Şimdi Ara

3250 - w810i - s88

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3258 - w810i -benq siemens s88 arkadaşlar bu üç model arasında karar veremiyorum hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaffBull -- 13 Haziran 2006; 20:01:11 >

• w810
  • Tartışmasız SE W810i
  • W810İ
  • w810 en iyisi ylnız ben 3250 alırım
  • bende w810 a yakın duruyorum s88 fotoğraf kalitesi oled ekranı ve fiyatıyla cezb ediyo beni açıkcası eksi olarak bi radyo yok
  • kesinlikle açık ve net w810i dururken o teller alıınmaz yazık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Nokia N95
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle 3250
  • 3250 derim ben çünkü bana göre çıkardığı ses hiç bi telefoda yok çok yüksek ve baslı ses çıkarıyo ben daha 1 hafta önce aldım teli ffakat sabahlara kadar telefonla uğraşıyorum kvk dana 12 taksit 888ytl ye aldım.içinden çıkan kulaklık jacklı bve küçük bir mp3 playeri andırıyor.ayrıca işlemci hızı da333mhz symbianın en hızlı teli
    işletim sistemide en yeni versiyonu symbian 9.1 os harika bir telefon dizaynı zaten insanı hasta ediyo şiddetle tavsiye ediyorum başka sorun olursa cvplarım

• tabikide 3250
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3250maniaaa

3250 derim ben çünkü bana göre çıkardığı ses hiç bi telefoda yok çok yüksek ve baslı ses çıkarıyo ben daha 1 hafta önce aldım teli ffakat sabahlara kadar telefonla uğraşıyorum kvk dana 12 taksit 888ytl ye aldım.içinden çıkan kulaklık jacklı bve küçük bir mp3 playeri andırıyor.ayrıca işlemci hızı da333mhz symbianın en hızlı teli
    işletim sistemide en yeni versiyonu symbian 9.1 os harika bir telefon dizaynı zaten insanı hasta ediyo şiddetle tavsiye ediyorum başka sorun olursa cvplarım

3250 küçük bir mp3 playeri mi andırıyor???

• Diğer telefonları denedin mi hiç ?
    quote:

Orjinalden alıntı: 3250maniaaa

3250 derim ben çünkü bana göre çıkardığı ses hiç bi telefoda yok çok yüksek ve baslı ses çıkarıyo ben daha 1 hafta önce aldım teli ffakat sabahlara kadar telefonla uğraşıyorum kvk dana 12 taksit 888ytl ye aldım.içinden çıkan kulaklık jacklı bve küçük bir mp3 playeri andırıyor.ayrıca işlemci hızı da333mhz symbianın en hızlı teli

• tabii ki w810i
    diğerlerinin lafı olmaz
  • sorumu yafffff
  • w810i tabikide
  • ne istediğine bağlı olarak değişir benim kendi düşüncem ses en iyi 3250 de var hem yüksek hem kaliteli birde farklı tipi var sıradışı yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakansah -- 16 Haziran 2006; 16:02:06 >
  • bn 3250 kullanıcısıyım ve 3250 derim.hem sesi çok ii dizyn harika ve symbian kullanıyo.belki ses burda çok önemli bi faktör deil yani dierlerine göre çok ii veya çok kötü diildir ama symbian olması ve o şık dizaynı olayı bitirio

tuş takımının dönüp mp3 player olmasıda çok hoş.ki bnm hem telefona hem mp3 playera ihtiyacım vardı bi seferde 2 işide hallettim

3250
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.