Şimdi Ara

363.Dönem Mayıs 2016 Yedek Subay ve Kısa Dönem Adayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
16
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Mayıs celbinde askere gidecek olan yedek subay adayları ve kısa dönem tertipleri facebook sayfamıza bekleriz...

https://www.facebook.com/groups/867772770009187/

• Bu celpte askere giden arkadaşlardan aşağıda linkte hazırlamış oldugum linki doldurmalarını rica ediyorum, herkese şimdiden hayırlı tezkereler...
    Not: Bu sayede sizin taleplerinizi TSK ne olcude dikkate alıyor bu sayede de gelecek celpteki arkadaşlar da bu analiz formundan paylarını çıkarıp kendilerinin nasil bir askerlik yapacagi hakkında bilgi sahibi olabilirler..

Form linki,

https://docs.google.com/forms/d/1I3ZFYfU_tVohG0oHp3lhOR3rPtT19XBBFwzoj0b4hyc/viewform#responses

Yeni katilan arkadaslar bölüm ortalama yedek subay olma istegi komando olma istegini yazarlarsa sevinirim.

Bölüm : Yüksek İngilizce Mütercim Tercüman
    Ortalama: 3.82
    Ysubay: Evet
    Komando: Evet
    Sehit Gazi Yakini: Evet
    Bildigi diller: İngilizce
    Okul: Girne Amerikan Üni, Lisans, YLisans

Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlus -- 29 Mart 2016; 17:40:51 >

• Merhaba arkadaşlar bende göz tembelliği var sol gözümde..Tecili bozdurmadan önce göz ölçümü yaptırdım.

Askeri muayenede bir sorun olur mu?...Geçici mezuniyet belgem bu hafta çıkacak....Tecili bozduracağım..

Bölüm : Tarih Bölümü ( Formasyon var)
    Ortalama: 2.95
    Komando: hayır 8 (sol kolda platin var avuç içimi tam açamıyorum)
    Sehit Gazi Yakini: hayır
    Bildigi diller: İngilizce ..Osmanlıca
    Okul: RTEÜ , Lisans,

VD:12.00 CYL: (-)

<R> S C A
    -0.25 -0.25 130
    -0.12 -0.25 135
    -0.12 -0.37 135

------0.12-----0.25---135
    S. E. - 0.25

<L> S C A
    +2.00 -1.00 40
    +2.25 -1.12 40
    +2.50 -1.12 45

+2.25 -1.12 40

S. E. + 1.62

PD:67
  • Hadi hayırlısı bende bozdurdum tecili bakalım ne çıkacak.
  • Bende bozdurdum tecili dahada 3 ay var neredeyse bian once zaman gecsede gitsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm : veteriner fakültesi
    Ortalama: 2.89
    Komando: Evet
    Sehit Gazi Yakini: Hayır
    Bildigi diller: İngilizce

• Bende şubatın ikisinde bozdurdum beklemedeyim
    Bölüm: Lojistik(Lisans)
    Ortalama: 3.50
    Y.Subay: Evet
    Komando: Hayır
    Bildiği Dil: İngilizce

Ben tecili bozarken İngilizce için sınav sonuç belgen var mı dedi yok ama bölüm %100 İngilizce dedim o sistemde gözüküyor dedi ama pekte sallamadı belge olmayınca. Eğer belge vermediyseniz İngilizce biliyor gözüyle bakmıyorlar.

Benim gözümde düzensiz astigmat ve onun getirdiği sağ gözümde %80 tembellik var ama gözlük derecelerim çok düşük 0.50-0,75 muayenede sordu söyledim ekstra bir göz muayenesi yapmadılar. Sorun da çıkartmadılar. eğer bir sorun yaşamıyorsan çokta belirtme sevkti, askeri hastaneydi uğraşır durursun, sonuçta değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 18 Şubat 2016; 11:04:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @treko

Hocam ben hastaneye nörovizyon tedavisini de sormaya gitmiştim. Normalde 0-9 yaş arası tedavisi vardı sadece.. Doktor bana bu tedavinin Türkiye ye gelmediğini söyledi .

