Şimdi Ara

(31 ekim) A101 3'lü sos paketi 13 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
7.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Heinz mayonez çeşitlerinin Türkiye üretimi olanları,Bim ketçap ve mayonezlerini üreten Assan Gıda tarafından aynı üretim bantlarında üretilmektedir.Assan Gıda kim derseniz Burger King, Dominos pizza,Pizza hut,Arbys,Popeyes,Sbarro,KFC gibi firmaların ketçap mayonez vb soslarının tedarikçisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın aldırmayın çalıştığım için söylüyorum.Firmalar 10 TL üzeri olduğu için A101'e özel üretiyor bunları.Yani normalde aldığınızdan kat kat daha kalitesiz maddelerden yapılıyor bu ketçap mayonez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 1 Kasım 2020; 23:5:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • androidmakaleniz kullanıcısına yanıt

Ketçapta Heinz,mayonezde Hellmann's,hardalda Delizia,Özyer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Talk

Tat ketçap 400 gr fiyatı 7,95 tl
    https://www.migros.com.tr/tat-ketcap-400-g-p-f893c4

Tat mayonez 330 gr fiyatı 9,95 tl
    https://www.carrefoursa.com/tr/tat-mayonez-330-g-p-30096970

Tat acı sos 100 ml fiyatı 8,95 tl
    https://www.a101.com.tr/market/tat-sos-aci-biber-100-ml/

Pişmiş kelle gibi bu fiyat çok diyorsun bir de

Alıntıları Göster

Tat markasına göre bence fiyat pahalı.Sen tat markasına 26.90 yada 12.95 vermek istiyorsan git fırsat diye al ama ben keriz değilim dostum.O gramajdaki ürünün o kalitedeki markaya 26.90 ve 12.95 benim için yüksek. Gider şoktan tadı daha efsane olan tat markadan düşük kaliteli olmayan vatan marka büyük boy ketçap mayonezi mi alır yanınada acı sosu ayrı alırım uzun vadede daha kârlı tüketirim. Anlatılmak istenen zaten düşük ve kalitesiz ürünleri bu fiyatlara bizlere fırsat diye sunulması ve bizim artık bunu gerçekten fırsatmış gibi görmemiz. Herkesin bütçesi iyi olsa kimse zaten heinz calve den aşağı bir ürün kullanmaz.Ülkedeki gelir ve ekonomi durumunu özetlediğimizde fiyat performansa odaklanmak daha mantıklı olacaktır.Pişmiş kelle de iyidir söğüş tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Boza sevenler için: A101'e yarım saat önce uğradığımda Hanımdan adı altında 5,95 TL'ye 1 lt Boza gördüm. Besin değerleri kısmından Balaban boza olduğunu düşünmüştüm, doğruymuş. Balaban boza yazmıyor ama İşletme Kayıt no. Balaban Bozaya ait.

Dünden önce yerel bir markette Balaban bozayı 11,5 TL'ye gördüm. Her şeyde olduğu gibi bunda da fiyatlar artmış. Sürekli olarak geleceğini sanmam, çok seven varsa fazla alabilir.

vefa 'dan şaşmamak gerek
    ya da vefa ile aynı kalite diyorsaniz, denenebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryanbenjamin

Tat markasına göre bence fiyat pahalı.Sen tat markasına 26.90 yada 12.95 vermek istiyorsan git fırsat diye al ama ben keriz değilim dostum.O gramajdaki ürünün o kalitedeki markaya 26.90 ve 12.95 benim için yüksek. Gider şoktan tadı daha efsane olan tat markadan düşük kaliteli olmayan vatan marka büyük boy ketçap mayonezi mi alır yanınada acı sosu ayrı alırım uzun vadede daha kârlı tüketirim. Anlatılmak istenen zaten düşük ve kalitesiz ürünleri bu fiyatlara bizlere fırsat diye sunulması ve bizim artık bunu gerçekten fırsatmış gibi görmemiz. Herkesin bütçesi iyi olsa kimse zaten heinz calve den aşağı bir ürün kullanmaz.Ülkedeki gelir ve ekonomi durumunu özetlediğimizde fiyat performansa odaklanmak daha mantıklı olacaktır.Pişmiş kelle de iyidir söğüş tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    boş yapma, kanıtlar önüne gelince kıvırır oldun, bul 13 lira altına, getir paylaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Meow

Heinz mayonez çeşitlerinin Türkiye üretimi olanları,Bim ketçap ve mayonezlerini üreten Assan Gıda tarafından aynı üretim bantlarında üretilmektedir.Assan Gıda kim derseniz Burger King, Dominos pizza,Pizza hut,Arbys,Popeyes,Sbarro,KFC gibi firmaların ketçap mayonez vb soslarının tedarikçisidir.
    calve 'nin cam kavanoz ingiliz üretimi olanları var, en kalitelisi onlar sanırım.

