Şimdi Ara

363.Dönem Mayıs 2016 Yedek Subay ve Kısa Dönem Adayları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
16
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dinlemeyen dinlemez ben fikrimi soyler gecerim arkadaslarima mi inanacam sana mi inanacam jilet teller masaya koyulsun koyulmazda ben bulursam fena olur diyen komutanlari mi uyusmuyorsa dusuncen cevap yazma sessiz kal. Kimi kimin sevdigi ne kadar saydigi bilinmez ama buradan belliki askere daha gitmeden kamerali tel sokmaya calisan zihniyetin ne tip askerlik yapcagi beklentisi nedir anlasilir durumda uzatmayin fazla tel yasaktir hele gorev anknda sanah 8 aksam 6 ya kadar yasak usta birliginde aksam saat 6 dan sonra serbest asker cell ve kamerasiz telle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pavlus efendi yerimi soyliyim sana ama sende bırak karşıma geçmeyi olduğum şehre gelebilecek mabad yok:) madem mesaj olarak biseyler yazdin o zaman yerini söyle yiyosa lafını burda yapacağına onu da özelden yazaydin.tribünlere oynayan kim sırf ordan bile belli çocukcagiz:)

• Pavlus Erman Eroğlu fotoğrafını gordum ve inş benimle aynı yere dusersin de hava değişimi aldiririm sana:) eberledim seni kimbilir belki bornovaya gelirim:)

• __zlatan__ _ kullanıcısına yanıt
    Sen benimkini gordun bende seninkini goreyim
    Yiyorsa facebook adresim acik: furkan erman eroglu profilimde de yazar. Sen bana soylede ben babanla beraber aldirayim sana o hava degisimini. Yine soyluyorum
    Adresim: furkan erman eroglu yiyen ekler.

• Özelden küfür edip durma lan it.face denen zimbirtiyi da kullanmıyorum.hem beni gormemen daha güzel surekli acaba o burda mi diye korku içinde ol seni carpacagimi ana kadar.ayrıca surekli baban bilmem ne falan diyip durma çakallık yapma.babanın kim olduğunu bilmemen benim kabahatim değil.

• Ben yüzünün fotosunu gordum ama bende seninkini göreyim denen hiç hoş olmadı bak.benimkini gorunce napacaksin.anlıyorum erkeklere ilgi duyuyorsun seninkini göreyim derken ama ben erkeklere ilgi duymuyorum üzgünüm pavlov un köpeği pavlus.

Kari gibi dirdir etme yiyorsa verirsin.

• Kadınlar dirdirci değildir sadece dırdırci olan kişiler vardır.utanmadan bi de kadınlara hakaret ediyorsun.kendi anana bile verdiğin değerbu demek ki.daha fazla yazma senle uuğraşacam kes konuşmayı işine bak.

Ben lafimi soyledim yiyen verir yiyemiyorsan ugrasma

• Yaw he he yemiyor çok korktum. 1.60 boyunla bana artistlik yapiyon la havle.bi daha da benle ilgili bisey yazma muhattap olmayalım

senin o 190 boyunu da goreyim birader yusufcan izin versin soyle ona.

• Yaw siz daha askere gitmeden forumdan birine bile tahammül edemiyorsanız askerde sıkıntı yaşarsınız.Orda aklımıza mantığınıza sığmıcak şeyler görüceksiniz.Soğuk kanlı olun herşeye mualefet etmeyin,sessizde kalmayın yeri geldimi sesinizi çıkarın.Telefon olayı tamamen gideciğiniz yer ve ordaki asker,komutanlarla alakalı.Birlikler birbirinden çok farklıdır bunu unutmayın.353 ksd olarak jandarma karakolunda yaptım askerliğimi ve askerliğin ilk gününden son gününe kadar 7 24 telefon cebimdeydi.Jandarma olarak yapacak arkadaşlar nispeten daha şanslı olacaklardır.Cezaevine düşmedikleri sürece.Şimdi arkadaş gitmiş kullandırmamışlar diyenler olabilir doğrudurda ama heryer aynı değil.Sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Allah hepinize yardımcı olsun zor bir döneme giriyorsunuz hayatınız için.

• İçimde anlam veremediğim bi heyecan var bi tuhaf oldum erken yatip erken kalkiyorum istemsiz bi sekilde yemekden icmeden kesildim istahim yok :)

• AdBlue4you kullanıcısına yanıt
    olur kardeşim genel olarak heyecan var çoğumuzda. Yarın belli olur düştüğümüz yerler. Askeriyeden bir arkadaşım geri hizmette boşluk çok demişti, genel olarak asteğmen olasılığı yüksek bu dönemde.
  • Arkadaşlar son 22 saat 40 dk. WhatsApp grubumuz var katılmak isteyen özelden numara ve adını gönderebilir.

• Delikanlı gençlerimize selamlar,

Benim oğlum şu anda Foça jandarma Komando Okulunda yedek subay olarak acemiliğinin son 1 haftası içerisinde.Bizde giderken sizler gibi kafamız çok karışıktı.Ama gidince çok rahatladık çünkü akıllı telefonlar yedek subay adaylarına serbestti.Fazlada bir hazırlık yapmadan gitti ve eksiklerinide orada tamamladı . Hepinize şimdiden hayırlı teskereler dilerim.Güle güle gidin ve sevdiklerinize sağlıkla kavuşun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1activist6

Delikanlı gençlerimize selamlar,

Benim oğlum şu anda Foça jandarma Komando Okulunda yedek subay olarak acemiliğinin son 1 haftası içerisinde.Bizde giderken sizler gibi kafamız çok karışıktı.Ama gidince çok rahatladık çünkü akıllı telefonlar yedek subay adaylarına serbestti.Fazlada bir hazırlık yapmadan gitti ve eksiklerinide orada tamamladı . Hepinize şimdiden hayırlı teskereler dilerim.Güle güle gidin ve sevdiklerinize sağlıkla kavuşun.

Selamlar abi yedek subay olunca her yerde serbest mi yoksa gittiği yere göre değişen bir şey mi acaba? Bende son gelişmelere göre yedek subay olacağım herhalde de merak ettim. Oğlunuza da hayırlı tezkereler

• Askerlik durum belgesi sorguladığımda artık ERTELEME NEDENİ : SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ olarak geçiyor.

Bilginize.
  • gork_26 G kullanıcısına yanıt
    benimki de aynı şekilde dostum.. biran önce açıklansa da hazırlıklarımızı yapıp kendimizi ayarlasak . heyecan bastı
  • Valla ya banada çok fena heyecan bastı.Yedek subay olamazsam bütün planlarım sekteye uğrayacak:S
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.