Şimdi Ara

360 derece dönen ürün fotoğrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, 360 derece dönen, hareketli ürün fotoğrafı çekmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz bunlar nasıl çekiliyor bilgisi olan var mı? ya da çektirebileceğim (çok pahalı olmayan iyi bir yer) bir yer biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FONZIE -- 14 Ocak 2012; 13:30:41 >

• 0505 4688660 ararsaniz yardimci olabilirim selcuk ismim manisadayim
  • Selam Fonzie,
    Fotoğraf bilgi birikiminiz ve tecrübeniz yoksa kendinizin bu işin üstesinden hakkıyla gelebileceğinizi
    pek sanmıyorum. Bilebildiğim kadarıyla fotoğraflar çekililip gerekli rötuş ve düzeltmeler yapıldıktan
    sonra bir software ile birleştiriliyor. Çekilen hareketli fotoğraf sayısı ne kadar fazla olursa görüntü de
    o kadar akıcı oluyor. Tabii işçilik ve maliyette o derece artıyor. Ürünün özelliklerine göre gerekli olan
    optimum fotoğraf sayısını belirleyip maliyeti asgaride tutmak gerek. Bir öneri daha, Dışarı çektirirseniz
    adı 360 derece fotoğraf ama illaki 360 derece olması gerekmiyor. Ürünün cinsine göre bu 180 derece de
    olabilir. Ürünün arka tarafında bir şey yoksa maliyeti artırmanın bir anlamı yok değilmi :) Biz bir ara çantalarımızın dönen fotoğraflarını çektirmiştik profesyonel yardım almak istersenizimage.com.tr ile görüşebilirsiniz. Bol şans...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GR8MAN -- 16 Ocak 2012; 13:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukdursun48

0505 4688660 ararsaniz yardimci olabilirim selcuk ismim manisadayim
    http://www.image.com.tr/360/Hareketli.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: çatlakayna

http://www.image.com.tr/360/Hareketli.html

Alıntıları Göster
    Meraktan takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

Meraktan takip

Alıntıları Göster
    Takip, çok işe yarar; eğer yardımcı olan olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feed your head

Takip, çok işe yarar; eğer yardımcı olan olursa.

Alıntıları Göster
    merhabalar,
    kişisel web sitemde yapılmış örnekleri görebilir 0539 776 12 64 nolu telefondan tarafıma ulaşabilirsiniz.
    ilgili örnekler için
    http://www.akinozler.com/kumanda.html
    http://www.akinozler.com/Nike.swf
    http://www.akinozler.com/facebook/index.html
    adreslerine bakmanız yeterli olacaktır.

akın özler

• quote:

Orijinalden alıntı: Akın ÖZLER

merhabalar,
    kişisel web sitemde yapılmış örnekleri görebilir 0539 776 12 64 nolu telefondan tarafıma ulaşabilirsiniz.
    ilgili örnekler için
    http://www.akinozler.com/kumanda.html
    http://www.akinozler.com/Nike.swf
    http://www.akinozler.com/facebook/index.html
    adreslerine bakmanız yeterli olacaktır.

akın özler

Alıntıları Göster
    çorba gibi makarna fiyatında

• quote:

Orijinalden alıntı: çatlakayna

çorba gibi makarna fiyatında

Alıntıları Göster
    Tripotla birkaç kare halinde mekanı enlemesine alacaksin (çekimini yap 5-6-7-8 poz sayısı sana bağlı)
    Photoshopta panoromik fotoğraf nasıl yapılır ara bul çöz.
    Panaromik yaptığın fotoğrafı ister gif ister flash ister video dosyasına dönüştür. (ki bu kısmı daha zor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

Tripotla birkaç kare halinde mekanı enlemesine alacaksin (çekimini yap 5-6-7-8 poz sayısı sana bağlı)
    Photoshopta panoromik fotoğraf nasıl yapılır ara bul çöz.
    Panaromik yaptığın fotoğrafı ister gif ister flash ister video dosyasına dönüştür. (ki bu kısmı daha zor)

Alıntıları Göster
    Mantık yürütürsek evde bu işi yapmak zor olmasa gerek. Öncelikle google'dan ürün çekiminin nasıl yapılacağına bakılmalı. Eğer elimizde flaş varsa yardımı çok olur, yoksa 2-3 adet masa lambası vs kullanılabilir.

