Bildirim
3200 TL bütçeli amd sistem tavsiyesi (sadece kasa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
öneri için teşekkürler -
-
quote:
Orijinalden alıntı: alis1963
arkadaşlar bütcem 3200 tl ve amd sistem yapmak istiyorum sadece oyun için önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
-
-
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar dün gidim vatandan topladım kasayı kendi bildiğimi okudum ama kısmen güzel bir sistem oldu -
LEON-X biliyon sen bu işi arkadaşın fazla düşünmesine gerek yok bu sistemden daha iyisi olmaz bence. -
quote:
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar dün gidim vatandan topladım kasayı kendi bildiğimi okudum ama kısmen güzel bir sistem oldu
hangi sistemi topladın parçalar nedir birde resimleri bekliyoruz hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
quote:
arkadaşlar bütcem 3200 tl ve amd sistem yapmak istiyorum sadece oyun için önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
220w tdp si olan işlemciye max 95w tdp destekleyen cpu soğutucu vaaay
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X