Şimdi Ara

363.Dönem Mayıs 2016 Yedek Subay ve Kısa Dönem Adayları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
16
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bingöl İl Jandarma geldi bana da.
  • ayumimi A kullanıcısına yanıt
    Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kastamonu-Diyarbakır İl Jan. varsa merak ettiklerinizi özelden yazın. Hepinize hayırlı olsun. 362 KD

• S.c3p0 kullanıcısına yanıt
    Hızır yardımcın olsun kardeş
  • Beyler askerlik görevimi Kars Sarıkamış 9.Komando Tugayı Muhabere Bölüğünde gerçekleştireceğim.İnternette çok bilgi bulamadım. Askerliğini burada yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Nasıldır

• 363'ler baya az galiba kimse yok ne sosyal medyada nede burada
  • 362. Kısa dönem olarak ustalığı tuzla olan arkadaşlara geçmiş olsun dilerim

• üjjüzbejjüz kullanıcısına yanıt
    Benim dedigim herkes istisnasiz yedek subay oldu her uc kisiden biri de yedek subay oldu. Ben de olacam dedim meslekci ben de oldum. Cok ustun zekaya gerek yok az basvuru var ordu kontenjani doldurmak zorunda ordu uzun donem erden karsiladi ihtiyacini ihtiyac yedek subayi yine aldi yerini. Ben hatta cikacak dedigim adamlarin tim komutani mi meslekci mi oldugunu soyledim kahin misin diyenler bile oldu komedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

Konya Hava Savunma çıktı. Hakkımızda hayırlısı olsun.

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Sınıfı
    HAVA SAVUNMA
    Statüsü
    YEDEK SUBAY
    Muv. Özelliği:
    35 MM. OER.HV.SVN.TK.K.
    Eğitim Birliği:
    HV.SVN.OKL.ÖGR. VE KURS BL./KONYA KONYA MERKEZ
    Branş : 45
    MAYIS 2016 1.DÖNEM

Bende ayni yerdeyim nerden gidiceksin konyaya?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herhangi bir tanıdığı gitmiş yahut bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Eğitim Birliği: Bkm. Okl. ve Eğt. Mrk. K.Lığı / Balıkesir

Esas Birlik: Msb Müs. Tek. ve Koor. Yrd.lığı Tek. Hiz. D.Başkanlığı Atış, Test ve Değ.Gr.K.Lığı / Karapınar - Konya
  • quote:

Orijinalden alıntı: üjjüzbejjüz

Eğitim merkezinde olacağımız sınavlardan sonra %10luk dilime girersen kuradaki istediğin yeri,giremezsen rastgele çekiliş gibi çekiyorsun hocam usta birliğini.

O %10 luk kısıma girmek zor bence yani kendi adima konusayım

• semcey S kullanıcısına yanıt
    Eğitim birliğim konya idi. Ben hava savunma sınıfıydım. Hava savunma sınıfı asteğmenler için 3e ayrılıyor. Bizim grup neredeyse tamamen doğuya gidiyordu. Tabiki yine kura usulü ama kuradaki yerler tamamen doğu. Urfa, diyarbakır, hatay, erzurum, şırnak vardı bizim kurada. Foça konusunda bilgim yok maalesef.

Kısaca nereye gideceğiniz öncelikle hangi kuvvet ve sınıf olacağınıza bağlı. İhtiyaca göre iller açıklanır siz acemi birliğinde iken. Örneğin 20 farklı il vardır. Siz kurada bunlardan birimi çekersiniz. Birinci olarak mezun olan seçer. Daha sonra ikinci olan ile başlar sıra ile kura çekilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAktacir

Herhangi bir tanıdığı gitmiş yahut bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Eğitim Birliği: Bkm. Okl. ve Eğt. Mrk. K.Lığı / Balıkesir

Esas Birlik: Msb Müs. Tek. ve Koor. Yrd.lığı Tek. Hiz. D.Başkanlığı Atış, Test ve Değ.Gr.K.Lığı / Karapınar - Konya

eğitim birliğin balıkesir güzel bir yer. tek sıkıntı birinci bölük, oraya düşme yeter. düşersen de fazla dert etme, diğer bölüklere oranla biraz daha yorulacak, daha fazla eğitime maruz kalacaksın. bol şans

