Şimdi Ara

320d motor yaptırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 2002 bir bmw 320d araca 2016 model 320d motoru bmw servısıne gıdıp taktırıla bilirmi saglıklı olurmu ? kaç bin tl ye patlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk64 -- 21 Temmuz 2016; 22:16:12 >

• Imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisteki o motor senin şuanki aracından daha pahallıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

servisteki o motor senin şuanki aracından daha pahallıdır

aracım oldugunu söylemedimki :D sadece eski e46 kasaları çok begeniyorum yeni motorlarda güçlü güzel bi fantazi düşündüm aklımdan :D kaç bin tl dir sizce motorlar ?
  • Motor aktarma elektronik tüm parçaları da dahil edersek 100 milyar parça tutar. Servis saçmalama der, uzatırsanız güvenliği çağırır. Sanayide bu işi yapacak manyak bir usta bulursan en az bir 20 kağıt da o alır. 120 bin liraya mal gibi bir arabanız olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Motor aktarma elektronik tüm parçaları da dahil edersek 100 milyar parça tutar. Servis saçmalama der, uzatırsanız güvenliği çağırır. Sanayide bu işi yapacak manyak bir usta bulursan en az bir 20 kağıt da o alır. 120 bin liraya mal gibi bir arabanız olur.

Çok açıklayıcı bir mesaj sonuna kadar katıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Motor aktarma elektronik tüm parçaları da dahil edersek 100 milyar parça tutar. Servis saçmalama der, uzatırsanız güvenliği çağırır. Sanayide bu işi yapacak manyak bir usta bulursan en az bir 20 kağıt da o alır. 120 bin liraya mal gibi bir arabanız olur.

degerli anlatımınız için çok teşekkürler iyi günler :D KONU KİLİT --------------------------------------------
  • Bu kadar merak varsa 330Ci ya da m3 tarzı bir şeyler alın.
    Motor swaplamak kolay bir iş değildir ve maliyetlidir macera arıyorsanız araştırın biraz
  • grk64 G kullanıcısına yanıt
    Birşey değil, her zaman

• M5 al

• Yanına bi bulgar göçmeni al bulgaristanda 3-5 bin liraya arabayı sıfır yap gel

• F10 520D'nin sandık motoru 27 bin lirayaydı. 100 bin biraz abartı olmuş. Ayrıca zor da olsa mümkünatı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

E46 gibi iğrenç ve çakal kasa bir araca, E90 veya F30 motoru takılmaz, uğraşılsa kısmen eh olabilir ama yazık olur. Zaten 5 tane E46 parası harcanır böyle bir iş için, E46 M3 al daha iyi.

Demeye çalıştığınızı anlıyorum ama m3 320d den 3 kat fazla yakar :) o manada öyle birşeyler düşünmüştüm peki aldığım arabaya sıfır motor yaptırma şansım olurmu sonuçta 2002 model araba olacak motoru bulunurmu kaç bin TL masraf yaparım ?

• ilk önce aracı al sonra konu açkı yardım gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.