Örnek olarak:

360 derece meselesine gelirsek, yukarıdaki sistemi hareketli mekanizma yapacağız. Makinemiz üçayak üzerinde sabit duracak, isteğimize göre yüksek boyutta olmayan(bu iş için en fazla 1mp boyut yeter diye düşünüyorum) fotoğraflar çekeceğiz. Her çekimden sonra küçük bir hareketle ürünü döndüreceğiz.

Bu fotoğrafları nasıl birleştiririz bir bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Mantık yürütürsek evde bu işi yapmak zor olmasa gerek. Öncelikle google'dan ürün çekiminin nasıl yapılacağına bakılmalı. Eğer elimizde flaş varsa yardımı çok olur, yoksa 2-3 adet masa lambası vs kullanılabilir.

Örnek olarak:

360 derece meselesine gelirsek, yukarıdaki sistemi hareketli mekanizma yapacağız. Makinemiz üçayak üzerinde sabit duracak, isteğimize göre yüksek boyutta olmayan(bu iş için en fazla 1mp boyut yeter diye düşünüyorum) fotoğraflar çekeceğiz. Her çekimden sonra küçük bir hareketle ürünü döndüreceğiz.

Bu fotoğrafları nasıl birleştiririz bir bilgim yok.

Alıntıları Göster
    Fotoğraf birleştirmek kolay. En basitinden Photoscape programını indirip, anigif bölümünü kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Fotoğraf birleştirmek kolay. En basitinden Photoscape programını indirip, anigif bölümünü kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    http://www.hareketlifotograf.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

http://www.hareketlifotograf.com

Alıntıları Göster
    http://www.fotograf360.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrsay

http://www.fotograf360.com/

Alıntıları Göster
    Reklam bombardımanı olmuş, ben de yapıyorum bu tarz çekimleri. Dilerdiğiniz formatta teslim edebilirim. Dileyen stüdyoma gelip çayımı içebilir görüşmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Reklam bombardımanı olmuş, ben de yapıyorum bu tarz çekimleri. Dilerdiğiniz formatta teslim edebilirim. Dileyen stüdyoma gelip çayımı içebilir görüşmek için.

Alıntıları Göster
    360 derece ürün fotoğrafı çekmek, basite indirgenmeyecek kadar profesyonel bir alandır.
    Herkes bu işi yaparız der faturayı biz keseriz ))

Google da ; " 360 derece ürün fotoğrafı " aramasını yapmak yeterli olacaktır, saygılar.
  • quote:

hacı geleyim de bi çayını içeyim. Maksat gıcıklık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

hacı geleyim de bi çayını içeyim. Maksat gıcıklık olsun

Alıntıları Göster
    hiç biriniz gel ben çekerim gel ben çekerim arkadaş sizden gideyim de çeksin diye sormuyor nasıl yapılır diyor boş beleş reklam yapmayın yardım edicekseniz konuşun yoksa konuşmayın .

• Merhaba

İlgilenebileceğinizi düşünerek aşağıda açıklamasını yapmaya çalıştığım 360 ürün çekimleri için kullanılan
    Dijital fotoğraf makinelerine otomatik entegre 360 ürün çekim sistemini satmayı planlıyorum.
    Kullanmış olduğum platform 80 - 100 kg arası ağırlığı taşıyabilecek 60 cm çap a sahip ilave aparatları ile 160cm çap a kadar çıkabilen yazılımı hazır entegre vaziyette. Planla çek durumunda 8, 16, 24, 32 ve daha fazla noktaya bölünebiliyor. İş değişikli ve pek kullanmadığım için makinayı satıyorum.
    İlgilenmek isterseniz iletişim bilgileri aşağıdadır.

Hakan ÖZTAŞ
    Reklam Fotoğrafçısı
    www.urunfotografcisi.com
    0542 412 80 88

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanoztas

Merhaba

İlgilenebileceğinizi düşünerek aşağıda açıklamasını yapmaya çalıştığım 360 ürün çekimleri için kullanılan
    Dijital fotoğraf makinelerine otomatik entegre 360 ürün çekim sistemini satmayı planlıyorum.
    Kullanmış olduğum platform 80 - 100 kg arası ağırlığı taşıyabilecek 60 cm çap a sahip ilave aparatları ile 160cm çap a kadar çıkabilen yazılımı hazır entegre vaziyette. Planla çek durumunda 8, 16, 24, 32 ve daha fazla noktaya bölünebiliyor. İş değişikli ve pek kullanmadığım için makinayı satıyorum.
    İlgilenmek isterseniz iletişim bilgileri aşağıdadır.

