL

SAMSUNG
    120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
    229 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_91352145/f_//tm.htm

ASUS
    23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR
    430 TL

monitör son zamanların en iyi f/p ' si HDMI li bir IPS monitörü bu paraya kaçırmayın çok kalmaz zaten yakında stokları biter.

Toplam : 3350 TL

Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.

Tartışmasız bu paraya en iyi intel - nvidia sistemdir.

Bu sistem için Z97 GAMING 5 gereksiz mi olur yoksa bütçe için mi GAMING 3 ü tercih ettiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaesterAemonTargaryen

Bu sistem için Z97 GAMING 5 gereksiz mi olur yoksa bütçe için mi GAMING 3 ü tercih ettiniz?

farketmez

farkını veriyorum diyorsan 5 al
  • Hocam tavsiyenizle bu sistemi almaya karar verdim,eksiği gediği var mıdır diye son bi sorayım.örneğin işlemci soğutucusu sıvı soğutma vs dendi lüzumu varsa onu da eklemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x245x -- 21 Haziran 2014; 21:55:03 >
  • quote:

Hocam tavsiyenizle bu sistemi almaya karar verdim,eksiği gediği var mıdır diye son bi sorayım.örneğin işlemci soğutucusu sıvı soğutma vs dendi lüzumu varsa onu da eklemek isterim.

al ve memnuniyetini belirt aldıktan sonra

• Aklıma takılan birşey var.

Ekran kartı gtx770 yerine R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı alsam fiyat farkına değer bir performans artışı olur mu acaba ?
    Olur ama amd önermez o arkadaş. 290 - gtx780'in rakibi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 22 Haziran 2014; 2:21:16 >
  • önermem sebebi nedir peki ? AMD eğer çok daha iyiyse onu alırım
    Dediğim gibi 290 zaten 770'in değil 780'in rakibi yani 770'den daha iyi bir kart. Neden önermediğini de o arkadaşa sor bilemiyorum :).
  • Kartı 290 yapıyorum o zaman ve sistem tamamlanıyor.teşekkürler yardım eden herkes için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.