Şimdi Ara

363.Dönem Mayıs 2016 Yedek Subay ve Kısa Dönem Adayları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
16
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bruoglione

28'inde başlar şafak atmaya. En geç 30'unda orda olman gerekiyor. Tavsiyem son güne bırakmadan git ki bir an önce alışasın

Nasıl yani hocam;ben kısa dönemim ve sevk başlangıç bitişi 2 mayısla 5 mayıs arası.Ben 5 mayısda da gitsem 2 mayısda da aynı tarihte başlamış gibi mi olucam.2 mayısda gitmenin sayısal açıdan artısı yokmudur.
  • EGT. MERKEZI : MEBS OKL. VE EGT.MRK.K.LIGI/ANKARA MAMAK
    KUVVETI : K.K.K.LIGI MUV. ÖZELLIGI : -
    SINIFI : TOPÇU
    HIZMET SEKLI : 6/8 AYLIK ER

usta birliği yazmıyor,hayırlısı be yaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: apecee

ankara mamak acemi de usta da 4 mayısta ordayım irtibat kuralım facebook apece53

bendensin
  • hocam aynı yere düşmüşüz fakat bende muv. özelliği yazmıyor.Bu sevk başvurusu yaptıktan sonra mı gözüküyor?
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    28 de katilicam
    Okula.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruoglione kullanıcısına yanıt
    sagol kardes
  • Acemi izmir- narlıdere
    Usta izmir-bornova
    Sınıf muharebe kısa dönem

Nasıldır bilen varmı

• 43.mühimmat bölüğü balıkesir olan varsa yardımcı olunur :)
  • Bilgisi olan arkadaşlara,
    Ben uzman doktorum, Eğitim birliği Samsun Sıhhiye K.lığı
    Ama esas birlik kısmı boş ve kuvvet Genelkurmay yazıyor bu ne demek?
  • Eğtim birliği samsun sihhiye yedek subay meslek kurasi bölüm Eczaci
    Herkese hayirli olsun
    Arkadaşlar bildiğim uzere 28 gun eğitim sonun yemin töreni ve meslek kurasina tabi olucaz yani usta birliği icin

• eğitim birliği: 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU/KASTAMONU/KASTAMONU

esas birliği:İL.J.K.LIĞI/GÜMÜŞHANE/GÜMÜŞHANE/GÜMÜŞHANE

kısa dönemim. kastamonu çok var ama gümüşhane ne burada ne de başka yerde gördüm, bir ben mi gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robert smith -- 23 Nisan 2016; 3:17:07 >
  • CrOaTaN kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam hayırlı olsun, yedek subay kursiyeri isen eğer asal sevk başvurunu yaptığında çıkacak olan sülüs de yer alacak muv. özelliğin.

• __zlatan__ _ kullanıcısına yanıt
    Sen facebookta gruplarda yerini yazma
    Baska da bir sey demiyorum. Ama yazarsan su kara dedigin daglari sana mavi diye yutturucam

• Hocam sen başka forumlara mı bakıyorsun?dünyanın insanına çıktı yedek subay.asıl kd var 5 6 kişi.pavlus denen arkadaşın çabalarına saygısızlık oluyor biraz yaptıklarınız.tamam bazen o da şube komutanı gibi sen kd yaparsın sen y subay diye gereksiz çıkışlar yaptı ama bitirelim artık şu olayı.asker olacağız kimimiz badi kimimiz devre olacak.sahip çıkalım forum olarak birbirimize.

• Fatih2337 F kullanıcısına yanıt
    Eğitim merkezinde olacağımız sınavlardan sonra %10luk dilime girersen kuradaki istediğin yeri,giremezsen rastgele çekiliş gibi çekiyorsun hocam usta birliğini.

• snaphanar S kullanıcısına yanıt
    2.5 aylık eğitim sürecinin sonuna doğru getirebildiklerini duymuştum, başta götürmeyeceğim ben
  • yanlış anlaya mahal vermeyelim, o yazdığım iletinin saatini kontrol edersen neden öyle dediğimi anlayacaksın, hem sadece 3 aydır konuşulanların özeti o, ki pavlus lada herhangi bir atışmamız olmadı olmazda ayrıca kendisi ile de mesajlarımız sayfada mevcut, yedek subay çıkanlara da kısa dönem er çıkanlara da hayırlı bir askerlik dönemi diliyorum.

• Zamanında bizde burada takılıyorduk, eski dönemler gelip "vay be askerlik bitmez diyorduk kaç ay olmuş" diye yazarlardi. Şimdi de ben yazayım sanırım sıra bizde :-) hiç dert etmeyin arkadaşlar gelip geçer askerlik. Ben Silopi de astegmen olarak yaptım. Çok zordu ama yine olsa yine yaparım. Eğer güzel bir askerlik ve anılar istiyor iseniz kesin doğuya gidin. Bir daha öyle bir ortam bulamazsınız. Tabi içinizde vatan sevgisi yok ise size izdirap olur her gün.

Her türlü sorunuzu buradan sorabilirsiniz arkadaşlar.

• Hocam eğitim birliğiniz neresiydi? Asteğmenlerin doğuya düşme durumu yüksek mi? Foça genel olarak nereye gönderiyor? Kurayla oluyormuş ama elbette vardır bir oranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaphanar

Bitiş13/05/2016SoyadıYILDIZCelp DönemiMAYIS 2016Eğitim BirliğiDAĞ, KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. DAĞ KOMD.OKL.K.LIĞI 1 İNCİ KURS TB. / ISPARTA EĞİRDİR / ISPARTA

ARKADAŞLAR ISPARTAYA DÜŞEN VARMIŞ ASTEK OLDUM BERABER GİDELİM İSTANBULDAYIM HİÇ BİŞİ BİLMİYORUM YARDIM EDİN MAYISIN 12 sinde teslim olmam gerekiyormuş

Şu an mezun olmak üzereyim burdan, cuma törenimiz var.
    İstersen buradan dilekçe ile sebep göstermeksizin tuzlaya refüze olabilirsin.
    Kalmak istersen eğitimler ağır haberin olsun.
    Şanslısın yaza denk geldin havalar daha güzel.
    Sorularına cevap verebilirim ancak yarın ve cumadan sonra bakabilirim akıllı telefon getirmedim, sözde yasak ama getiren var.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.