Hakan ÖZTAŞ
    Reklam Fotoğrafçısı
    www.urunfotografcisi.com
    0542 412 80 88
    Değerli forum üyeleri,

360 Derece Ürün Çekimi için California'da ürün geliştiricileri tarafından tasarlanan foldio360 Işıklı Kablosuz Dönen Platform tasarlandı. Tüm dünya ile birlikte Ağustos 2016 itibarıyla eş zamanlı Foldio Türkiye Güvencesiyle ülkemizde de satışta. Foldio2 Işıklı Ürün Çekim Çadırı içinde de kullanılabilen foldio360 cep telefonunuzla bluetooth ile eşleşerek, DSLR makinanızla IR kızılötesi eşleşerek 360 derece ürünlerinizin gif. lerinizi çok rahat oluşturabilirsiniz.

www.foldioturkiye.com
    www.uruncekimcadiri.com
    www.uruncekimi360.com

Saygılarımızla,
    Foldio Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: foldioturkiye

Değerli forum üyeleri,

360 Derece Ürün Çekimi için California'da ürün geliştiricileri tarafından tasarlanan foldio360 Işıklı Kablosuz Dönen Platform tasarlandı. Tüm dünya ile birlikte Ağustos 2016 itibarıyla eş zamanlı Foldio Türkiye Güvencesiyle ülkemizde de satışta. Foldio2 Işıklı Ürün Çekim Çadırı içinde de kullanılabilen foldio360 cep telefonunuzla bluetooth ile eşleşerek, DSLR makinanızla IR kızılötesi eşleşerek 360 derece ürünlerinizin gif. lerinizi çok rahat oluşturabilirsiniz.

www.foldioturkiye.com
    www.uruncekimcadiri.com
    www.uruncekimi360.com

Saygılarımızla,
    Foldio Türkiye

Alıntıları Göster
    Foldio360 Smart Turntable 360 Derece Ürün Çekimi

360 DERECE ÜRÜN ÇEKİMİ ARTIK BU KADAR KOLAY
    Foldio360 smart turntable amatör olsun profesyonel olsun tüm kullanıcılara hitap etmektedir. Foldio360 ister akıllı telefonunuzla ister profesyonel kameranızla kullanabilirsiniz. Foldio360 uygulamasını App Store veya Google play'den akıllı telefonuza indirin. Şimdi 360 derece ürün çekimi inanılmaz kolay, tek ihtiyacınız foldio2 ışık kutusu ve foldio360 smart turntable. foldio360 ile akıllı telefonunuz ve profesyonel kameranız ile eşleştikten sonra start düğmesi ile otomatik 360 derece ürün görselleri oluşmaya başlar ve bu süre sadece 1 dk. da tamamlanır. Üstelik foldio360 akıllı online platformda max. 5kg. kadar ürünleri çekebilirsiniz. Gerçekten müthiş ve inanılmaz kolay.

HALO EDGE IŞIK SİSTEMİ
    Foldio360 smart turntable ile görüntü kalitesini daha da üst çıtaya taşımak için Halo Edge (Kenar ışık) denilen benzersiz ışık sistemi geliştirilmiştir. Akıllı online platformda fotoğrafı çekilen herhangi bir objenin sınır çizgisini ortadan kaldırmak için kullanılır.

FOLDİO ÜRÜNLERİ İLE ÜRÜN ÇEKİMİ
    Foldio2 ve foldio360 kullanılarak yapılan çekimlerde ürünün her yönü ile müşterileriniz tarafından incelenmesini sağlayabilirsiniz. Bilgisayar mouse ile ürünün her yönü gerçek bir ürüne bakıyormuş gibi sağdan soldan incelenebilmektedir. 360 derece ürün görseli sitenize eklendiğinde ürünlerin müşteriler tarafından daha iyi anlaşılarak satın alma sürecinin tamamlanmasını hemde müşterilerin sitenizde kalma sürelerini arttıracaktır. Sosyal medya facebook, instagram, twitter kullanıcıları için foldio360 uygulaması gif ve video hazırlamaktadır.

www.foldioturkiye.com
    Foldio Türkiye

Saygılarımızla,
    Foldio Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foldioturkiye -- 29 Eylül 2016; 12:35:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.