Şimdi Ara

3200 TL bütçeli amd sistem tavsiyesi (sadece kasa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütcem 3200 tl ve amd sistem yapmak istiyorum sadece oyun için önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• Bu bütçeye Intel sistem alman daha iyi olur.

3.250 TL

http://inventus.com.tr

• öneri için teşekkürler
  • O bütçeyle İntel toplarsan daha iyi olur.Ekran kartı indirimde,tek farkı bellek saati biraz düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: alis1963

arkadaşlar bütcem 3200 tl ve amd sistem yapmak istiyorum sadece oyun için önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ORD.OP.PC Onur

O bütçeyle İntel toplarsan daha iyi olur.Ekran kartı indirimde,tek farkı bellek saati biraz düşük.

bu güzel sistem ama paran varsa bütçen işlemcinin k modelinden al derim. işlemci anakart ekran kartı aynılarından alıyorum ama bütçe olmadığından işlemciyi k modelinden alamyorum

• herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar dün gidim vatandan topladım kasayı kendi bildiğimi okudum ama kısmen güzel bir sistem oldu
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    LEON-X biliyon sen bu işi arkadaşın fazla düşünmesine gerek yok bu sistemden daha iyisi olmaz bence.
  • quote:

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar dün gidim vatandan topladım kasayı kendi bildiğimi okudum ama kısmen güzel bir sistem oldu

hangi sistemi topladın parçalar nedir birde resimleri bekliyoruz hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

arkadaşlar bütcem 3200 tl ve amd sistem yapmak istiyorum sadece oyun için önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

220w tdp si olan işlemciye max 95w tdp destekleyen cpu soğutucu vaaay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.