Şimdi Ara

3500 TL Monitörlü Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben mevcut sistemim çok eskidiği ve işimi göremez hale geldiği için yeni bir sistem toplamaya karar verdim.Pek tecrübem olmadığı için sizden yardım bekliyorum.Ben şöyle bir sistem topladım sizce bir sıkıntı veya uyumsuzluk olur mu teşekkürler. (Forumda yeniyim kurraları bilmiyorum kusura bakmayın)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçen ve toplama amacını söylersen yardımcı oluruz.

edit: bütçen belliymiş zaten amacın oyun oynamak falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karGa6 -- 2 Haziran 2015; 20:27:19 >
  • TheNemessis T kullanıcısına yanıt
    600W psuyu higpower ile değiştirin
    Ekrana biraz fazla para vermişsin biraz kısıp en azından h97 pc mate tarzı daha iyi bir kart alırsan iyi olur
  • KarGa6 hocam pc oyun için toplanıyor bütçemde 3500 tl

Nerd Miner hocam psu bence iyi neden değistirmeliyim ? Ve bence anakarta biraz daha para vermeye gerek yok monitör 1ms gecikme süresine sahip oyun oynayacağım için gecikme süresi önemli diye düşünüyorum

• Hocam o sisteme o anakart oldumu hiç ? Arkadaşlar doğru diyor. Monitörden kısıp iyi bir anakart alman lazım.

• TheHorse cevabınız için teşekkür ederim. Hocam dediğim gibi tecrübeli değilim bu konuda.Peki bana Eksen Bilgisayar'dan bir monitör ve anakart önerir misiniz ? lütfen bütçeyi geçmesin teşekkürler

• TheNemessis T kullanıcısına yanıt
    Corsair psularda cw çıkma durumu olabiliyor higpower hem fiyatı uygun hemde kaliteli bir üreticidir.

Anakarta biraz daha vermen şu açıdan önemli kartın mosfet soğutmaları bulunmaması ısınınca performans kaybı bir soruna neden olabilir.(forumda örnek yaşandı)
  • Senin tavsiylerini ve The Horse'nın tavsiyesini inledim ve son olarak bu oldu:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.