Şimdi Ara

32.000,00 ₺ Doğan ilanına gelen cevap. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
13.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olurmu canım o dönem fiyatları gayette alınabilir fiyatlardı tofaşlarında taunuslarında, milletin parası varmışki peynir ekmek gibi almışlar hala biniyolar, üretimden kalkmaysa tofaşta üretimden kalkık, ama dandik tasarımı tercih etmişler, onun yerine amerikan tipi türk arabasını tercih etselerdi.
  • 10 milayara da tofaş var ama tabi yıla göre eskimiş çürümüş, bu attığınız araçta aynı tenekeden ama adam bakmış mis gibi yapmış, bi araba boyamak 3k olmuş ustalar birssürü para istiyo,
  • Amerika'da bedava versen bu aracı teşekkür ederim ama maalesef bu arabayı koyabilecek bir yerim yok sizde kalabilir der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: web programcısı

10 milayara da tofaş var ama tabi yıla göre eskimiş çürümüş, bu attığınız araçta aynı tenekeden ama adam bakmış mis gibi yapmış, bi araba boyamak 3k olmuş ustalar birssürü para istiyo,
    anlaşılmayan şey şu ki 10 bin liralık arabaya 20 bin masraf yapıp 30 bine satacaksa niye o adamdan alayım bende 10 bine alır kendi kafama göre yaptırırım 20 bine
  • Bu dayılar gerçek mi ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim baktım sahibindene, bundan daha pahalı olanlarda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    sizin troll kriteriniz küfür hakaret sanırım.. alakasız yorumuna gelince ülke gündemi konularındaki yorumlarına bak... senin dediğin gibi olsa 2-3 kere süresiz çizmezlerdi..
  • 50 tane tofaşa bindim hala tofaşk dedikleri kafayı yakalayamadım. Hala teneke hala teneke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulen ne güldüm ya.
    Yalnız 30 veren olur diyeyim
  • 32.000,00 ₺ Doğan ilanına gelen cevap.

• şu tenekelere 5 bin tl bile verilmez şu an jilet endüstrisinde boy göstermeleri gerekirken yollarda geziyorlar hala
  • Güzel yorum yapmış.Hastası çok şu araçların ama o kadarda iticilik mevcut.
  • merak ettim link versene veya başlık

• Hocam motor araca çarpmış, videoyu buldum aşağıda. Olay biraz değişikmiş
    www.hurriyet.com.tr
    Motosikletli şahıs aracına çarptı, sinirden deliye döndü
    https://www.hurriyet.com.tr/video/motosikletli-sahis-aracina-carpti-sinirden-deliye-dondu-40633852

Ne olursa olsun araç sahibini söyledikleri haklı değil.

• 30bin tl'ye 20yıllık corolla alırsın yine tofaş almazsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.