Şimdi Ara

35 yaşından sonra avrupa ya taşınmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hem guzel hemde alım gucu yuksek.

Tabi suan euro 3e 1 oraninda.
    Belki bu oran duzelince dövize yatirim yaparim.
    Yada altın alım fiyatı uuz olunca buradan alıp orada bozdururum.
    Bakalim. Ama romanya guzel.
    Calismaya degil az maasla kafa dinlemeye gidicem.
  • yanlış tarafa gidiyorsunuz bence...kazakistan bence gidilecek yerler arasında olmalı...alım gücü istiyorsan... yetenekli ve iyi bir insansan ve dürüst çalışırsan orda ciddi anlamda zengin olursun ve çok iyi yaşayabilirsin. sadece orda biraz adam tutma var kazaklar kendi adamlarını biraz daha fazla tutuyor. kazakistanı kesinlikle küçümsemeyin.
  • Babam romanyaya gitti gecen hafta geldi yarın gene gidiyor kiralık evde kalıyor yanılmıyorsam 100 euro demişti kira için ve evde her eşya var hiç bir şekilde eşyaya gerek yok tek sıkıntı et oda şöyle inek koyun tavuk etleri var ancak domuz kestiği bıçağı yıkamadan diğerlerini kesiyor öyle oluncada sakıncalı oluyor cafede lokantada yemek yeme şansınız bu konuya dikkat ediyorsanız yok babam et almak için 350 km gittiğini söylemişti ancak aşırı ucuz iphone 5 samsung s4 sony z lg g vs. 100-200 euro arasıymış ucuz ancak etkili
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnmaster

yanlış tarafa gidiyorsunuz bence...kazakistan bence gidilecek yerler arasında olmalı...alım gücü istiyorsan... yetenekli ve iyi bir insansan ve dürüst çalışırsan orda ciddi anlamda zengin olursun ve çok iyi yaşayabilirsin. sadece orda biraz adam tutma var kazaklar kendi adamlarını biraz daha fazla tutuyor. kazakistanı kesinlikle küçümsemeyin.

Oralar soguk lakin evet guzel olabilir.

Ancak amac para kazanmak degil. Refah seviyesi yuksek bir yerde emeklilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

quote:

Orijinalden alıntı: msnmaster

yanlış tarafa gidiyorsunuz bence...kazakistan bence gidilecek yerler arasında olmalı...alım gücü istiyorsan... yetenekli ve iyi bir insansan ve dürüst çalışırsan orda ciddi anlamda zengin olursun ve çok iyi yaşayabilirsin. sadece orda biraz adam tutma var kazaklar kendi adamlarını biraz daha fazla tutuyor. kazakistanı kesinlikle küçümsemeyin.

Oralar soguk lakin evet guzel olabilir.

Ancak amac para kazanmak degil. Refah seviyesi yuksek bir yerde emeklilik

Paranın olmadığı yerde refah olamaz. Kazakistanda ne yazık ki hiç olamaz.

Norveç vb. tepe seviyeye oynayan refah ülkelerin ortak noktası insanların üst düzey eğitim,çalışma disiplini,saygılı karakterleri-yaşam tarzları ve birazda zengin petrol yatakları ile hem kendilerine hem ticarete kattıkları yüksek faydadan kaynaklanmakta. Norveç'in bugün birikimini gelir kaynaklarını yani parasını alsanız o refahın %80'i azalır.

Maddi zenginlik tek başına refah getirmeye yetmez ama refah yaşam maddi olarak ciddi bir zenginlik oluşturur,gereksinimine ihtiyaç duyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 14 Kasım 2017; 13:26:40 >

• Konu sahibi naptı gitti mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

hangi işte çalışıp 35 yaşına kadar 200.000 euro biriktireceksin ki 560.000 tl suanki hesapla

906.620 TL şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

Konu sahibi naptı gitti mi acaba?

kur artışı nedeniyle 35 yaşında değil 75 yaşında ölmeden 1-2 ay önce gitmeyi planlıyormuş

• romanya yi tavsiye ederim.

Ama oturumu fln nasil halledeceksin ? evveet ben sectim romanyada yasayacagim ordan 2 kilo vatandaslik rica edicigimm diye olmaz. Turist vizesi alirsinda oturum ve calisma iznini nasil alacaksin ?
  • Onlarda sen o kadar para biriktir seni ülkeme alcam diyolardi

• Konuyu okudum okudum ilk sayfada yüronun 3 olduğu görünce kahkaha attım 😁 Allah'ım ne hallere düştük...

• echonia kullanıcısına yanıt
    Suan 400bin tl civarinda birim yaptim.

Bi 600bin daha lazim.

Onumde 10 sene var ama 5 sene daha ekleyebilirim ona.

Bakalim nasip

Bi sure daha buralardayiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim Türkiye'yi bırakıp da burada sefalet çekenlere gram acımıyorum,eskiden acırdım yardım da ederdim şimdi ise umurumda bile değiller.Gelin kardeş gelin,çok isteniyorsunuz burada zaten.Burada herşeyi bedava sanarak gelin,güzelce yaşarsınız.
  • Parayı neden tl tutasın sana yuro stoklama lazım
  • Romanya'da oturum ve izni alabilmek için ülke sınırları içinden gayrimenkul almak yeterli diye biliyorum. Biriktirdiğiniz parayla oradan ev alarak yerleşme imkanını araştırın derim.
  • Makedonya avrupadami allahalla

• maietnigri M kullanıcısına yanıt
    Evet o yuzden ev parasi ve 3-4 sene rahat yasama icin para biriktiriyorum.

Oturum izni icin orta durumdan biraz iyice ev almak gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

5000€ 'ya ev mi

Seni fena kandirmislar.. Ben bulgaristandayim burada bile yikik dokuk koy evlerine en az 15.000€ isteniyor.

Bosa heveslenme buralar bircok konuda turkiyeden pahali ve parani euroya cevirdigin icin buyku kayip yasayacaksin. 100.000€ ya anca sehirden normal bir apartman dairesi alırsın 10.000€'yada 5-6 senelik bir BMW alırsın kaldıki Euronun ne olacagi belli değil 10 sene boyunca yukselmeye devam ederse Turkiyede kazandigin parayi buraya getirince anca sakiz alirsin.

İleri görüşlülük

Euro böyle yükselmeye devam ederse derken 4.5 üstünü düşünmüşmüdür acaba

• Şu an 6.24 yaklaşık 1.200.000 ki duracak gibide değil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.