Şimdi Ara

325. DÖNEM(aralık 2008) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (408 EFSANE MEHMETÇİK OLDUK) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.834
Cevap
33
Favori
1.661.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 323. dönemden kurtulmuş olmanın sevinci canlılığa sebep oldu

Ya da yavaş yavaş anladık sıranın bize geldiğini...
  • BENCE KESİNLİKLE YUMURTA VE KAPININ AYNI CÜMLEDE KULLANILMASIYLA TARİF EDİLİYOR BİZİM ŞUANKİ HALİMİZ
  • YOK YOK NÖBET İŞİNE BAŞLAMAK İÇİ SANIRIM DAHA ERKEN... HEPNİZE HAYIRLI KANDİLLER BU ARADA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinrecep

323. dönemden kurtulmuş olmanın sevinci canlılığa sebep oldu

Ya da yavaş yavaş anladık sıranın bize geldiğini...

aklı olan gelmesin

• quote:

Orjinalden alıntı: genccotanak

aklı olan gelmesin

Buyur burdan yak...

Ne oldu hemen ilk günden bunalım takılıyorsun?
  • genccotanak KARDEŞE KOCAELİ YARAMAMIŞ SANIRIM ABİ DENİR Mİ ÖYLE LAF YAHUVATAN SEVGİSİ OLAN HERKES GİDECEK O KUTSAL OCAĞA... AKLI OLMAYAN DEĞİL YÜREĞİ OLMAYAN GİTMESİN...(SAĞLIK PROBLEMLERİ DIŞINDA)

• Hayırlı kandiller hepinize arkadaşlar.
  • askerlik geldi çattı
  • feyyzacan KARDEŞ ÇOK KISA VE ÖZ OLMUŞ YA TEST AMACIYLA FALAN MI YAZDIN YOKSA
  • arkadaslar foruma yeni katıldım, oncelikle herkese merhabalar. pazartesi gidip ben de erken sevk icin basvurmayı dusunuyorum. hepimiz icin hayırlısı olsun
  • Hoşgeldin tertip. Hayırlısı olsun.
  • Millet yavaş yavaş gelmeye başlıyor...

Korhanlı kardeşim KİBAR FEYZO dan E.K.K nın (evde kalmış kızlar) anlamını biliyoruz...

Sendeki bu Ö.K.K nın anlamı nedir?
  • Askerlik başlı başına bir engel. Bir belirsizlik olarak önümüzde duruyordu. İnşallah her Türk erkeğinin yaşayacağı bu kutsal görevi bizde hayırlısıyla yerine getiririz. Bugun itibariyle 3 ay 26 gün kalmış askere gitmemize. Zaman uzun gibi gözüksede gün gelecek asker gidecek.
  • arkadaşlar...bu aof büt e kalanlar .. tek dersimiz var.....aralık için yetişebiliyomuyuz........sanırım 25 eylül de son muş başvuru askr........zaten o tarihlerde açıklanıyo sonuç...yani ....bu forumda okuduğuma göre........ankara msb....31 ekim vb...tarih var... bürodan geçici diploma yerine geçicek belge fealn...hallolur mu................benim durumunda olan arkdaşlar ...yardımcı olursa........ona göre işimize bakalım ....olmazsa çünkü ertelicem ....iş muhabbeti için
  • quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Askerlik başlı başına bir engel. Bir belirsizlik olarak önümüzde duruyordu. İnşallah her Türk erkeğinin yaşayacağı bu kutsal görevi bizde hayırlısıyla yerine getiririz. Bugun itibariyle 3 ay 26 gün kalmış askere gitmemize. Zaman uzun gibi gözüksede gün gelecek asker gidecek.

Tertip şafak saymaya başlamadan gün saymayalım tuhaf oldu içim İyice havaya girdik şimdi kısaydı , uzundu telaşı sardı. Hangisi çıkacak bakalım şansımıza. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu arada şu 325. dönem tablomuzu önceki dönemlerinkinden de kapsamlı bi hale getirip yeniden düzenlesek? gerekli bilgiler nelerse verelim. sonuçlarda açıklandığında zamanımız olursa bir istatistikte ekleriz bizden sonrakilere rehber olur :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Bu arada şu 325. dönem tablomuzu önceki dönemlerinkinden de kapsamlı bi hale getirip yeniden düzenlesek? gerekli bilgiler nelerse verelim. sonuçlarda açıklandığında zamanımız olursa bir istatistikte ekleriz bizden sonrakilere rehber olur :)

Fikirlere açığım. Arkadaşlarında katılımı ile beyin cimnastiği yapabiliriz bu konuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincent-

arkadaşlar...bu aof büt e kalanlar .. tek dersimiz var.....aralık için yetişebiliyomuyuz........sanırım 25 eylül de son muş başvuru askr........zaten o tarihlerde açıklanıyo sonuç...yani ....bu forumda okuduğuma göre........ankara msb....31 ekim vb...tarih var... bürodan geçici diploma yerine geçicek belge fealn...hallolur mu................benim durumunda olan arkdaşlar ...yardımcı olursa........ona göre işimize bakalım ....olmazsa çünkü ertelicem ....iş muhabbeti için

Bende bu sene aof bitirdim. Yıl sonu sınavı 31 mayıs-1 haziran arasında idi. 20'sinde sonuçlar açıklandı. 4 temmuzda diplomayı alabildim. Bütünleme sınavları 6-7 eylülde. 20 günde sınavlar açıklansa,diplomayı en iyi ihtimal 6 ekimde alırsın. Aof büroları çıkma belgesi v.s gibi bir belge vermiyor. Diplomayı aldıktan sonra askerlik kararı aldırıp erken sevkini Ankara'ya (15 ekim tarihine kadar) teslim etmen için 9 gün gibi bir süren olacak. Buda Aralık ayına yetişmeni sağlayacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: vincent-

arkadaşlar...bu aof büt e kalanlar .. tek dersimiz var.....aralık için yetişebiliyomuyuz........sanırım 25 eylül de son muş başvuru askr........zaten o tarihlerde açıklanıyo sonuç...yani ....bu forumda okuduğuma göre........ankara msb....31 ekim vb...tarih var... bürodan geçici diploma yerine geçicek belge fealn...hallolur mu................benim durumunda olan arkdaşlar ...yardımcı olursa........ona göre işimize bakalım ....olmazsa çünkü ertelicem ....iş muhabbeti için

Benim de durumum aynı.. Tek dersten büte kaldım.. 10 ekim gibi diplomaları alırız.. 17 Ekim Ankaraya başvuru için son gün diye biliyorum..
    Ayrıca AÖF ye birkaç soru sordum..
    Geçici mezuniyet belgesi veriyor musunuz? cevap : HAYIR
    SInavlar açıklanınca gidip eskişehirden diploma alabiliyor muyuz? cevap : HAYIR
    Peki diplomayı en erken ne zaman alabilirim? cevap : Sınav sonuçları açıklandıktan 15 gün sonra diplomalar büronuza ulaşmış olur...Ancak tasnif işlemleri birkaç gün sürebilir....

• yani liberti ye göre yetişiyo....recep kardeşin acıkladıgına göre zor ..............son gelişmelerden haber ederseniz umarım:D
  • Merak etmeyin yetişirsiniz arkadaşlar. Geçen sene büte kalıpta askere giden çok oldu. Siz şuan sadece tek dersinize konsantre olup hayırlısıyla diplomayı almaya bakın. Gerisi teferruat.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.