Şimdi Ara

363.Dönem Mayıs 2016 Yedek Subay ve Kısa Dönem Adayları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
16
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta Sakarya 1. Motorlu piyade var mı arkadaşlar.

Acemi İzmir Narlıdere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta:Eskişehir il jandarma komutanlığı var mı aynı yere düşen?

• Acemi: BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR

Usta: K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4 ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 47 NCİ MÜHT.BL.K.LIĞI / KONYA KONYA MERKEZ / KONYA
  • gelmeyin, yapılmıyor..
  • ayumimi A kullanıcısına yanıt
    Benim de acemi birlik Kastamonu çıkmış hocam, sizinkiyle aynı, usta birliğiniz neresi acaba?
    Erzincan İl Jandarma geldi bana, hepimiz için hayırlısı olsun.
  • Eğitim Birliği BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR
    Esas Birliği MALATYA ASKER ALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI / MALATYA MERKEZ / MALATYA

Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf PIYADE

Sevk Bitiş 05/05/2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: PeBur_

Aynen yedek subay olarak yapacağız. Kısa işaretleyip uzun çıkması da enteresan oldu. Benim gibi olan var mı

whatsapp, facebook ve burayı sürekli takip eden biri olarak ilk kez seni görüyorum şuan.

Görmemeniz normal facebook ve whatsapp da yokum buruyada ilk defa yazdım bu konu için.

• Pavlus korkma benle aynı yere dusmezsin rahat rahat yaz askerlik yerini:)

• Selam arkadaşlar,

Acemi birliğim, BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR
    Esas birliğim, K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 45 İNCİ BKM.MRK.K.LIĞI KH. / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA

Bigtwisted ve cashamca ile aynı yere çıkmışız
  • Orijinalden alıntı: treko

Selamlar abi yedek subay olunca her yerde serbest mi yoksa gittiği yere göre değişen bir şey mi acaba? Bende son gelişmelere göre yedek subay olacağım herhalde de merak ettim. Oğlunuza da hayırlı tezkereler

Bugün saat 15 gibi oğlumun kurada çekeceği yer belli olacak.Allah herkese hayırlısını ve gönlüne göre versin.

Yedek subay olarak yapacak olanlara,bütün Türkiye'deki eğitim birliklerinde akıllı telefon kullanımı serbest.Ancak eğitim süresince yanınızda bulundurmuyor,eğitim bittikten sonra açık açık kullanabiliyorsunuz.
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    Teslim tarihi ne zaman peki? Yani ne zaman Ankara'da olmamız gerekir? Bende de aynısı yazıyo tarihe bakamadım
  • EĞT. MERKEZİ : TOP. VE FÜZE OKL. ÖĞR. VE KURSLAR TB./ANKARA POLATLI
    KUVVETİ : K.K.K.LIGI
    MUV. ÖZELLİĞİ : MESLEK KURASI
    SINIFI : TOPÇU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitiş13/05/2016SoyadıYILDIZCelp DönemiMAYIS 2016Eğitim BirliğiDAĞ, KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. DAĞ KOMD.OKL.K.LIĞI 1 İNCİ KURS TB. / ISPARTA EĞİRDİR / ISPARTA

ARKADAŞLAR ISPARTAYA DÜŞEN VARMIŞ ASTEK OLDUM BERABER GİDELİM İSTANBULDAYIM HİÇ BİŞİ BİLMİYORUM YARDIM EDİN MAYISIN 12 sinde teslim olmam gerekiyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snaphanar S kullanıcısına yanıt
    mayısın 9-10 unda ısparta otobüsüne binip gidecen.Gitmeden önce hazırlıklarını iyi yap.Hatta birazcık spor yap.Ispartada refüze olamazsan eğer çok zorlu bir eğitim seni bekliyor.
  • askerr12 A kullanıcısına yanıt
    sevk kağıdında(sülüs) te yazar.Yaşadığın şehre göre değişebiliyor.
  • şu vakte kadar o kadar yorum yapıldı, bir çok arkadaş yedek subay olma hayali kurdu, kimi çıkar/çıkmaz olursun/olmazsın yorumları yaptı, yeri geldi bol tartışmalı kavgalara döndü bu yazılanlar ..

şimdi bakıyorum yedek subay kursiyeri çıkanlar bir elin parmaklarını geçmiyor. nerdesiniz arkadaşlar ? yoksa hala kontrol etmedinizde ondan mı yazmıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta sirin -- 22 Nisan 2016; 16:16:33 >
    Alerjik rahatsızlığım var nasonex diye bi ilaç kullanıyorum özellikle polenler beni çok etkiliyor küçüklerde astım bronşit hastalığı geçirmiştim bu yüzden sigara gibi şeyler nefesimi tıkıyo sizce Isparta'dan tuzlaya yolarlarmış beni eğer yollarlarsa tuzla Nasıl bi yer ??? Tuzlaya gidersem usta birliği Doğu'ya mı gelir sizce ?? Yardım edin ne yapıcam hiç bilmiyorum

• snaphanar S kullanıcısına yanıt
    Aynen refüze olursan tuzla'ya gidersin.Tuzlada da bol bol yürütürler adamı.Usta birliğinde de büyük ihtimalle güneydoğu çıkabilir.
    Ya Tuzla'dan Batı'ya düşme şansım yok mu ??
    Bi de acemi birliğinde Iphone götürebilirmiyim yoksa kaçakçı telefonları varya dandik ondan mı götürücem ??

• Merhaba

Ben 349KD. Dinazor.

Acemilik Mamak
    Usta İstanbul asker alma şube başkanlığı Kağıthane.(haliç)

düşen olursa merak ettikleri konuda pm.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.