25 Eylül 2024 | 41/310 Bugünü hatırlamıyorum ama bir miktar çalışma çıkartmıştım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 26 Eylül 2024; 21:0:58 > |
310 Günde İTÜ MAKİNA (8. sayfa)
-
-
26 Eylül 2024 | 42/310
3.40 saatlik bir çalışma. Full logaritma çalıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 26 Eylül 2024; 21:15:24 > -
Kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: selimgero
Kolay gelsinSağolasın, iyi çalışmalar.
-
27 Eylül 2024 | 43/310
3 saatlik bir çalışma. Yine logaritma çalıştım ve yarın logaritma bir aksilik olmazsa bitecek. Sonra sırayla kimya, biyoloji ve fizik derslerinin ilk konularını bitireceğim 12. sınıf. 1 haftalık bir ara girince konulardan biraz geri kaldım fakat toparlarım.
Pazartesi günü okulumun yurduna başlıyorum. Yukarı bir arkadaşla bahsi geçmişti bu mevzunun, gitmemeye karar kılmıştım fakat artı eksi yönlerini düşündüm ve gitmeye karar verdim. Artık sürecim yurtta devam edecek.
Ayt matematik için orijinal ve acil aldım. İkisi de kaliteli kaynaklar, bu iki kaynağı bitirdiğim zaman ayt matta iyi seviyelere geleceğimi düşünüyorum. İleri yönelik plan yapmayı sevmem ama bu kitaplar bitince muhtemelen ayt mat adına sadece youtube'dan giderim fakat daha çok var o zamanlara. Çokta değil aslında birkaç ay. Düşününce 9 ay sonra falan bütün bu serüven bitmiş olacak. Ömrümüzün sonuna kadar yks var gibi geliyor fakat düşününce 9 ay gerçekten. 9 ay sonra farklı bir hayata geçiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 27 Eylül 2024; 21:35:34 >
-
-
Hocam tyt mat icin kitap devam ettiriyo musunuz? -
Tyt matematiğe daha hiç ciddi olarak başlamadım. Yani hiç baştan sona bitirme olayına girmedim. Fakat oradan buradan konuları biliyorum, bir ay sonra falan tyt matematiğe başlayacağım sorun olmazsa. Yani ettirmiyorum fakat ettirecek olsam orijinal gibi bir kaynak seçerdim.
-
Anladım hocam, programı mahvetmeyecekse şimdiden başlayıp ufak ufak ilerletseniz sanki daha iyi olur. Biliyosunuz tyt mat bitmeyen bir ders, ne kadar erken o kadar iyi gibi duruyor. -
Programım şuan full 12 gidiyor çünkü araya 1 haftalık ara girdi maalesef. Fakat dediğiniz gibi tyt matı öncelemeyi unutmayacağım, yoksa ileriki zamanlar sıkıntı çıkartacak.
-
Yurda başladığım için günlük yazmaya ara vermek zorunda kaldım. Yarın akşam tekrardan başlayacağım aksilik çıkmazsa. Herkese iyi çalışmalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 29 Eylül 2024; 20:39:54 > -
Kral nereye yerleştin be ya. Ayrıca kolay gelsin sana da -
Yan ranzama :D -
İnşaAllah istediğiniz yerlere gelirsiniz hatta daha bile Hayırlısı olur hayatınız boyunca. Tutumunuzu çok beğendim başarılar. Kendi eksiklerinizi kabul etmeniz sadece sınavda değil İnşaAllah hayatta da başarı sağlayacaktır size.
Acaba tyt ayt birkaç kanal ve sb/deneme kaynak önerebilir misiniz? Ben de bu sene tekrardan gireceğim normalde 21 girişliyim ama çalışmadığım için istemediğim yere girdim. Tekrardan başarılar. -
Yerleştiğim yeri söylersem olduğum yer belli olur ama yurttan memnunum şuana kadar bir sorun yaşamadım. Sana da kolay gelsin :)
-
Yan oda oldu ama o da iyi masalar yan yana en azından ;)
-
Yorumun için teşekkürler. Kaynaklar konusunda pek seçici olmadığımı söylemem gerekir direkt piyasanın en bilinir kaynaklarından alıyorum orijinal, biyotik, aydın gibi. Onun dışında pek bir bilgim yok açıkçası. Başarılar.
-
Her Şey Yeniden
-
Teşekkür ederim hocam
-
Uzun zamandır buralarda yoktum. Aylar önce başladığım günlüğüme artık son vermiş bulunuyorum, kendimce sebeplerimden dolayı. Eğer süreç benim için başarılı olursa buralara tekrar döneceğim. Fakat eğer olmazsa muhtemelen bu son mesajım olur. İnşallah herkes hayatta güzel bir yol bulur ve vatana millete hayırlı işlerde çalışmak için güzel üniversitelerde okur. Hayatınızda başarılar dilerim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X