Şimdi Ara

3500 $ param var yükseltmek için önerileriniz dh ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Euro bence tekrar 2.40 lari görecek bir şekilde bu bir alternatif diğer alternatif ise al-sat ornegin araba..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

parayı şey yap çoğalır

napaym birader önern ne ?
  • Altın al derim son günlerde biraz düştü. 1-2 ay sonra 4000$ olabilir oturduğu yerden.
  • pepsi'ye yatır. cips sektörüne girecek hisseleri değer kazanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezegen100 -- 25 Haziran 2012; 23:26:15 >
  • ispanya - portekiz maçı var garanti ispanya ya bas parayı demedi deme yok benim işim garanti olsun diyosan üst ver
  • tek maç ispanya - portekiz ms1
  • Euro 2012 finalinde hangi iki takım olursa olsun karşılıklı gol olacak. Tek maç olur kesin. KGVAR'a yatır. 1.4 ya da 1.5e katlarsın
  • ben olsam yarısıyla altın alırdım
  • rulet masasında kırmızaya yatır 3,500 doları saniyesinde 7000 dolar olsun büyük ihtimal kırmızı gelir,hep kırmızı gelmiştir
     3500 $ param var yükseltmek için önerileriniz dh ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Gökhan -- 26 Haziran 2012; 1:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

dosta akrabaya ses etme

• İddaa oyna sonra yat sonra gel bizi öldür dimi yok sana tavsiye
  • -Hocam bazı siteler vadı günde 15 cent falan kaznıyorsun o tarz bişeyler. bir ara incelemiştim ama para yatırmadan pek bir işe yaramıyordu. sadece günde birkaç cent geliyordu. ama birkaç bin dolar yatırınca gelir oranı yükseliyordu.güven meselesi de var tabi. yine forumda görmüştüm bu konuyu. eğer bu sistem gerçekten çalışıyorsa hayal edemeyeceğin rakamlar elde edersin. bilen biri varsa sitenin adını yazarsa sevinirim. tam açıklayıcı olmadı galiba ama anlayan çıkar heralde.

- ikinci önerim ise küçük ihalelere katılman. benim kuzenim yapıyordu. mesela 500popkek 1000meyva suyu. şirket bunu istiyor sizden. en ucuza anlaştığıyla iş yapıyor. kuzen toptancısınında mal aldığı yeri bulmuştu galiba. çok ucuza mal edip şirkete satıyordu. böyle küçük küçük iş yaparak büyütebilirsiniz. yada sahibindende falan dükkan açarsınız. sektörleri araştırıp sezona göre yada ucuz bulduğunuz bişeyler ordan satarsınız.benden bu saatte ancak bu kadar fikir çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.