• -TRioN- kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için kimisine soruyorum refuze olmak kendi isteğinle olmuyor diyorlar kimisi yandın diyo ben komando olmak istemiyorum Nasıl dilekçe verip de refuze olabiliyoruz gerçekten böyle bişi varmı yok mu yoksa refuze olmak zor mu bi yardımcı olursanız duacınız olurum 😀😀😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta birliği için K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 43 ÜNCÜ BKM.MRK.K.LIĞI KH./TEKİRDAĞ ÇORLU ya gidecek ya da burası hakkında bilgi verebilecek kimse var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaphanar

Çok teşekkür ederim cevabınız için kimisine soruyorum refuze olmak kendi isteğinle olmuyor diyorlar kimisi yandın diyo ben komando olmak istemiyorum Nasıl dilekçe verip de refuze olabiliyoruz gerçekten böyle bişi varmı yok mu yoksa refuze olmak zor mu bi yardımcı olursanız duacınız olurum 😀😀😀

Komando raporu için hastaneye gideceksin, merak etme ordan elemezler kolay kolay.
    Bölük komutanı kendisi refüze olmak isteyenler diye soracak.
    Komando olmak için bile dilekçe yazıyorsun, kendi isteğimle olmak istiyorum diye o yüzden merak etme olursun.
    Yani herkes dilekçe yazacak olmak isteyen olmak istiyorum, olmak istemeyen olmak istemiyorum diye.
    Bence refüze olma çünkü, biz eğitimi bitirdik sayılır 15 günlük izne çıkıcaz. Refüze olan arkadaşlarımdan hudut ve kara piyade çıkanlar biz izindeyken 15 gün eğitim için tekrar ıspartaya gelecekler.

• 362Kd ustanız olarak alt devrelerimin hepsine öncelikle hoş geldiniz diyorum. Şimdi aklınızda bi ton sorular dolanıyor eminim. Zamanında bizim de dolandı ama şimdilerde 84-85 sayıyoruz. Zaman geçiyor, dert etmeyin o kadar.

Kısaca askerlikle ilgili sonra da Balıkesir bakım okulu ile ilgili birkaç bilgi vereyim.

Askere gitmeden önce fazla fazla eşya almayın. Bunu herkes söyler ben de tekrar edeyim. Sadece yanınıza almanız gerekenleri söyleyeyim ben üstüne artık kendiniz 3-5 bişey eklersiniz. En fazla 3er atlet ve don alın. Tabiki haki renk... Ben çorap yıkamam derseniz 3-4 çift çorap alın. Kaldı ki ortama alışana kadar atarsınız. Traş bıçağı, diş fırçası ve macunu alın. Almayın veriyorlar diyenlere kanmayın verilenler bi işe yaramaz. Kalkıp mach 3 almanıza gerek yok ama iyi bişeyler görürün yine de. Bu kadar...

Balıkesir Bakım Okulu ve Eğt. Mrk. K'lığı

Görebileceğiniz en rahat acemi birliklerinden biridir. Rahat dediysek de yatmazsınız. Bol bol eğitime hazır olun. 1. ve 2. bölüklere düşerseniz gazino ve kantini unutun gibi bir şey. Uzak çünkü. Eğitimler arası kalan az bir sürenizi sırada heba edersiniz. Buna hazır olun. 3 ve 4 yakın onlar daha şanslı. Ben aralarında en sakat olan 1. bölükte yaptım. O da nispeten sakat. Eğitimleri bir miktar daha fazladır. Eğitim alanı bölüğe bayağı bi uzaktır. Bol bol uygun adım yürümeye hazırlayın kendinizi. Bizi yağmurda yürüttüler sizi sıcakta yürütecekler. Üstünüzü kirletmeye korkmayın fazla çünkü sürüneceksiniz. Tüm bunların yanında başta dediğim gibi genel olarak rahat edersiniz. İçeri lahmacun, çiğ köfte gelir. Ps3 ve lig tv var. Vakit kalırsa bunlarla zaman geçirir eğlenirsiniz.

Daha fazla merak ettiği olan ve 4. Kara Havacılık düşen varsa da söylesin yardımcı olayım.

• erc44 kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın kardeşim
  • -TRioN- kullanıcısına yanıt
    Alerjik rahatsızlık toza karşı mesela komandoluğa engel midir ??? Komando olmak istemesem bi zorlama görürmüyüm ?? Yani dilekçeler zorla mı yazdırılıyor istesem desem ki komando olmak istemiyorum yazabilir miyim yoksa yazdırmazlar mı ??

• Bölüm: Kimya
    Ortalama: 3,08
    Yedek Subay: Evet
    Komando: Hayır
    Statü: Yedek Subay (Meslek Kurası)

Eğitim: Ankara POLATLI Topçu ve Füze Okulu
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.