• Başkan nerde çalışıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Balaban bozasını da seveni çok, ekşide 4 sayfa yorum yapılmış.. Bim, şok vb. marketlere gelen uygun fiyatlı ama lezzetsiz bozalardan değil. Normal satış fiyatı 11-12 TL'ye çıkmış, yarı yarıya fark var. Epeydir Balaban boza içiyorum. Vefa boza bir kez almıştım ama tadı bana değişik geldi. Fiyatı da uçmuş zaten, migrosta raf fiyatı 18 TL görünüyor. Tabi bozadan bozaya içeriği ve tadı da epey değişiyor. Vefa bozasında sadece darı irmiği var, Balaban'da darı ve mısır unu, bazısında darı, mısır ve buğday unu.

Balaban'ın içindekiler ve besin değeri kısmı:

(31 ekim) A101 3'lü sos paketi 13 TL

• Avanta A kullanıcısına yanıt
    deneyelim o zaman

• A101 hocam

• heinz acı sos çok başarılı bu nasıldır acaba

• Hocam dediğiniz olay market markası ile üretilen ürünler için geçerli.

Yani bozadan bahsediyorlar, Balaban boza kendi markası ile Bim'e yaptığını kesinlikle aynı kalitede yapmıyor. Mutlaka ekonomikleştirecek alternatifleri deniyor. Bu aynı şekilde Assan gıdanın yaptığı soslar içinde geçerli, Heinz ile Bim etiketine aynı kalitede üretimi yapmıyor. Aynı fabrikadan, aynı banttan çıkıyor diye ürünlerin aynı kalitede olduğunu sananlar maalesef yanılıyorlar. Hijyen koşulları, temizliği vs. elbette aynı kalitededir ancak ürün aynı kalitede değil.

Ancak Tat ketçap etiketi var ise A101'de satılan ile Migrosta satılan ürün arasında kalite farkı olduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum, ben de bu sektöre yakınım, hiç böyle bir şey duymadım. Firmalar markası etkilenmesin diye zaten, aynı fabrikada kendine ait 3-4 marka ürün üretiyor.

Bu arada konu sahibi arkadaşa teşekkürler, bence 2 üründe gayet avantajlı fiyat, gidip alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 2 Kasım 2020; 11:51:57 >

• demir67 kullanıcısına yanıt
    Yıl olmuş 2020 hala müslüman olanlar vardan bile daha saçmaymış hocam, hiç karşılaşmamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmutti

Hocam dediğiniz olay market markası ile üretilen ürünler için geçerli.

Yani bozadan bahsediyorlar, Balaban boza kendi markası ile Bim'e yaptığını kesinlikle aynı kalitede yapmıyor. Mutlaka ekonomikleştirecek alternatifleri deniyor. Bu aynı şekilde Assan gıdanın yaptığı soslar içinde geçerli, Heinz ile Bim etiketine aynı kalitede üretimi yapmıyor. Aynı fabrikadan, aynı banttan çıkıyor diye ürünlerin aynı kalitede olduğunu sananlar maalesef yanılıyorlar. Hijyen koşulları, temizliği vs. elbette aynı kalitededir ancak ürün aynı kalitede değil.

Ancak Tat ketçap etiketi var ise A101'de satılan ile Migrosta satılan ürün arasında kalite farkı olduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum, ben de bu sektöre yakınım, hiç böyle bir şey duymadım. Firmalar markası etkilenmesin diye zaten, aynı fabrikada kendine ait 3-4 marka ürün üretiyor.

Bu arada konu sahibi arkadaşa teşekkürler, bence 2 üründe gayet avantajlı fiyat, gidip alırım.

Yağ içinde aynı şey söyleniyor,yani mağazaya özel üretim diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.