Ölçümlerdeki sayılardan ben birşey anlamadım. Ne demek istiyor siz biliyor musunuz?
  • Arkadaşlar merhaba . Biz de beklemedeyiz
    Bölüm : Kimya ( LİSANS)
    Ortalama : 2.4
    Y.Subay : Evet
    Komando : Hayır
    Dil : İngilizce

Hepimiz için hayırlısı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre KURU

@treko

Hocam ben hastaneye nörovizyon tedavisini de sormaya gitmiştim. Normalde 0-9 yaş arası tedavisi vardı sadece.. Doktor bana bu tedavinin Türkiye ye gelmediğini söyledi .

Ölçümlerdeki sayılardan ben birşey anlamadım. Ne demek istiyor siz biliyor musunuz?

hocam bende rakamlardan anlamıyorum ama senle göz durumumuz büyük ihtimalle aynı bana da doktor 8-9 yaşına kadar tedavi ediliyor sonrasında bir tedavisi yok sadece ilerlemeyi durdurup gözleri güçlendirmek için egzersiz yapılıyor demişti. günde 1 saat göz bantı, parmakta bir noktaya odaklanma gibi egzersizler verdi ama bir süre sonra yapmayı bıraktım. sende de durum böyle ise askerlik için pek sorun yaşamazsın. burada önemli olan senin askere gitmek isteyip istemediğin eğer gitmek istiyorsan bunu söylemezsen onlar üstüne düşmüyor, söylersen oradan oraya sürekleyip seni bezdirirler. benim tahminim bu rahatsızlığın askere engel olmayacağı yönünde.

• Bu donem giden pek yok saniri
    M

• quote:

Orijinalden alıntı: pavlus

Bu donem giden pek yok saniri
    M

Mayıs celbi en az gidilen dönemdir. O yüzden en çok yedek subay olma şansına bu dönem gidenler sahiptir. En güzel celbtir :)
  • Merhalar pazartesi tecilimi bozdurup mayıs ayında askere gitmek istiyorum mayıs ayı için geçmi kaldım acaba ? çıkma ihtimali nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

Merhalar pazartesi tecilimi bozdurup mayıs ayında askere gitmek istiyorum mayıs ayı için geçmi kaldım acaba ? çıkma ihtimali nedir?

15'i son diye biliyordum ama bazı yerlede 28 şubatta diyorlar gerçi bir hafta geçti çok sorun olmaz diye düşünüyorum. büyük ihtimalle gidersin askere mayıs celbinde.
  • Bolum: Bilgisayar Ogretmeni
    Ortalama: 3,01
    Yedek subah: Hayir
    Komando: Hayir

Cumleten hayirli olur insallah

• Arkadaslar bizim yerler 28 nisanda mi belli olcak yoksa 25 mi? Bende 25 yaziyor ama 28 yazanlarda var sanirim sizde ne durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

Merhalar pazartesi tecilimi bozdurup mayıs ayında askere gitmek istiyorum mayıs ayı için geçmi kaldım acaba ? çıkma ihtimali nedir?

Bana şubatın sonuna kadar başvurabilirsin demişlerdi.
    Ben de pazartesi günü gidiyorum. Bir an önce yapıp kurtulmalı.
  • Evet bolumler ve ortalamalar ltfn?

• yazın askere mi gidilir beyler yapmayın etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görünen Köyün Kılavuzu

yazın askere mi gidilir beyler yapmayın etmeyin

4 yıldır heyer raporu verip 5. yılda gel diyen zihniyet olduğu icin karşıda. mecbur gitmek zorunda kalıyoruz dostum.
    yaş geldi 29 oldu. 5 ay daha uzatamam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.