Şimdi Ara

34000 TL'ye Laguna 1 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 34000 TL bütçem var. Sedan ve lpg'li araç bakıyorum. Gözüme çarpan bu fiyatlarda Renault'un LAGUNA-1 2.0 RXT modeli gözüme çarptı. Araç donanım olarak da güzel gözüküyor, eskiden makam aracı olarakta kullanılıyormuş. Yol tutuşu ve konforundan memnunlar kullananlar genelde. D segment diye geçiyor araç galiba. D segment bir araç için parçası bulunur mu İstanbul gibi bir şehirde? Parçaları D segment araçlarla kıyaslandığında normal midir fiyatları? En fazla 3-4 yıl(minimum 2 yıl) kullanıp satmayı düşünüyorum bir üst modele geçmek için piyasası nasıldır kolay satılır mı? Kullanan, bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bourdain -- 2 Haziran 2020; 2:17:43 >

• Laguna liftback hocam, araç geçen sene 15-20 bin arası idi şuan ne alemde bilmiyorum 25 binden fazla ise alma derim
  • Bagaj hacmi sedan kadar geniş olduğundan, en azından hatchback kadar küçük olmadığından sedan gibi algılıyorum ben kusuruma bakmayın. 25 bine artık lagunanın rxt modeli zor bulunuyor rtı ve rxe modelleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bourdain -- 2 Haziran 2020; 3:13:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bourdain

Bagaj hacmi sedan kadar geniş olduğundan, en azından hatchback kadar küçük olmadığından sedan gibi algılıyorum ben kusuruma bakmayın. 25 bine artık lagunanın rxt modeli zor bulunuyor rtı ve rxe modelleri var.
    Alır uzun süre kullanırım diyorsan al hocam, ama zor satılacak araç olacağı ve uzun soluklu kullanacağınız için temiz olmasına dikkat edin
  • Alıp uzun zamanlar kullanıcam, satarken acelem yok 2 lira ucuza koyarım satarım, büyük şehirdeyim parça sıkıntısı çekmem diyosanız bence alınır. Geçen hafta 2000 Megane 1 lere baktım 28 30 bandındaydı o modellerde Lagunaya 34 istenir ama verilmez Meganenin ikinci eli baya iyi hızlı satılır parçası her yerde bulunur. 2.0 motorlar aynıdır da Lagunada fazladan elektronik malzeme var ve arıza yapıyo diye duymuştum. Alternatif olarak aynı model yıllarında Mondeo, ikinci eli hızlı olsun derseniz Focus da bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bourdain

Bagaj hacmi sedan kadar geniş olduğundan, en azından hatchback kadar küçük olmadığından sedan gibi algılıyorum ben kusuruma bakmayın. 25 bine artık lagunanın rxt modeli zor bulunuyor rtı ve rxe modelleri var.
    34.000 TL ye Laguna 1 alınır Hocam, kenara 10-15 TL de arızaları için bir para koyarsınız, böylelikle 50.000 TL ye mis gibi bir D sınıfı araca binmiş olursunuz. Ayrıca sık sık sanayii ye giderek orada bir sürü çevre edinir, sosyal çevrenizi geliştirirsiniz ve tecrübe kazanırsınız, sonra da aracınızı satacağınız zaman 25.000 TL de satmaya çalışırsınız.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    ne gibi sıkıntıları vardır lagunların hocam açar mısınız biraz? laguna2 ler nasıldır mesela?
  • Benim pederin laguna 1i var. 410.000km'de şuan araç. Bir tek şarj dinamosu konnektörü değiştik onun harici sıkıntı çıkartmadı bize. Tabi babam motor ısınmadan basmaz vs dikkatli kullanır onu da hesaba katmak lazım.
  • 2006 model lagunaya 6-7 yıl bindik. bir daha yanına yaklaşmam 10 civarı araba sahibi olmuşumdur cebimi sömüren tek araç lagunadır.
    suyuna yağ karıştı, bobinler yandı, egzozda problemler çıktı, cam otomatiği bozuldu. daha nice sıkıntılar..

ayda bir sanayideydik canım arabamla. oturaklı konforlu araç ama problemli bir araç.
  • Laguna 1 kullandım önce. 97 model ve 2001 makyajlı olarak. İkisi de 2.0 otpmatikti. İkisinde de şanzıman tamiri yaptırmak gerekti. Otomatik lerin den uzak durun. Ben 10 yıl önce 13 e almıştım. Satacağım zaman Çoğu galeri fiyat bile vermiyordu. Şu An da edeceği en temizi bakımlısı 25 olsun. Kapı döşemeleri de sorunlu camın kenarından açılmaya başlar. Yani upraşılacak araç değil.
  • Eski araba şans işi , parçası bol bulunan eski araba alırsan rahat edersin
  • Delimisin ustune 10 daha koy sahin al
  • quote:

Orijinalden alıntı: refleks_22

ne gibi sıkıntıları vardır lagunların hocam açar mısınız biraz? laguna2 ler nasıldır mesela?
    Başta elektronik olmak üzere bir çok kronik sorunu olan mimli bir araçtır uzak dur Hocam hatta size uzak durmanız gereken belli araç Listesini söyleyeyim, Laguna 1 ve 2, Megane 1, Peugeot un sonu 6 ve 7 ile biten serileri (206-207-306-307-406-407), Opel Vectra (Özellikle B kasa), Astra (G ve H kasalar). Bu araçlar illallah ettiren Elektronik, mekanik, abuk subuk arıza yapan araçlardır. 35.000 TL civarı mümkün olduğunca sorunsuz araç istiyorsanız, Hyundai Accend, Renault Clio ve Symbol, Fiat Albea, Palio gibi araçlar sizin için daha uygundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.