Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baba evde yatar, bu şafaktan sonra ben mi çalışayım, torun (349 ) yardırsın.
    Nizamiye önü dikenli teller :)
    Gerçi torun gelemedi karantinaya kısıldı kaldı :D
  • BAŞKA DA YOK !!!
  • Tüm tertiplerime geçmiş olsun.

1'inci ev birliği, yatış tugayından selamlar.
  • geçmiş olsun 349'lara allah kolaylık versin.
  • Geçmiş olsun hepimize.
  • İnsanın ayağının halıya değmesi ne güzelmiş
  • Sonunda evimdeyim

Mission Completed
  • 4 aydır dağdan başka bir şey görmedim. Şükürler olsun sağ salim bitirdik. Darısı 349'ların başına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok şükür artık evimdeyim.
  • Home Sweet Home
  • Biter mi biter mi diye diye bitirdik geçmiş olsun devrelerim :)
  • şükür evimdeyim lakin rüya gibi az sonra uyanmayacağım demi :))
  • Teskere zarfının içinden çıkan izin belgemizi en yakın askeri şubeye vermemiz gerekiyormuş galiba.Bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar Askeri şubeye gitmeyin sakın ne ben gittim nede arkadaşlarım siz halen asker görünüyorsunuz iştimalarda isminiz geçecek terhis öncesi izinde olarak görüneceksiniz 31 ocaktan sonrada tamamen sivilsiniz artık o zaman kadar bi olaya girmeiyn çünkü askeri mahkemeye çıkarsınız şube işinede bulaşmayın bizim ülkeye belli olmaz inanın hiç gitmeyin
  • Gözünüz aydın Allah o günleri bizlere de göstersin 349. KSD Kastamonu/Gölköy 21.01.2013 itibariyle VAN İL JANDARMA'dayız
  • bizler çok şükür evimize ailemize kavuştuk hasret bitti.. fakat yanılmıyorsam en çok şehit veren kısa dönem devresi 347 oldu.
    afyonda patlama sonucu 11 ve bilecikte yol kontrolünde 1 asker şehit oldu.keşke o kardeşlerimizde aramızda olsaydı..mekanları cennet olsun.
  • şafak daha 3 24 sabahı kısmetse sabah içtimasına kalmadan,ve benim için daha önemlisi gökçeada'da fırtına beklemeden feribotun kalkması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurd@cı -- 20 Ocak 2013; 10:43:41 >
  • Mission Completed
  • Beyler hepinize teskereleriniz hayirli ugurlu olsun, 349 olarak darisi bizim basimiza. Su an Mardin deyim, 1-2 gun icinde sirnak 23. Sinir tumen ine katilim olacak. Cep telefonu konusunda siki arama varmis deniyor. 23. Sinir tumen nde tumen ilk girerken var midir boyle bi uygulama. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 347.ksd olarak şubeye ne zaman gideceksiniz arkadaşlar?Ben 10 gün erken çıktım tezkere tarihimden (rapor) terhis mahiyetinde sağlık izni ile çıktım.ne zamana kadar şubeye gitmemiz gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.