Şimdi Ara

363.Dönem Mayıs 2016 Yedek Subay ve Kısa Dönem Adayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
16
Favori
45.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkınızda hayırlısı olsun beyler katılım az olacağı için çoğunuz yedek subay olarak gidersiniz.Kocaeli'den selamlar.Denizci olarak düşenler olursa pm atsınlar yardımcı olmaya çalışırım.Şafak 81.Herkese şimdiden hayırlı tezkereler.
  • Ben de ing mutercimim not ortalama bayagi yuksek ne diyorsunuz tercumana
    Cikar mi ☺👊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pavlus P kullanıcısına yanıt
    dostum merhabalar ,

tercümansın inşallah çıkar. hakkına hayırlısı olsun. Benim yaşım 27 inşaat mühendisiyim. mayıs celbinde ben de askerim. yarın askerlik şubesine gideceğim hazırlık işlemleri için. daha henüz tam karar veremedim yedeksubaylığa evet mi desem hayır mı. Yedek subay subay olunca daha rahat edersin diyorlar. Parasında falan değilim vakit açısından da bi sıkıntım yok. Sadece daha rahat olsun diye evet diyebilirim ama kararsızım henüz.
  • progulchik P kullanıcısına yanıt
    Ortalama yüksekse sen de benim gibi meslek kurasi olursun, yedek subaya evet de.
  • beyler bu sıkıntılı dönemde gidiyoruz ama iyi mi ediyoruz acaba?
    Kısa dönem er'leri göndermezler herhalde Sur'a Nusaybin'e?
  • kısa boyluların denizci çıkma olasılığı yüksek diyorlar doğru mudur?
    denizci çıkmak için ne yapmak gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portalturks -- 15 Mart 2016; 16:51:59 >
  • Selamun Aleykum Arkadaşlar;
    Bu gün askerlik şubesinden geldim şu sevk işlemleri için gerçi başvuruyu yaptığım zaman bütün evrakların tam gelmene gerek yok demişti memur ama ben kafam rahat olsun gideyim dedim. Birde e-devlette bu sevk döneminde celpe tabi değilsiniz yazıyordu onu sormak için gittim. Memur e-devlet güncellenmemiş olabilir bir problem yok dedi. Bu durumda olanlar varsa bilgilendirmek istedim . Bu arada şubedeki memur hemen tanıdı beni başvuru sayısı ciddi anlamda az galiba. İyi Günler
  • Bolum: Uluslararasi Lojistik ve Tasimacilik
    Y.Subay: Evet
    Komando: Hayir
    Okul: Istanbul Arel Uni.

Hepimiz icin hayirlisi insallah :)

• pavlus P kullanıcısına yanıt
    dün şubeye gittim. ortalamayı sordular. ben de transkrip götürmemiştim sıfır yazalım dedim. yazın dedim.. ortalama sıfı olarak yedek subaya evet dedim. artık ne çıkarsa hayırlısı olsun. son durum olarak :

Bölüm : İnşaat mühendisliği
    ort. : 0
    Y.subay : Evet
    Komando : hayır
  • progulchik P kullanıcısına yanıt
    Ben de başvuru sırasında transkript götürmedim fakat önlerindeki sistemde not ortalamanı görebildiklerinden kendileri bunu sana teyit ettirerek işlem yapabiliyorlar. Bana bu şekilde yapıldı. Sisteme ortalamanın '0' olarak girilmesi yedek subaylık ihtimalini oldukça düşürür. Eğer gerçekten yedek subaylık istiyorsan 30 Mart'a kadar bilgilerini güncelleyebilirsin.
  • Ocak ayind mayis celbi icin bende tecil bozdurdum,hakkimizda hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 16 Mart 2016; 17:38:38 >
  • RNYenen R kullanıcısına yanıt
    üniversite yabancı olduğu için e devletten göremiyoruz dedi bayan. ben de bi daha taa okuldan evrağı iste falan. zaten yetişmez 15 güne. o yüzden 0 yazdılar. çok ta önemli değil ne çıkarsa artık bahtımıza :)

bu arada arkadaşlar 22 nisan 10.30 dan itibaren e devlet ten açıklanacakmış yerler
  • Bölüm : malzeme bilimi mühendisi
    Ortalama: 2.85
    Ysubay: Hayır
    Komando: Hayır (Komando ve Tank Şoförü Olamaz)
    Sehit Gazi Yakini: Hayır

İkamet :Dörtyol/HATAY
    Kütük :Tarsus/MERSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 18 Mart 2016; 20:36:37 >
  • merhabalar, bir sınavdan bahsediliyor bu sınav ne için ve ne zaman yapılıyor? Yurt dışında olacağımdan nisan ın son haftasına kadar sınava felan giremem, bu sınavı kaçırırsam ne olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkey1982 T kullanıcısına yanıt
    merhaba dostum yedek subay sınavını kastediyorsan o sınav 2013 te kalktı. artık sınav falan yok yani.
  • Bakalım biz nereye düşeceğiz. Yaş 27 ey gidi ey..

• Yüksek Mütercim Tercüman İngilizce neresi cikar göreceğiz :) ben kendimi şimdiden hela sorumluluguna alıştırdım :)
  • Bolum: Bilgisayar Öğretmenliği
    Yedek subay:Evet
    Komando:Evet
    Sehit gazi yakini:Hayir
    Yabanci dil:İngilizce

İkamet: merkez/antalya

Yedek subaylik cikar mi ne dersiniz??

• sercannnnnnnn S kullanıcısına yanıt
    hayırlısı dostum. şubede bayanın bana dediği son dönemlerde isteyen hemen hemen herkese çıkıyor . hatta benim ortalamamı 0 yazarken bile 2.1 ortalaması olanlara bile çıkmıştı dedi. hakkına hayırlısı olsun.
  • Bu celpte cogu astegmen olarak gidecek eminim ben cunku basvuru az ve atgmn ihtiyaci var tsknin...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.